ciutác adj. m. și s.m. (reg.) 1. (adj.) prost, stângaci, nerod, nătăfleață *

De o vreme, handicapatul social Ciutacu (îmi cer scuze față de persoanele care au handicapuri reale că trebuie să existe în compania acestui închipuit ipocrit) nu mai poate dormi liniștit în locuința închiriată de la primărie cu 30 de euro pe lună de grija televiziunii publice. Pe unde o prinde, Ciutacu șterge cu ea pe jos de parcă tocmai ar fi aflat că i-a crescut primăria chiria socială la 35 de euro lunar. De ce? Pentru că, zice Ciutacu, TVR face propagandă pentru putere și e plătită din bani publici.
Să începem cu ultimul argument: păi, Ciutacule, după principiul ăsta, și pe tine ar trebui să se pișe toată lumea pe unde te prinde, că ești plătit din bani la fel de publici. Ce zici, că nu e așa? Ba e fix așa: crezi că banii ăia din care  primăria a construit blocul în care stai tu pe chirie socială nu-s bani publici? Ba-s foarte publici. Dar crezi că chiria aia de 30 de euro lunar nu e subvenționată tot cu ajutorul bugetului public al primăriei? Ba da, e. Deci, ești locul nostru de pișat, Ciutacule, că ești pe banii noștri.
Dar să nu uităm de primul argument, ăla cu propaganda pentru putere. Cel puțin pe TVR 1, TVR 2 și TVR Info, Ciutacule, eu personal am primit spațiu de emisie să-mi dau cu părerea cum au vrut sinapsele mele. Despre corupția puterii, inocentule. Cu prenume, nume, funcție în partid și în aparatul de stat. Caută tu de pe internetul ăla al tău de la Voiculescu și sigur o să găsești și dovezi pe www.tvr.ro.
Presupun, însă, că tu, Ciutacule, nu ai în locuința socială decît un televizor cu lămpi, care nu funcționează, deci nu vezi ce emit canalele televiziunii publice. Iar la serviciu, la Voiculescu, nu te uiți la TVR decît cînd deparolează Gâdea televizoarele. Gâdea ăla lingău pe o căruță de bani cu împrumut de la cool mogul, de ăla vorbesc, știi tu mai bine cine ți-e șef.
Cît despre audiențe, Ciutacule, cînd nu o să-l mai chemi pe Vadim să-ți facă rating și nu o să mai practici curling-ul în direct cu Oprescu, mai povestim. Pînă atunci, marș și-ți ia o casă din banii lui Voiculescu, nenorocitule, că-s suficienți săraci și bolnavi în București pe care îi lași prin canale.
* sursa

You May also Like...

Jurnaliști, scoateți o foaie de hîrtie! Azi, examen de "Ștefan Gheorghiu"!
17 august 2011
Postacii lui Felix
5 octombrie 2010
Prima pagină. A primului număr. Kamikaze
16 martie 2010
11 Comments
  • Reply
    redklown
    6 februarie 2012 at 8:54

    Asa,tavaleste-l ca merita.

  • Reply
    ElCucui
    6 februarie 2012 at 10:03

    Da’ salariul cu care era plătit consigliglierul infractorului decedat, Mușetescu, care făcea privatăzări frauduloase în paguba avuției naționale, nu era tot din bani publici?
    Da’ banii lui Ceaușescu din care și-a făcut turnătorul Voiculescu trust media, adică banii poporului, nu trebuiau să fie tot bani publici?
    Idiotul ăsta nu știe că lucrează la o televiziune plătită tot din bani publici?

  • Reply
    androidul cu sobolani
    6 februarie 2012 at 10:07

    faceam pe marius.b si incercam sa-i vad respunsurile. dar al doilea comentariu l-a sters instant.
    va urmaresc emisiunile si cred ca faceti o treaba minunata. insa uneori mai faceti greslei si le dati motive pupinbasistilor sa va atace. de eexmplu cu apartamentul social, cand v-ati tot legat de basescu de casa din mihaileanu, trebuia sa fiti mai aprig in a va apara si in a scoate adevarul la iveala ca lumea sa nu creada propaganda pdl-ista cum ca d-voastra chiar v-ati fi aranjat o locuinta sociala la bani marunti. pentru ca ei sunt la panada si se leaga de orice!
    De marius b. pe 1 February 2012 la 21:44 (#)
    @brazvan: ma mai invita Dumitrescu. eram consilierul lui Musetescu si mai iese Rocar in strada, se mai declansa greva generala la Republica
    @marius b: n-aveam de ce sa ma apar, n-am comis nimic ilegal (Basescu personal a cerut, in scris, verificarea legalitatii repartitiei). iar casa e si azi a statului, care nu vrea sa mi-o vanda la pretul pietei. spre deosebire de aia din Mihaileanu, care nu mai e a statului, fiindca a fost vanduta de 10 ori sub pretul pietei.
    De Victor Ciutacu pe 1 February 2012 la 21:51 (#)
    aveti dreptate. ceea ce a facut basescu e un abuz de putere. si probabil acesta e doar varful iceberg-ului, pe care voi ati reusit sa-l descoperiti. doar ca acum vine campoania electorala, baietii cu ochi albastri cred ca stau la panda pe toti moderatorii de la antena 3 in stilul securist al lui basescu si de aceea ziceam ca poate se vor lega de d-voastra cum ca aveti un venit prea mare ca sa locuiti intr-un apartament social. de aceea ar trebui sa nu le dati aceasta sansa deoarece o vor folosi pentru intoxicare si propaganda. felicitari pt emisiune si tineti-o tot asa! sunteti ultimul bastion al rezistentei!!!

  • Reply
    escu
    6 februarie 2012 at 10:17

    acum, stand stramb si judecand drept, TVR si invitatii sai sunt mai degraba prietenosi si intelegatori cu actuala putere, le cauta scuze si ignora senini lucrurile scandaloase. De exemplu, seful AVAS, care ar trebui sa fie nu doar un foarte bun profesionist, ci si un om imaculat, este cercetat intr-un nou dosar penal, lucru absolut de neacceptat – omul trebuia demis in secunda doi, intrucat pozitia cere un om fara nici o pata. Lucrul asta nu l-am vazut deloc la TVR – si urmaresc si discutiile de pe Info. Acum asta nu inseamna ca personajul negativ de desene animate Ciutacu e primul care sa-si dea cu parerea, ba dimpotriva.

  • Reply
    Marin
    6 februarie 2012 at 14:44

    Foarte elocvent…dar asta mi-a adus aminte de o descriere si mai beton:
    http://arogant.ideilibere.ro/19311/atentie-se-nchid-usile-are-cuvantul-victorr-ciutacu/

  • Reply
    maria
    6 februarie 2012 at 14:47

    Bine spus!atat de multa manipulare nu am vazut de pe vremea lui Ceausescu.Pana si copiii spun ca la antene nu poti vedea nimic .In fata meanu au nici o valoare cei care se duc pe post de invitati . Gadea si compania nu merita nici macar caracterizarea facuta de tine.E prea mult efort nemeritat..

  • Reply
    misu
    6 februarie 2012 at 17:34

    pai daca mi l-ai tavalit pe arabul rebel cand era mai mare nevoia (ca inainte si dupa aia n-a mai prezentat interes) te cred si io ca-ti da tvr-ul spatiu dupa nevoi.
    nu ti-am citit tot textul dar tvr chiar e o institutie nesimtita.
    de povestea cu ala de la sport care a pierdut(vandut) drepturile pe niste meciuri la niste turci si apoi s-a angajat la acolo ca apoi sa fie numit iarasi director in tvr ???
    tvr info =antena3 ????
    ciutacu e si el un alt fel de tatulici care ieri in conditii de vreme vitrega se opintea cu propaganda pentru RMGC. trebuie sa traim cu totii. si eu cu tine care mi-ai ridicat semne de intrebare cu atacul la arab. si tu cu ciutacu si badea.

    • Reply
      prisacariu
      6 februarie 2012 at 17:37

      corect! și, cum nevoile mele sînt să înjur puterea, are ditamai sensul!

    • Reply
      redklown
      6 februarie 2012 at 20:11

      Cer drepturi de autor pe expresia „a tavali” in contextul de fata.Asa ca nenea misule ai grija haha

  • Reply
    marius
    8 februarie 2012 at 15:52

    pe Mircea Badea sa-l bat dar l-as bate pe Ciutacu pt Badea

  • Reply
    Oscar
    6 decembrie 2014 at 21:25

    Cătălin Prisăcariu, pe mine nu mă scapă pipi acum. Acum mă scapă caca. În contextul celor scrise de tine despre lingăul de Ciutacu, se pune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *