Mușcă sau pupă! Curul

Ați admirat deja, presupun, fesele fostului premier Boc în toată sinceritatea lor, după exercițiul bucolic (păi, cum altfel?) de aseară al lui Capatos, la Antena 1. Exercițiu care a consacrat, pentru eternitate, filosofia jurnalistică de proprietate felixiană: dacă nu poți să-l pupi, mușcă-l! Evident, e vorba de cur. Cu simț de răspundere, cu colții și/sau buzele, direct pe epidermă. Nu există nuanțe platonice, nu se practică preludiu, relația cu dosul e pe față. Și la propriu, și la figurat.
P.S. Bănuiesc că, dacă Felix și-ar face rețea de socializare, aceasta s-ar numi facebuci.

You May also Like...

Ia Severin parandărăt de la angajații lui?
6 septembrie 2011
Popa, relaxat la plecarea de pe aeroportul din Jakarta (FOTO)
22 aprilie 2011
Intrarea delegațiilor la Olimpiada de la București din 2020 se va face pe autostrada suspendată
18 decembrie 2010
8 Comments
  • Reply
    Phidas
    14 februarie 2012 at 12:42

    Nu se linge! 🙂

  • Reply
    KAKA MIZE
    14 februarie 2012 at 13:05

    Au facut o magarie ca l-au aratat in curu’ gol, dar piticu’ a facut magarii mult mai mari si a lasat 3/4 din romani tot in curu’ gol in timp ce continua sa imbrace-n sute clientela PDL, asa ca e chit. Pina la urma e singurul premier cazut in cap in direct si care apare-n curu’ gol la tv. Exact cum apare si poporu’ roman prin telejurnale.

  • Reply
    Mihai
    14 februarie 2012 at 16:27

    Mda, nu cred ca e o prea mare bucurie sa fii jurnalist zilele astea. Coleg de breasla cu Capatos…

  • Reply
    ilie
    14 februarie 2012 at 16:52

    Poate Capatos asta a vrut sa puna capac cacaturilor de emisiuni de la antene. Si-o fi gasit omul alt loc de munca si nu stia cum sa plece.

  • Reply
    maria
    14 februarie 2012 at 16:53

    Asa se duce naibii credibilitatea unei prese care datorita lui Capatos, C.S.P.si altii ca ei ,au ajuns la fel de iubiti ca si politicienii pe care ii critica.Cei care cred ca toti consumatorii de presa se uita la O.T.V.sau antene se insala copios.Si se insala devreme ce se tot intreaba de ce lumea nu mai citeste ziarele.Le spun eu!De mai desteapta ce e!

  • Reply
    MEDIENSIS
    15 februarie 2012 at 13:17

    Lasati ca este bine asa…Sa vada si El cum este in curu’gol Si noi suntem rupti in cur si in curu gol cam de multa vreme datorita ,,marelui om politic ” BOC dar nu l-am etalat pe la salile de fortza sau la saune si piscine iar in Piata Universitatii nu se poate sta asa pe praful asta. Datoriile si darile noastre sunt mult prea mari sa ne permitem sedintze de fortificarea organismului. Ar fi bine sa se faca asemenea poze sau o sedinta foto mai complexa la baia unuia dintre Penitenciarele de maxima securitate din tzara

  • Reply
    Mihaeladragosteamea
    15 februarie 2012 at 16:51

    eu cred ca boc si-a transmis singur filmul la capatos ca s-o impresioneze pe bianca sa o invite la un pesi si apoi sa-i ia un ursulet

  • Reply
    Lucreţia
    16 februarie 2012 at 9:50

    Oare intre euroii lui Felix si criticile colegilor, Capatos va avea vreo neliniste? Va fi putut el sa fie precum Negrea, care si-a dat demisia de la Antena pentru ca i se impunea ceva?
    Mare ticalosie: sa ajungi sa vezi in aceeasi insiruire nume de: Capatos, Marga, Greac, Hurezeanu, Ciuvia, Ciutacu, Badea, Patrasconiu, Nistor, Firea-Ciucurel, Teodorescu, Cruduta etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *