Normal că Năstase a fost achitat, doar moarta Tamara e de vină

Ce vină are Năstase, vă întreb, că o mătușă a nevestei, din pensia ei de subzistență, i-a băgat mortul (a se citi niște sute de mii spre un milion de euro) în casă, apoi s-a cărat și ea în moarte, luînd vina cu ea? El, Năstase, dacă Tamara Cernîșov ar fi fost mătușa lui, nu a Danei, o ducea la Cornu și o trata regește, numai cu ouă de țară. Așa, n-a avut încotro, a trebuit să accepte inevitabilul, doar rudele nu ți le alegi: ciudata matușă care creștea sute de mii de euroi la ea în garsonieră l-a nenorocit pe viață (politică) și i-a îmbogățit nevasta.
Păi, au dreptate și procurorii ăia, nu? Ce, ei lucrează la OTV, să se apuce să dezgroape la rădăcina moștenirii Danei Năstase, în cimitir? Nu, ei, procurorii, sînt oameni serioși, care se ocupă de un căcat de acuzație de mită pe care nu o pot proba, în loc să cerceteze o spălare de bani serioasă.

You May also Like...

Povestea Pulii croate și cum ne luăm noi UE
16 decembrie 2010
EXCLUSIV Stenogramele penale Apostu – Boc
11 noiembrie 2011
Lecția Andreei Mitu: 100 înseamnă doar 1 urmat de două zerouri
30 mai 2015
14 Comments
  • Reply
    ElCucui
    16 decembrie 2011 at 0:36

    Io nu cred, Cătăline, că trebuia să se cereceteze spălarea de bani. Oamenii au depus 400.000€, corect, în tranșe de 9.999€ cash. Spălare e de la 10.000 în sus.

  • Reply
    mihai
    16 decembrie 2011 at 6:58

    Asta e spilul. Au anchetat ce nu puteau proba si au ocolit de fapt miezul problemei. F— in gura de maimutoi cu pedale!

  • Reply
    doina
    16 decembrie 2011 at 7:19

    Cataline ,era normal sa fie achitat ,nu trebuie sa ajunga premier ,asa cum i-si doreste tatucul Ilici ? Ce crezi ca dinozaurii pesedei chiar ii accepta pe papusile ale ucigase ,Ponta -raliu si Antonescu -barbut ? Si in afara de asta ,omul este nevinovat ,ce nu are voie sa aiba o amarita de matuse ,care toata viata a facut foamea de pe timpul raposatului,sa stringa bani si sa cumpere tablouri de valoare nepoatei ? Si apropo de tratament ,daca trata baba la Cornu cu oua de rata ,dracu o gasea,ca-i cadeau greu ouale la burta si nu mai apuca sa-i stringa bani ,ca o mierlea !!!!!!!!!!!!

  • Reply
    Nea
    16 decembrie 2011 at 7:59

    Deja văd un guvern frumos:
    Premuier A Năstase
    Interne: C. Voicu
    Externe: A Severin
    Cultură: Vanghelie

  • Reply
    Cockwork Orange
    16 decembrie 2011 at 8:31

    Pentru comunistii si coruptii din Romania exista o singura solutie. Aia finala.

  • Reply
    ribelalu
    16 decembrie 2011 at 9:54

    Nastase, de ani de zile, pe langa veniturile clare de parlamentar (cca 0,8 miliarde vechi pe an), veniturile obtinute de la cele 4 (patru!) universitati la care preda (peste 1 miliard de lei vechi/an…cand are timp sa mai si predea?), mai declara in declaratiile de avere publice de pe siteul Camerei Deputatilor si venituri de circa 3 miliarde de lei vechi/an obtinute ca producator agricol (are dreptate ca nu-i numara nimeni ouale) iar pe la jumatatea deceniului trecut si venituri din chirii de 2-3 miliarde de lei anual.
    Si de amarat ce e, fie-sau benficiaza de o bursa de studii de „numai” 40.000 de euro/an pe langa donatiile de sute de mii de euro pe care i le face tac-su pe an.
    Daca mai aud de vreun miting al agricultorilor in fata guvernului nu stiu ce nu fac…Sa se duca domnule in fata PSD-ului sa invete cum se face agricultura

  • Reply
    soricelu ham ham
    16 decembrie 2011 at 10:18

    e un pas innainte faptul ca nu mai maninci cacat cu indignare investigativa despre demisia lu kovesi. intre timp se pare ca ai aflat ca e vorba de procurori dna nu procurorii lui kovesi asa cum ziceai ieri la tvr.
    ai investigat si ai aflat. deasta e meseria asta asa de frumoasa.

    • Reply
      prisacariu
      16 decembrie 2011 at 12:31

      soricelu ham ham, cel mai nou și mai loial fan al meu:)))
      ei, hai, să nu ne obrăznicim, kovesi nici nu avea cum să se ocupe de dosar, nu are ce-i trebuie ca să o facă. iar demisia ei e în continuare oportună, dacă procurorii din subordinea ei sînt în stare să dea NUP-uri pe „lipsa de intenție” în cazuri pe care le-ar rezolva cu UP și un școlar. cît despre cazuri de mare corupție, kovesi trebuie să se uite la televizor ca să înțeleagă ce sînt. deci, clar, ea e inocentă, aici ai perfectă dreptate:)

      • Reply
        aura
        16 decembrie 2011 at 15:45

        Cum adica procurorii DNA si procurorii lui Kovesi? Nu raspunde Procurorul General pentru toti procurorii?
        http://www.mpublic.ro/organigrama_PICCJ.pdf
        CAPITOLUL II
        Organizarea şi funcţionarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie
        Art. 4. – (1) Direcţia Naţională Anticorupţie este condusă de un procuror şef care este asimilat prim-adjunctului procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie este ajutat de 2 procurori şefi adjuncţi, asimilaţi adjunctului procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
        (2) În activitatea sa procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie este ajutat de 2 consilieri, asimilaţi consilierilor procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
        Si…
        „Presedintele Traian Basescu a declarat, la 15 noiembrie, la TVR, ca doreste sa ii ceara procurorului general Codruta Kovesi prelungirea cu sase luni, pana la raportul CE din vara, a mandatului procurorului-sef al DNA, Daniel Morar, care expira peste doua luni.”
        Mai interesant ar fi de aflat cum se justifica cererea procurorilor pentru o pedeapsa cu suspendare in acest caz. Miroase a intelegere intre parti.

  • Reply
    zboc
    16 decembrie 2011 at 20:31

    justitia romana – adepta dublei penetrari, cu magistrati si politicieni, si-a platit taxa de protectie pentru urmatoru’ mandat.ca sa stie tot carteru’,inclusiv neputinciosii aia de olandezi.

  • Reply
    Talisman si Maria
    16 decembrie 2011 at 20:47

    Ba nu! Deliric e de vina.

  • Reply
    idem
    17 decembrie 2011 at 22:45

    Nastase e nevinovat, saracu’. Presa a inscenat totul. Avea dreptate colocatarul Base cand injura presa
    http://www.youtube.com/watch?v=3_M-c0DZi_I

  • Reply
    baby jane
    20 decembrie 2011 at 17:34

    spuneti-mi naiva dar eu cred ca asta-i cadou cu fundita chiar de la Baselu’. si cum nimic in viata nu e gratis, la un moment dat aditza o sa fie nevoit sa contra-presteze (a se citi: sa puna fundul la bataie).

    • Reply
      aura
      21 decembrie 2011 at 11:10

      Baby jane, nu esti naiva deloc. 🙂
      Ghici cine vine la guvernare in 2012?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *