În atenția judecătorilor care îl întreabă azi pe Năstase despre mătușa Tamara

În dosarul intitulat de presă „Mătușa Tamara“, Adrian Năstase a fost achitat. Nu definitiv, e adevărat. Judecătorii au considerat că fostul premier nu poate fi acuzat că l-ar fi mituit pe Ioan Melinescu cu funcția de șef al Oficiului Național pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor (ONPCSB). Reamintim că ONPCSB, sub conducerea lui Melinescu, a pierdut (la propriu) dosarul prin care era cercetat un transfer bancar de 400.000 USD de la Tamara Cernîșov, mătușa Danei Năstase, către însăși Dana Năstase. Bani rezultați, a spus Adrian Năstase, în urma vînzării unor bunuri (tablouri și bijuterii) către Alexandru Bittner, afacerist apropiat de fostul premier. Totuși, de unde avea Tamara Cernîșov acele bunuri? Și cum a trecut cu ele prin decenii de comunism fără să-i fie confiscate? Dar dacă, de fapt, acele bunuri nu au existat niciodată? Revista Kamikaze deține un document oficial care înclină foarte tare să le dea dreptate celor care susțin a doua variantă.
Continuarea, aici.

You May also Like...

Idiotul. Sau cum Dan Șova se bîlbîie că ar fi donat indemnizația senatorială în scopuri umanitare
2 iulie 2013
Zoso nu trăiește din reclamă la vibratoare. Ci din analize mega-inteligente pentru Pentagon
25 august 2010
Laszlo Borbely, un tip modest cu conturi frumușele
13 iulie 2011
2 Comments
  • Reply
    Alexandra
    3 septembrie 2012 at 15:58

    Atunci, este ce? O miscare financiara care acopera altceva?

  • Reply
    Paul
    3 septembrie 2012 at 23:38

    Eh… „nu sunt fan Nastase sau Tamara, dar” (observ ca formularea asta, behaita de impartialii din comentariile articolului din KMKZ, este repetata obsesiv), deci, „nu sunt fan Nastase sau Tamara dar” daca puciul borfasilor as fi reusit, acum Jurnalul National ar fi publicat pe prima pagina Odiseea lui Adrian Nastase, adica a dirijorului din Jilava a „Revolutiei Bunului-Simt” – la fel cum Ceausescu, din Doftana, a coordonat lupta impotriva imperialismului, fascismului si asupririi clasei muncitoare. In lumina unor astfel de evenimente, pe TVR s-ar fi difuzat un documentar din seria „Memorialul Durerii”, dedicat matusii Tamara: adolescenta, eroina, muncitoare, burgheza, decedata. Basoreliefuri, ode, momente coregrafice, Adrian Nastase postand pe blog despre clipe unice, petrecute cu matusa.
    Oare, pe lumea cealalta, dinozaurii (tranformati in petrol si vanduti de nepot pe lumea asta) ce parere au de matusa Tamara?
    PS: voi intra de pe Facebook zilele viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *