Cum lucrează Rușanu și Voiculescu la adăpostul suspendării președintelui

În timp ce poporul și presa se încîlcesc din ce în ce mai tare în plagiatul lui Ponta și suspendarea lui Băsescu, băieții deștepți lucrează. Destul de relaxați. În septembrie 2011, mă întrebam ce se întîmplă cu conexiunea penală dintre Grivco-ul lui Felix și Energy Holding, în contextul trimiterii în judecată a lui Codruț Șereș, fost ministru al Economiei, în dosarul Hidroelectrica. Acum ceva mai puțină vreme, am aflat că s-ar pregăti o preluare la preț mic a Hidroelectrica. Iar zilele astea, o știre aproape neobservată ne spune că oamenii lui Rușanu, Felix și Tăriceanu au preluat conducerea Ministerului Economiei, cît ministrul Chițoiu se joacă de-a președintele PNL. Nimic mai normal, cîtă vreme vechii parteneri de dosare penale ai lui Șereș fac ONG-uri la Viena cu proaspătul consilier al lui Ponta, generalul Clark.
Ce se va întîmpla, în condițiile astea, cu anchetele despre contractele cu băieții deștepți încheiate de Hidroelectrica? Și nu-mi spuneți de contractele deja reziliate de administratorul judiciar al Hidroelectrica, acelea sînt cele mai mici contracte, ale unor băieți destul de puțin conectați la filiera corectă.

You May also Like...

Salut
3 martie 2010
Ghiță și Vîntu și-o trag, după cum am scris în exclusivitate. SOV confirmă
16 februarie 2011
Patriciu vrea cu țîțe colorate-n cap
24 aprilie 2010
5 Comments
  • Reply
    Paul
    21 iulie 2012 at 4:10

    Te-am vazut ieri seara la Romania TV si mi s-a facut rusine ca iti citesc blogul… Sincer… Stii, eu nu sunt un om model, am facut multe porcaieli in viata asta, am trecut si prin cateva lasitati… ma rog… n-as fi ala care sa arunce primul cu piatra. Dar, privindu-ma in oglinda, acum de dimineatza, inainte de a pleca spre servici, mi-am dat seama ca, stiind toate astea despre mine, eu n-as fi putut sa particip la emisiunea aia si sa ma vada oamenii spunand prostiile pe care le-ai spus tu.
    D-asta iti scriu mesajul asta, bandu-mi cafeaua dupa ce m-am barbierit, asteptand sa se faca ora 5, de plecare.
    Pacat…

    • Reply
      prisacariu
      21 iulie 2012 at 9:47

      ce prostii am spus, dom’le?! ca ma si sperii cu tristetea asta

  • Reply
    Irimia Dan
    21 iulie 2012 at 7:18

    Din pacate cu declararea insolventei a reusit in lucru simplu: sa mai blocheze o parte a economiei care se baza pe compensari de energie electrica. In conditiile in care lichiditatile sunt scazute, aceasta era o buna metoda de a stinge creante, etc. Legat de baietii destepti, nu cred ca s-au prostit peste noapte sau sunt afectati de declararea insolventei.

  • Reply
    Circuitul curentului în România | talentirosit.ro
    25 iulie 2012 at 16:11

    […] în insolvenţă şi denunţarea contractelor cu băieţii mişto e de bine, alţii spun că ar fi o manevră subtilă de a privatiza compania la un preţ minuscul, se vehiculează şi nişte posibili cumpărători, […]

  • Reply
    Giulia
    3 august 2012 at 18:37

    Prisacariule, n-am sa-ti spun ca e o reala bucurie ( chiar si a ochiului, ca sa pastrez un ton de sinceritate maxima ) sa te asculte omul cum le spui pe fata romanului cazut de sute de ani in starea abulica din care parca nu va reusi veci sa se trezeasca. nu, nu asta… vreau insa sa-ti doresc din tot sufletul sa ai forta, sa ramai treaz si cu spatele drept ptr acei romani – e drept, extrem de putini, din pacate – care inca mai cred, care inca mai spera.
    Domnul sa te bucure!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *