Cu mic, cu mare, în PSD s-a luat svastica la purtare

Tîmpițelul de Șova va fi trimis la Washington de către Ponta, exact ca Goe la București, ca să nu mai rămînă și anul ăsta repetent la Holocaust. Ceea ce-mi amintește că și Năstase și-a trimis fiul cel mic la „Elie Wiesel”, să se informeze despre același Holocaust, după ce Mihnea (a scris revista Kamikaze, care nu are bani, că e săracă, să-și întrețină site-ul, așa că vă dau link din Libertatea) și-a desenat o svastică pe braț și s-a dus în club.
Mă întreb, doar: faptul că Șova, adult vaccinat și parlamentar, face aceleași tîmpenii ca un adolescent înseamnă că Ponta, care și l-a luat purtător de cuvînt, e la fel de adolescent? Ca să nu zic imatur, că s-a mai dat. Sau înseamnă că Mihnea Năstase era matur, cînd și-a desenat svastica pe braț la cei 16 anișori ai lui?

You May also Like...

De unde disperarea șantajului voiculescian: Antena 3 și Antena Group au milioane de euro datorii la bănci
4 iunie 2013
Ilogicul domn Ponta și tirania parlamentară
21 noiembrie 2012
Fețe de pernă pentru sinistrații inundați din Galați
20 septembrie 2013
6 Comments
  • Reply
    Cargo
    7 martie 2012 at 16:28

    Poate reuseste cineva sa-mi explice de ce nu e rau sa-ti desenezi o secera si-un ciocan, dar e rau sa-ti desenezi o zvastica. Nu accept raspunsul din banc: because you lose the bloody war.
    Si o alta nelamurire: cum poate sa-si deseneze un nepot de comunist inrait acel simbol, si nu o simpla stea rosie?

  • Reply
    John DOE
    7 martie 2012 at 18:20

    Binemeritata pedeapsa! Pe acelasi principiu propun ca liderii PSD care vor afirma ca nu exista prostitutie infantila in Romania, sa fie trimisi intr-o excursie de documentare prin lantul hotelier al lui Negoita. Sa transpire un pic dupa ce au spus asemenea gogomanii!

  • Reply
    Cockwork Orange
    9 martie 2012 at 11:07

    Ca politica-i plina de tampiti nu-i de mirare, ceea ce ma nelinisteste e ubicuitatea si abundenta lor, de la muhaielele hoate si inbaronite ale pesedeului la clantaii imorali si prost crescuti ai pedeleului. La penele e indeajuns ca au presedinte. Pe ala pe care il au, acum.

  • Reply
    Volodea din Tismana
    18 martie 2012 at 19:12

    Prisacariu ai un loc de cinste in acvariu

  • Reply
    Rutierii USL și loganistul Băse. La semafor « prisacariu
    5 iulie 2012 at 15:14

    […] Greșit, domnule Șova: nu “imbecil” era cuvîntul, ci “tîmpițel” (vezi aici). E adevărat, mi-o fi trecut prin cap și “imbecil” sau dumneavoastră considerați […]

  • Reply
    prisacariu | Fă, Ponta, ai chef de niște fascism? Uite, Mihnea Năstase e cu svastica pe braț
    9 mai 2014 at 19:55

    […] aici și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *