Ce zice Ciutacu de cîmpul de cartofi al lui Oprescu?

Parcă nu l-am auzit, încă, pe asistatul social Ciutacu vorbind/scriind despre mizeria de gazon de pe Național Arena. Pe care mizerie a văzut-o în direct, din tribună, transformîndu-se în mai multe mizerii, dispuse pe teren în funcție de traseele și intensitatea cu care crampoanele arau de la o poartă la alta. Și, culmea, Oprescu nici nu l-a invitat la inaugurare, pe el și numai pe el, în premieră.
P.S. M-o fi auzit?:)) Omul și-a postat părerile despre subiect pe facebook pe la ora 13, cu un link bine plasat. Nimic, totuși, despre Oprescu, de vină e fratele lui Oprișan, ăla care a pus gazonul. Care, cred, și-a dat singur contractul. A, mă scuzați, Ciutacu a zis și de Oprescu: că nu e treaba lui să știe cum crește iarba.
P.P.S. Îl roade rău: ciutacul a revenit cu un soi de comentariu publicitar pentru Oprescu, la 14.31, și pe site-ul Jurnalului național. Desigur, după Ciutacu, treaba lui Oprescu nu este să știe cu iarba de pe gazon. Ceea ce mi se pare foarte corect: treaba lui Oprescu este doar să inaugureze iarba de căcat de pe un gazon dintr-un mega-stadion ultrascump, ca să ia niște voturi, nu să-și asume și că banii au fost prost cheltuiți.

You May also Like...

Cum lucrează Rușanu și Voiculescu la adăpostul suspendării președintelui
20 iulie 2012
Ne facem și noi un blogroll frumos?
7 septembrie 2010
Felix, un securist votat de poporul democrat și liber
26 mai 2013
6 Comments
  • Reply
    MB
    7 septembrie 2011 at 12:55

    He, he… Cam multa dreptate ai… 🙁

  • Reply
    baby jane
    7 septembrie 2011 at 14:23

    Ala nu este gazon, este cel mai mare presh comunist, sub care se incearca sa se mature toate mizeriile din Bucuresti. Ca sa ma exprim utilizand acelasi rafinament al burgermeisterului Oprescu: Ba’ Domnu’, nu mai iesi matale primar a doua oara, indiferent cat ne intoxica televiziunile lu’ matale, care matale nu esti PSD-ist, esti mai mult pe partea independenta.
    Cat despre Ciutacu, e un tip onest, care nu musca mana care il hraneste. Rautaciosilor si invidiosilor carele sunteti!

  • Reply
    calin
    7 septembrie 2011 at 15:08

    pai asta urmeaza directivele zilei de la PSD, sau poate ca si la PSD vin tot de la Voiculescu
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/exlusiv-evz-document-intern-al-psd-944654.html

  • Reply
    cristi
    7 septembrie 2011 at 16:38

    Oprescu (PSD) s-a dus la stadion de 200 de ori in ultimele 3 luni dar cel mai important lucru, gazonul, nu l-a interesat. Coincidenta dracului face ca un alt memmbru PSD sa fie sub-antreprenor la lucrarile pt stadion Oprisan (PSD)
    nu pot intelege cum dracu fac unii stadion de 5 stele si lasa gazonul la mana destinului, la mana unui adin PSD care a mai stricat un gazon in 2003

  • Reply
    IlarIon
    7 septembrie 2011 at 23:53

    Daca era stadionul in Polonia la Gdansk va dadea aia cu’vapoarele in cap si pentru pret si lui Oprescu inocentul si chiar lui Ciutacu care ar fi emigrat in Rusia unde poate fi cu adevarat independent-aprobat.

  • Reply
    ciutác adj. m. și s.m. (reg.) 1. (adj.) prost, stângaci, nerod, nătăfleață * « prisacariu
    6 februarie 2012 at 1:30

    […] Ciutacule, cînd nu o să-l mai chemi pe Vadim să-ți facă rating și nu o să mai practici curling-ul în direct cu Oprescu, mai povestim. Pînă atunci, marș și-ți ia o casă din banii lui […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *