Cozmin Gușă la TVR: "Ponta e un copil care nu a confirmat" și "Antonescu e sub tutela lui Voiculescu, nu poți să accepți așa ceva decît dacă ești șantajat"

Acum vreun an de zile, cînd moderam o emisiune la TVR Info („Plus unu”, de la 20.00) și Cozmin Gușă nu deținea o televiziune pro-USL (Realitatea TV), se mai spuneau și lucruri interesante la televiziunea publică.
La sfîrșitul lunii mai 2012, l-am avut invitat pe Cozmin Gușă. Printre declarațiile lui de atunci, iată cîteva (de pe site-ul TVR, pe lîngă cea din titlul postării): „Eu l-am adus pe Ponta în partid. Era un tânăr competent în procuratură care merita să capete funcţia de şef al Corpului de Control. Nu era membru de partid. El a fost o propunere care mi s-a părut foarte bună. L-am găsit în cercul de cunoştinţe. I s-a părut interesantă propunerea pentru funcţia administrativă, nu i-am propus de la început o funcţie politică„. (sursa)
În aceeași emisiune, Gușă a zis niște adevăruri și mai nasoale: „Crin Antonescu a acceptat toată viaţa lui tutele, indiferent de la cine. Este un om talentat, însă cu puţină autoritate, nu foarte harnic, asta nu este un mit, ci este problema lui, dar nu l-a împiedicat să aibă succes şi a acceptat tot timpul tutele. Penultima tutelă a fost Dinu Patricu, ultima tutelă a fost Dan Voiculescu. În mod firesc, întâlnirile pe care le are, felul în care acţionează este sub influenţa lui Dan Voiculescu, care în mod evident este mult mai şiret decât el. (…) Un om ca mine, care-i cunoaşte şi pe Dan Voiculescu şi pe Crin Antonescu nu poate să nu-şi pună întrebarea care poate să fie argumentul hotărâtor. Răspunsul meu logic nu ar putea să fie decât un eventual dosar pe care Dan Voiculescu îl are despre Crin Antonescu, pentru că altfel, să te faci de râs… nu ştiu, dosar de informator, de Porumbacu, de ce zicea Băsescu la televizor, habar n-am. (…) Eu nu pot să-mi închipui altfel cum un om ca şi Crin Antonescu acceptă această tutelă, pentru că este evident că o acceptă. Nu poţi să accepţi o asemenea tutelă decât dacă eşti şantajat”. (sursa)
Cozmine, poate-i zici și lui Rareș Bogdan care e părerea ta despre Crin, nu-l lăsa în bezna ignoranței.

You May also Like...

Ăstimp, în PSD, bunicuța de onoare plimba nepoțeii dezonoranți
14 noiembrie 2011
Transpartinicii. Studiu de caz: familia Cazanciuc
18 aprilie 2013
De pe vremea FNI
13 septembrie 2010
2 Comments
  • Reply
    Dragos
    15 aprilie 2013 at 13:45

    1. Dvs spuneti ca Realitatea TV este o televiziune pro-USL, Agentia de Monitorizare a Presei ActiveWatch spune „Realitatea TV este cel mai obiectiv și echidistant post TV”.
    Sunt confuz, cineva, dvs sau dl. Mircea Toma mintiti cu nerusinare.
    2. Nu stiam ca si Ponta e creatia lui Cozmin, multumesc de informatie. Io, pana acum, l-am auzit pe Gusa recunoscand modest ca a contribuit decisiv doar la carierele unor alde Basescu, Papa, Angela Merkel, Michael Jackson, Putin, Lavinia Şandru si Obama.

    • Reply
      prisacariu
      15 aprilie 2013 at 16:31

      asa e, realitatea tv e cel mai obiectiv, cu andreea cretulescu, care a lucrat pentru psd, si rares bogdan, care era sa fie parlamentar usl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *