Presa în diagonală e împotriva doamnei Udrea

Presa s-a pus de-a curmezișul doamnei ministru Elena Udrea, asta e limpede. Limpede ca diagonala mare a unui televizor scump, de firmă. Atît de evident oblică e atitudinea mass media față de eminenta doamnă, așa de crucișă, că ministrul n-a mai rezistat și a pus punctul pe i-ul diagonalei, cităm: „Lume, lume, voi face un anunț de maximum interes pentru televiziunile în căutare de breaking news cu bandă galbenă şi intermitentă pe diagonala ecranului” (de aici).
Cum, nu știți „banda galbenă şi intermitentă pe diagonala ecranului”? Adică voi nu aveți acasă televizoare tăiate de-a curmezișul, de la colțul din dreapta jos la cel din stînga sus (sau de la cel din stînga jos la cel din dreapta sus), de o bandă galbenă? Pfuuuiii, nu știu ce televizoare aveți voi acasă, dar acasă la doamna ministru Udrea și la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului numai astfel de televizoare sînt. De astea care se uită pieziș la Elena, intermitent.
Dar ne oprim aici cu benzile suprapuse diagonal peste doamna ministru, fără să le menționăm pe cele negre, orizontale și scurte, pe care unii din voi poate și le-ar dori suprapuse peste vreun detaliu anatomic al ministrului. Cum ar fi creierul mic, adică cerebelul.
Totuși, înainte de final, am dori să le transmitem celor care-i scriu blogul ministrei să consulte și un dicționar cînd se războiesc cu diagonalele. Pentru început, îi ajutăm noi cu un link. La restul, sperăm să se descurce singur.

You May also Like...

Aliații ruși ai lui Dan Diaconescu, "clienți" mai vechi ai lui SOV
27 septembrie 2012
Ponta se va enerva rău: TVR îl ia la mișto pe Victoraș și-l acuză de nepotism
30 aprilie 2013
CSM, profilat pe deshumări inutile de cauze moarte și-ngropate
22 iulie 2011
3 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    21 august 2011 at 20:22

    Pe diagonala or fi afacerile bugetofage din cercul foarte intim al metrese…ministresei prezidentiabibile!!!

  • Reply
    KAKA MIZE
    23 august 2011 at 10:38

    Stie ea ceva, da’ le incurca. Aia galbena si in diagonala e de la politie si e inscriptionata cu „do not trepassing”. Sa-i dea Dumnezeu sa se intimple!

  • Reply
    Mircea
    24 august 2011 at 11:48

    eu zic ca isi bate joc de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *