Turnătorul Felix îl compătimește pe judecătorul Dumbravă

Din inima putredă a imperiului media, industrial și financiar Intact-Grivco, turnătorul Felix mimează umorul destins și ironia fină. Într-un post, pe propriul blog, intitulat „Curat neconstituțional, dar umflați-l!”, Felix se plînge că e hărțuit de instituțiile Justiției abuzive ale lui Traian Băsescu și enumeră cîteva cazuri în apărarea lui. Printre ele, și cazul unui judecător: „Tot o coincidenta a declansat o ancheta ANI impotriva unui judecator imediat ce acesta a indraznit sa conteste o procedura in cadrul CSM” (sursa). Nu-mi e foarte clar cum anume îl ajută la argumentație pe Felix cazul judecătorului Horațius Dumbravă (căci, da, despre acesta este vorba iar povestea este asta). Sau, altfel spus, de ce ne zice Felix atît de transparent că se află de aceeași parte a baricadei cu Dumbravă? Ca să-l facă de căcat pe Dumbravă? Ca să-l laude? Ei, bine, în oricare din variante, Horațius D. ar trebui să reacționeze public, să se desolidarizeze de empatia lui Felix, să ceară reparații morale de la CSM că l-a lăudat un inculpat și un turnător dovedit al Securității. Cu care, nu-i așa, Dumbravă nu are nici o legătură, nu-i așa?
Totuși, nu știu de ce, am o vagă bănuială că Dumbravă nu va fi deloc deranjat de compasiunea lui Felix.

You May also Like...

Idiotul. Sau cum Dan Șova se bîlbîie că ar fi donat indemnizația senatorială în scopuri umanitare
2 iulie 2013
Cînd lui Băsescu îi iese ultima mutare
4 iulie 2010
Alegătorul pesedist sau tristețea slugii înșelate
7 februarie 2018
14 Comments
  • Reply
    Tatamare
    18 ianuarie 2013 at 10:18

    Tu când te vei desolarizeza de turnătorul şi reprezentantul securităţii, inculpatul penal, sfertodoctul, Băsescu ?
    PS.
    Cum explici că slugile de la ANI „au dormit” 3 ani, din ianuarie 2010 până acum ?

    • Reply
      Nea
      19 ianuarie 2013 at 8:53

      Văd că ai standarde morale, politice, juridice şi gramaticale foarte ridicate. Şi văd că Felix corespunde standardelor tale.

    • Reply
      pensionara
      20 ianuarie 2013 at 1:40

      Mai tataie, in intervalul indicat de tine ANI n-a dormit deloc. Dimpotriva a avut o activitate intensa. Ia-ti pastila de memorie! Iar Dumbrava stie el ce stie, ca de aceea a schimbat tabara in care era alaturi de Danilet. Acum este in „fratia pivniceresei”

  • Reply
    Tatamare
    18 ianuarie 2013 at 10:30

    Să nu-mi reproşezi necunoaşterea limbii romîne după „doisprezece zile”, pe „unu Februarie”, că-ţi dau cu citate din Pârţescu peste rât.

    • Reply
      Paulensson
      20 ianuarie 2013 at 21:17

      Imi cer scuze fata de proprietarul blog-ului, ca am lasat acest gunoi aruncat aici, desi l-am observat cand am intrat pe site si civilizat ar fi fost sa-l duc eu la cosul de gunoi, daca nesimtitul care l-a aruncat n-a facut asta de la bun inceput.
      Din pacate, n-am gasit un tomberon pe blog. Dar, dupa cum pute, pot sa sper ca-i biodegradabil si ca prezenta lui nu va mai polua mult timp spatiul de aici.

  • Reply
    Nicolae
    18 ianuarie 2013 at 11:26

    Mai zilele trecute m-am aflat la RAR la mine in loc. Numai pentru o stampila am stat 3 ore. Restul verificarilor fusesera facute in alta zi. Cunosc tot personalul, la fel si ei pe mine, in baza aceleiasi profesii. Asa ca, dupa cele trei ore, mi-am exprimat fata de ei regretul ca nu poate exista (in RO) RAR particular, SRL, etc., sa-i vad cum ar scoate limba de-un cot alergand „la patron”.
    Similar, don profesor Felix n-ar putea face o justitie particulara, asa, numai pentru judecarea domniei sale si evident pe Basescu? A mai fost unul, liberal, care voia justitie particulara. De necaz ca nu si-a putut-o face i-a cazut ficatul.

    • Reply
      Nea
      19 ianuarie 2013 at 8:50

      Lui Felix îi cade sfincterul, da nu-i problemă, îi pun băieţii dop când ajunge în celulă.

    • Reply
      Amărăşteanul
      25 ianuarie 2013 at 18:09

      Aşa e, d-le Nicolae! Parcă Patriciu propunea ca magistraţii să fie remuneraţi conform nu ştiu cărui algoritm al profitului şi nu al echităţii.

  • Reply
    buna seara!
    19 ianuarie 2013 at 2:32

    domnule prisacariu, tupeul maxi m din ambasada de la londra este cum a ajuns vali staicu amanta lui dan sova secretar III in ambasada de la londra? in baza carui examen? unde a fost publicat concursul si cate persoane au candidat pe el? oare, ca sa fii in mae, nu trebuie sa ai statut de diplomat si sa dai si un examen, sa stai si prin centrala o vreme si abia dupa aceea sa oleci la post? ia uitati de va minunati de tupeul de golan al acestui ins: http://londra.mae.ro/node/150. verificati s dvs sa vedeti cum a ajus asta la londra ca noi stim cum, dar si lumea trebuie sa afle!

  • Reply
    buna seara!
    19 ianuarie 2013 at 3:07

    dle prisacariu ne-am saturat de sova si de curvele lui bagate peste tot! sa ne mai lase naibii in pace!

  • Reply
    androidul cu sobolani
    20 ianuarie 2013 at 15:27

    eh, cred ca de data asta felix si armada sfertodoctilor pe care-i stapaneste nu si-au calculat corect atacurile de la antena 3. oricat de USL-isti ar fi, magistratii vor dezaproba hartuirea de soiul asta. si probabil ca ponta nu insista prea mult si nu-i da libertate de manevra ministresei lui felix, care oricum a primit ban de la bruxelles. a venit varza de-acolo… in momentul de fata e destul de probabil ca basescu sa nu reuseasca mare lucru fara ajutorul lui ponta. idem ponta, care de-abia asteapta sa scape de voiculescu. iar 1 mai muncitoresc probabil ca-l prinde pe voiculescu la facut chibrite la gherla, poate-l ajuta pe mircea badea sa-si relanseze afacerea.

  • Reply
    salut
    23 ianuarie 2013 at 2:49

    ia uite cataline cine e vasilica staicuhttp://sim.law.uu.nl/SIM/secretariaat/Summercourse.nsf/12432fe36f40f785c125710d00401c3e/c55af9dc3174594bc1256ffc0063ebae?OpenDocument
    e securista militianca:))))))

  • Reply
    salut
    23 ianuarie 2013 at 3:07

    nu te poti decat cruci cum militiencele din ambasade angajata si examinate in cateva zile, ajung sa transmita si mesajele din partea ambasadorului !!!!!! bai in ce tara mai traim la dracu!!!!! oare nu mai era nimeni din toata ambasada aia care sa faca asta? hai ca auzim ca a ajuns si militianca asta ambasador maine.
    http://www.rgnpress.ro/rgn_12/categorii/reportaj/7741-cum-au-sarbatorit-romanii-din-uk-ziua-nationala-a-romaniei-.html

  • Reply
    rodibarbu
    27 ianuarie 2013 at 19:39

    buna sera, cataline tine-o tot asa, segmentul carora te adresezi, este unul mai special, asa ca noi aici in hoteni maramusres, numai asa putem sa punem umarul, cat de cat la incercarea de a lamurii, educa acest popor fara frica de dumnezeu. la chiocurile de ziare din sighet cumparam publicatia dar ziarul evenimentul zilei nu este adus nici in baia mare, fiindca acei patroni care distribuie presa in maramures nu au educatie, decat eventual reminiscente ale educatiei socialiste multilateral dezvoltata. te asteptam la b1 si aici in maramures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *