Ce cîștigă Băsescu din atacul la rege?

Istoricii și păreriștii de TV vor lămuri, pentru popor, cine a abdicat, cine a trădat, cine a fost mojic și cine os domnesc. Pînă atunci, întreb și eu ca un liber-cugetător ce mă aflu: de la ce s-au luat, dom’le, prezidentul cu răjele? Și pentru ce? Care e miza? Candidează regele la locale, pentru primăria Săvîrșin? Ne pregătește vreo campanie pentru Parlament? E noul Johannis al cuplului Crin-Ponta? Eu abdic de la a înțelege. Că scenariul atacului la rege din cauza ideii recente a lui Ciorbea de a propune un referendum pe tema monarhiei constituționale nu pare să explice situațiunea.
P.S. Mă întreb dacă s-o băga cineva să-l scoată pe Băsescu din rahatul ăsta. Și, dacă e cineva atît de inconștient, cum o s-o facă.
P.P.S. Iată un prim apărător. Se mai înscrie cineva?

You May also Like...

Nimic întîmplător: Crin i-a dat gratis stadionul Ghencea lui Becali
28 noiembrie 2012
SOV, dormi linistit, Buscu lucreaza pentru tine!
5 martie 2010
Să mai citim niște știri la mîna a doua
12 aprilie 2011
16 Comments
  • Reply
    Marius Delaepicentru
    23 iunie 2011 at 12:16

    Io m-am prins. Preşedintele i-a călcat amicului Crin din Pont amuleta în picioare, pînă nu creşte la mărimea unui cal Trojannis.

  • Reply
    baby jane
    23 iunie 2011 at 13:08

    Hai sa fim seriosi. „majestatea” nu reprezinta o amenintare pentru nimeni, si nici nu e atat de „iconic” incat sa convinga pe cineva sa voteze intr-un fel sau altul. La ce impact politic are, Alteta n-ar putea sa convinga un copil sa-si cumpere o inghetata. Asa ca ori, in megalomania lui, Baselu crede ca poate emite orice parere, oricat de idioata fara sa fie judecat ori incearca sa distraga atentia de la judetul secuiesc facand aluzii fine la o simpatie pt Gralul Antonescu (cred ca la el se referea). Pe mine atat m-a dus capul.

  • Reply
    KAKA MIZE
    23 iunie 2011 at 13:30

    Unii spun ca Bese e mare politician, insa tot ce a facut pina acum in politica romaneasca (incl. si declaratia asta despre rege) arata ca abuzul de laba si alcool din timpul vietii are consecinte nefaste asupra sanatatii mintale a practicantului. Asta se poate citi si din privirea lui cu care poate focaliza simultan si sticla cu spirt de pe masa si revista porno, cele doua chestii importante intre care si-a omorit singuratatea capitanului de cursa lunga. O viata trista, fara finalizare adecvata, care l-a facut devina un cacat de om din acel om de cacat care era la tinerete.

    • Reply
      baby jane
      23 iunie 2011 at 13:39

      :)))). bine bine, dar de ce Regele?, aiasta-i intrebarea. de ce nu altcineva, fie el/ea viu sau mort.

      • Reply
        KAKA MIZE
        23 iunie 2011 at 14:37

        Cred ca nici el nu stie. Probabil din aceleasi motive din care nea Ion, dupa ce da pe goarna Carmol, isi toaca nevasta si mobila cu toporu’ si da foc la casa, dupa care a doua zi zice ca nu-si aminteste nimic. La Bese mai intervine si ciclu’ lu’ udrea in procesul de decizie, care astfel are mai multe variabile si devine mai profund si mai complex, asa, ca pentru un prezidente de republica in criza.

        • Reply
          Merluciu
          23 iunie 2011 at 18:08

          ai blog cumva? nu de alta, da` ti se iroseste veninul asta simpatic lasand doar comment-uri la altii:)

          • KAKA MIZE
            23 iunie 2011 at 19:28

            N-am venin, dom’le, pur si simplu cind vaz ce trupa de golani, derbedei si curve au ajuns sa ne futa viata, m-apuca nebuneala! Cind vad si clona astora, care se numeste „opozitie”, ca se pregateste sa intre in schimbu’ doi ca sa ne faca posta, ma loveste dezesperarea! Mi-e ca iar o sa fie rivulutie, iar molotoave zvirlite pe geamuri, chiot, larma,tambalau, iar au sa fure si ailalti care vor veni la putere dupa ce-i impuscam p-astia, mortzii ma-sii, deja meseria asta de cetatean roman devine obositoare si astia vor sa ne scoatza la pensie la 65 de ani. Pai, cit s-o tii asa, neica, tot intr-un futai s-o bataie, noi cind pula mea o sa ne mai odihnim nitel?!

    • Reply
      flo
      24 iunie 2011 at 1:21

      kaka mize + marghioala = prisecariu si mantog pot sa-si ia concediu

  • Reply
    Cockwork Orange
    23 iunie 2011 at 13:49

    De asta-i adevarata zicala: Un nebun arunca cu o piatra-n balta si 10 normali se chinuie s-o scoata! Ori vrea scandal cu orice pret, asa de prost, ca nu-i mai convine scandalu’ obisnuit din parlament, ori vrea sa intemeieze o noua dinastie von Spritan cu EBA delfina si Syda print consort de Dorobanti.

  • Reply
    Nicolae
    23 iunie 2011 at 15:56

    este buna si canicula la ceva: dilata! asa ca, mijesc doua posibilitati:
    1. Basescu are intelegeri cu RTV si A3! Daca n-ar fi El, Basescu cu (scuzati cucufonia) iesirile verbale si Ea, Udrea cu intrarile, n-ar cadea astia, adica realizatorii, ciuvicii, stanii, invitatii angajati in depresie, din lipsa de subiecte? si mai apoi din lipsa bani? Nu vi se pare ca unii jurnalisti sunt atat de specializati pe o persoana sau grup indiferent de domeniu incat disparitia persoanei sau grupului ar duce automat la disparitia jurnalistului? Evident ca nu a omului! si
    2. Dupa ce CSM si CC, recent, i-au „facut-o” lui Basescu ( ce-i drept si unora dintre noi) privitor la notiunea de ilicit (n-are nici o legatura cu Ilici) ce-a zis El: ia sa-mi fac io un tribunal al meu ! Regele a jurat pentru servirea si integritatea tarii ? A jurat! De ce a abdicat? De ce nu a devenit un fel de Brancoveanu & Fii ? Ce daca avea acoperire si „protectie” la case regale? La o adica romanii sub Mihai I nu puteau si ei sa lupte impotriva comunismului….? Ba parca le-a cam placut! si le va placea… . Dar daca n-ar fi abdicat? Ar fi murit! Tanar! Ar fi plecat rusii de rusinea crimei? Nu. Am fi avut poate un Sfant in plus. Asa avem un „tradator” in plus. „Dupa razboi, multi viteji s-arata”
    La fel si Ciomu: a jurat sa pentru servirea si integritatea barbatilor ? A jurat! A taiat? A taiat! A platit? Nu, ca a platit Oprescu!
    Gata, s-a contractat la loc.

  • Reply
    ciprikus
    23 iunie 2011 at 18:03

    Eu cred ca in acesti 7 ani la Cotroceni a vazut muuulte documente clasificate …..asta e explicatia

  • Reply
    ilie
    23 iunie 2011 at 18:09

    De acord cu punctul 1 al proclamatiei tale. I-a pus din nou la treaba pe isterici si au si uitat de regionalizare.

    • Reply
      flo
      24 iunie 2011 at 0:47

      De acord. A trecut de la o chestie la care orice tzaran isi facea o parere si tipa ca e nasol, la o treaba unde tzipa numa ‘telectualii aia finuti.

  • Reply
    zugu
    23 iunie 2011 at 18:42

    Gestul presedintelui este abject si cred ca face parte dintr-o campanie de promovare si abilitare lui Paul, fiu de bastard, cu care s-a imprietenit prea tare la bautura. V-o spune un republican infocat care a votat Basescu de doua ori, de fiecare data cu ambele maini.
    Ciorbea si dorinta lui de referendum nu reprezentau o amenintare inde-ajuns de serioasa ca sa merite o astfel de iesire. Ironia face ca acest gest poate reprezenta parghia de reintrare in Parlament pentru PNTCD in 2012.
    Nici cresterea infima in popularitate a Casei Regale, datorata recentei nunti britanice, nu are cum sa fie de vina pentru iesirea marinerului.
    Ma gandesc ca din moment ce tot este pe final de mandat si nu mai poate candida, se apuca sa faca servicii apropiatilor, pe modelul Iliescu-Cozma. Alta explicatie rationala nu vad.

  • Reply
    Theophyle
    23 iunie 2011 at 19:17

    Salut prisecariule 🙂
    Ce sa fac? Apar si eu dictatura! Daca vin uslamistii si ne pocnesc cu o democratie felixiano-iliesciana?

    • Reply
      prisacariu
      23 iunie 2011 at 19:23

      iti urez succes:D. eu, ca nespecialist asumat decit in istorie foarte recenta, doar notez dialogurile academice ale celor care se pricep. sa vedem cui si ce i-ai servit la fileu:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *