Copii, ce-a vrut domnu' președinte să ne spună nouă despre domnu' premier?

Copii, ce-a vrut să spună autorul Băsescu Traian în opera literară încadrată în genul interviu, difuzată de postul public TVR acum două zile, atunci cînd ne-a mărturisit că personajul premier Boc Emil știa de cazul penalului Apostu de la Cluj încă de acum șase luni? Ce credeți că a vrut să ne transmită autorul? Că personajele nu-s de capul lor în operă? Că naratorul e și el personaj? Că personajul Boc, dacă se apucă să-și scrie singur dialogurile, intră în conflict cu autorul?

You May also Like...

RTV își mărește parcul aero. Cu un avion
31 martie 2010
Postacii lui Felix revine
10 ianuarie 2011
EXCLUSIV – Agenția Națională de Integritate: Daniel Morar nu e incompatibil
28 martie 2013
4 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    16 noiembrie 2011 at 11:05

    Domu’ prezident a vruut săăă spuuunăăă căăă….cade Boc, la anu? Chiar înaintea prangheliei cu alegerile? Dar asta era logic. Nu-l bagi în front tot pe ăla cu flegma pe faţă, aduci unu’ mai spălăţel şi mai ‘nalt. De fapt nu mai contează ce spune Băsescu pentru că el uneori şi cam tot timpul doar vorbeşte iar raţiunea nu are nici o legătură cu asta. E simplu automatism pavlovian, cum vede microfonul şi camera cum începe să latre. Am auzit că Maricica a cumpărat un kit de televiziune cu studiouri TVR1 sau B1 TV în miniatură pentru la pensie.

  • Reply
    aura
    16 noiembrie 2011 at 11:21

    Domnul diriginte e suparat pe clasa PDL, inclusiv pe premiantul Boc. A scos catalogul de note DNA si ii ameninta cu repetentia daca nu isi fac temele la disciplina „Refoma statului”. 🙂

  • Reply
    garcea
    16 noiembrie 2011 at 14:06

    exact ca la treaba aia cu armele de la ciorogirla a vrut pur si simplu sa´si asume meritele si sa bage understatementu´ca e o lovitura anticoruptie orchestrata nici mai mult nici mai putin decit direct de la cotroceni.

  • Reply
    general Batista
    16 noiembrie 2011 at 16:59

    In acel interviu presedintele a vrut sa demonstreze ca el inca mai lupta cu coruptia, dar saracul e singur singurel pe front, un luptator solitar si nedreptatit, ca Rambo bunaoara. Si s-a facut de cacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *