Transpartinicii. Studiu de caz: familia Cazanciuc

Mare dezvăluire mare: nevasta proaspătului ministru al Justiției, văr prin alianță cu premierul Ponta, a fost numită director prin AACR (Autoritatea Aeronautică Civilă Română). Corect, așa stau lucrurile. Corect, dar parțial.
Să refacem, metodic, traseul profesional al familiei Cazanciuc:
– după cum v-am povestit aici, procurorul Robert Cazanciuc a avansat extrem de suspect și a lucrat cu actualul premier Ponta în mandatul de premier al lui Năstase;
– același Cazanciuc a fost cerut secretar general la MAE de către ministrul de Externe Cristian Diaconescu, în aprilie 2009; pe atunci, Diaconescu era membru PSD (între timp, Diaconescu a trecut pe la UNPR și acum este consilier prezidențial și membru al Mișcării Populare);
– în mai 2012, Robert Cazanciuc a fost cerut din nou secretar general al MAE de către ministrul de Externe Andrei Marga, de la PNL;
– nevasta lui Cazanciuc a fost numită acum la AACR cu sprijinul ministrului PNL al Transporturilor, Relu Fenechiu (AACR funcționează sub autoritatea Ministerului Transporturilor);
– cel puțin din 2007, Rodica Cazanciuc lucrează în Tarom (companie de asemenea subordonată Transporturilor), deci sub miniștri de la toate partidele și toate guvernările.
Așadar, la succesul profesional al soților Cazanciuc au contribuit, de prin 2000 încoace, TOATE partidele importante: PSD, PNL, PDL. TOATE. Cuplul Cazanciuc este exemplul fericit de împlinire profesională transpartinică. Ei sînt viitorul patriei.

You May also Like...

AC ne freaca parlamenta
10 martie 2010
"Adevărul" l-a trimis iar în America pe Vanghelie
27 ianuarie 2011
EXCLUSIV. Cele două hărţi întocmite de STS pentru localizarea medicului Radu Zamfir, care se vor afla pe masa CSAŢ
1 februarie 2014
5 Comments
  • Reply
    Alex
    18 aprilie 2013 at 13:18

    Toate institutiile statului sunt pline de astfel de tineri care au devenit successful, „fara mama, fara tata” (a se citi fara principii).
    Viitor de aur tara noastra are!!!!
    Daca sus amintitii au lucrat si cu Nastase inseamna ca sunt iar pe val.

    • Reply
      Amărăşteanul
      18 aprilie 2013 at 16:18

      Ba şi cu mamă şi cu tată. Altfel, cine i-ar mai proteja în instituţiile de bugetari?

  • Reply
    ioioioioio
    18 aprilie 2013 at 15:05

    Neam de porci !

  • Reply
    Nea
    18 aprilie 2013 at 16:29

    Acu, ancoraţi în sinergia stereotipurilor, să remarcăm că numele terminate în -ciuc sunt de ucrainieni. Poate că noul procuror şef va dori să-şi răzbune confraţii, rackeţii ucrainieni îngropaţi cu sutele sub dealurile Moldovei de Vîntu, după propriile lui declaraţii.

  • Reply
    sed lex
    18 aprilie 2013 at 17:24

    Incercam sa ajung intr-o audienta, la un ales, fiindca eu credeam ca este de competenta sa, rezolvarea unei probleme. O „Cazanciuca””, imbracata si coafata impecabil „”office””, se uita cu mila la mine si imi spune:””Asteptati degeaba, alesii pleaca intotdeauna iar noi ramanem.””
    D-le Prisacariu, „cazanciucii”” nu sunt transpartinici, ei sunt constanta care rezolva mereu aria cercului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *