Corina Dumitrescu, pupila sinistrei Stănoiu, plătește Ministerul Justiției ca să intre în CSM

Ajutată copios de Lenuța Udrea să intre în CSM la prima strigare, deși a fost propusă de PSD societatea civilă și mai e și nevasta deputatului social-democrat Cristian Dumitrescu, Corina Dumitrescu se află acum în fața unei teribile încercări: e incompatibilă, frate! E incompatibilă cu o demnitate publică, pentru că e rector la universitatea privată „Dimitrie Cantemir”. Iar noua lege a învățămîntului nu prea acceptă genul ăsta de incompatibilitate. Așa că Corinuța se dă cu posteriorul de catedra universitară pe la parlamentari, să o voteze din nou, și, mai ales, pe la Ministerul Justiției, să se uite oamenii ăia din minister pe geam dacă, cumva, îi întreabă cineva de la Parlament cum e cu incompatibilitatea asta.
Ceea ce, să recunoaștem, e omenește: după ce a fost secretar general în Ministerul Justiției condus de turnătoarea Rodica Stănoiu și, iată, noul CSM nu prea mai conține dinozauri comuniști, Corinuța trebuie neapărat să ducă mai departe frumoasa tradiție securistoidă a instituției. Mai ales că are și ce pedale să apese. Pe bani. De exemplu, rectorul Dumitrescu de la „Cantemir” o plătește direct pe secretarul de stat în Ministerul Justiției, Lidia Barac (prima pe listă aici). Dar și pe fostul ministru Cristian Diaconescu, pe deputatul William Brânză (WTF??!?!?!?!) și chiar pe judecătorul Curții Constituționale Petre Lăzăroiu. Că-l plătește și pe propriul soț deja e neinteresant, cum complet banal e că-i da un salariu și Rodicăi Stănoiu.

You May also Like...

Curvăsăria de presă și de blog. Studiu de caz
10 octombrie 2010
Votez tevatura cu procedura! Ziua 8: eșec cu sprijinul CSM
10 aprilie 2013
PSD + PDL + Oltchim = ACSARD
25 septembrie 2012
5 Comments
  • Reply
    ioan
    11 februarie 2011 at 23:29

    Cand se potolesc oamenii astia? Domnul Dumitrescu ce parere are? Vrea schelete in partid , mai ales ca vrea la prezidentiale? Le mor copii de foame? Cati bani vor sa aiba de la stat? Duceti-va domnilor si doamnelor la particular sau emigrati ca va garantez: muriti de foame la valoarea voastra!!

  • Reply
    Gheorghe Cionoiu
    12 februarie 2011 at 0:34

    Faptul că Lenuţa Udrea a susţinut candidata PSD-ului confirmă încă o dată putreziciunea clasei poltice din România. Duduia vrea să-şi asigure imunitatea de după preconizata revenire a PSD-ului la putere şi poate cândva chiar un mandat de parlamentar PSD. Să nu uităm că domnul Petre Roman, care în 1990 aţâţa gloata impotriva reprezentanţilor partidelor istorice, este acum membru de frunte al PNL.

  • Reply
    lupu Eugen
    12 februarie 2011 at 7:48

    ioaneee…. ala e cristian DIACONESCU…. ce dracu… am pretentii de la cititori…

  • Reply
    andu
    21 martie 2011 at 18:48

    si sa nu uitam ca udrea e ruda si cu ministrul justitiei

  • Reply
    Corina Dumitrescu « prisacariu
    3 mai 2012 at 13:53

    […] O mică resursă de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *