Boc, un anumit premier dintr-o anumită țară

Băsescu a spus aseară la TVR că de cazul Apostu, proaspătul arestat primar de Cluj, se știa de vreo șase luni. De la securiști, desigur. Și, a mai spus președintele, Boc nu se poate să nu fi știut și el. De la aceiași securiști, evident.
Azi, Boc a confirmat, printre dinți, cităm: „Aceste lucruri aparţin de autorităţile abilitate ale statului din justiţie. La nivelul primului-ministru primeşti doar informaţii cu caracter general despre anumite stări cu potenţial infracţional din anumite regiuni, dar niciodată date concrete” (sursa).
Așa, deci. Să ne imaginăm cum era cu caracterul ăsta general, cu potențialul infracțional și anumitele regiuni. Să fi sunat, oare, nota de la securiști așa: „Băi, Emiluț, vezi că, în general, e posibil să se fure de să se stingă, prin contracte publice, undeva prin România, regiunea Transilvania, zona Cluj”? Sau așa: „În atenția dlui prim-ministru Emil Boc. Noi, băieții (ăia, știți dvs care), vă informăm că există, în general, riscul derulării unor activități infracționale profesioniste și hotărîte prin intermediul unor licitații publice la nivelul administrației locale, în regiunea europeană a țării noastre, subregiunea ardelenească a patriei, prin preajma orașului Cluj Napoca. În particular, însă, nu avem nici un fel de date concrete despre cine conduce administrația locală din Cluj. CLASIFICAT SECRET DE STAT CLIENTELAR”?
Așadar, cum ziceam și altă dată, așteptăm răbdători stenogramele din dosarul Apostu. Alea în general, desigur, fără date concrete.

You May also Like...

Deontologi ai societății civile, protestați împotriva cercetării averilor liderilor sindicali!
16 februarie 2011
În atenția falimentarilor
11 mai 2010
CSM, profilat pe deshumări inutile de cauze moarte și-ngropate
22 iulie 2011
6 Comments
  • Reply
    rzv
    15 noiembrie 2011 at 17:45

    asa si ce ai fi vrut sa faca? sa ii zica lu prmarele, sa se potoleasca? sa-i dea si lui? adica sa fie boc arestat pt favorizare? pt asociere in vederea savirsirii de infractiuni? sa fie complice? ba cind procurorii sunt liberi sa faca ce vor nu e bine…erea mai bine cind stanoaica se pupa pe bot cu dosarele… sau sa iasa boc, in kamikaze si sa zica ca ba primarele pulii mele potolestete ca te aresteaza unii::)))

    • Reply
      prisacariu
      15 noiembrie 2011 at 21:45

      n-ai înțeles nimic:D

  • Reply
    aura
    15 noiembrie 2011 at 21:43

    Nu e ciudat cum „premierul cel mai cinstit din ultimii 20 de ani?” e atit de tolerant cu cei care sifoneaza banul public?
    http://cursdeguvernare.ro/premierul-ii-ia-apararea-primarului-de-cluj-napoca-arestat-pentru-coruptie.html
    Eu sint nerabdatoare sa apara stenogramele alea imprecise 🙂 , dar cred ca mai avem de asteptat.

    • Reply
      prisacariu
      15 noiembrie 2011 at 21:45

      te-ai prins:)

  • Reply
    Zadkielix
    15 noiembrie 2011 at 23:08

    De la SRI si STS chiar se doreste a se afla tot acest set de stenograme! Nu de alta, dar numai asa se elucideaza misterul in aceasta infinita poveste!
    😀

  • Reply
    Cockwork Orange
    16 noiembrie 2011 at 7:21

    Pot pentru ca să vi le dictez io că fincă nu conţine stenograma în sinea iei o determinare cât de mică ontologică sau cu referinţe accidentale de fizică cuantică ci este până la un punct şi dincolo de el o semioză între doooi subecţi complect şi iremediabil rupţi axiologic, vorba vine, de popor, respectiv un căpitan şi servul său egzac ca hegeliana raportare la fiinţă a stăpânului şi sclavului în desfăşurarea dialectică a universalului obectivat adecă Băsescu şi a papagalului ilogic şi vopsit respectiv Boc.
    – Ce faci Emile, guvernezi sau ce drac.. unde-i dijma pentru „Die orange und grun Partei” că uite ..ptiu drace.. mi-a rămas ticuri de conversaţie de la întâlnirea cu Merkel…că uite nevastă-mea trebuie să plătească abonamentul la călărie, nu te gândi la prostii e pur şi simplu o ecvestră pasionată…da..şi fiii-mea, aia de la Brusel nu aia cu imobiliarele şi „Cerul” pus la picap pe 45 nu 33…da..aia înhăitată cu ebola sau rabia…EBA.. vrea un nou implant…daaa…nu ştiu cică e unul pentru extensii de memorie…vrea să devină preşedinta României în exil şi vrea să ţină minte toate circumscripţiile electorale din diaspora…cu un vot strâns pdl-unpr-udmr se poate şi asta fata tatii dragă…eu nu, n-aş vrea aşa ceva.că-mi amintesc de mărirea salariilor profesorilor..hă, hă….da mă, am mare nevoie….şi mai rămăsese Clujul, Piatr…nu ăia o dat…cuuuum?….Apostu ne-o tras în pept ? Nu vrea să mai împartă ? Strânge la teşcherea pentru alegerile din 2016 ? Aha!! Bagă-l la zdup oleacă şi vezi tu după aia….Morar..,Kovesi…hai la tata că avem treabă….pa Milică..şi fă-te că guvernezi şi că nu ştii nimic..!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *