Ponta se va enerva rău: TVR îl ia la mișto pe Victoraș și-l acuză de nepotism

O știre TVR din 16 mai (fără an, dar, cel mai probabil, e vorba de 2012), publicată pe www.stiri.tvr.ro, îi freacă serios ridichea lui Victor Ponta. Sub titlul „Cine sunt sfătuitorii lui Victor Ponta: colaboratori ai soției, ai lui Năstase sau ai lui Antonescu”, articolul face mișto de cel mai baschetbalist premier al țării: „Deşi cu câteva zile în urmă, în cadrul unui discurs de lansare a candidaţilor din Gorj,premierul îşi sfătuia colegii să nu facă la fel cum au făcut cei din fosta Putere, pare că el nu şi-a urmat propriul sfat” (sursa). Cum zice și titlul articolului, lui Ponta i se reproșează că ar fi angajat consilieri pe principiul apartenenței de muncă ori la familia proprie, ori la familia politică. Deci, nu pe criterii profesionale.
Desigur, să nu ne facem iluzii, știrea despre care vorbesc a scăpat de cenzura din TVR și a rămas pe site (ceea ce nu garantez că se va întîmpla și de acum înainte). În orice caz, e vorba de o regretabilă eroare, cum ar zice o găleată de cenușă turnată-n cap de nenorocitul căruia i-a scăpat la liber articolul pe site.
În caz că TVR va scoate, totuși, știrea de pe site, iată și poza articolului cu pricina.
 

Cine sunt sfătuitorii lui Victor Ponta: Colaboratori ai soţiei, ai lui Năstase sau ai lui Antonescu

Pe lista secretarilor sau consilierilor de stat care fac parte din aparatul propriu de lucru al premierului se află foşti colaboratori ai soţiei lui Victor Ponta, Daciana Sârbu, sau ai lui Adrian Năstase ori ai lui Crin Antonescu.
16 Mai, 07:38

42

Cea mai recentă numire în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului este cea a Geaninei Puşcaşu, care va fi secretar de stat.
Fostă asistentă la Bruxelles a soţiei premierului, Daciana Sârbu, Geanina Puşcaşu este şi cotizantă de seamă la PSD. În 2011 a donat nu mai puţin de 8.000 de euro în vistieria PSD.
Deşi cu câteva zile în urmă, în cadrul unui discurs de lansare a candidaţilor din Gorj,premierul îşi sfătuia colegii să nu facă la fel cum au făcut cei din fosta Putere, pare că el nu şi-a urmat propriul sfat.
Anca Alexandrescu, cunoscută opiniei publice din timpul guvernării Adrian Năstase, este consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al premierului.
Alexandrescu va conduce Departamentul de Comunicare.
Ea a fost consiliera lui Adrian Năstase din 2001 până în 2004.
După ce acesta a pierdut alegerile prezienţiale în 2004, Anca Alexandrescu s-a alăturat echipei de comunicare a primarului Sorin Oprescu.
(w460) Anca Alexa
Sursa foto: contul de Facebook al Ancăi Alexandrescu
Dan Mihalache, fost consilier personal al preşedintelui PNL Crin Antonescu, devenit apoi coordonatorul departamentului de comunicare al partidului, a fost numit secretar general adjunct al Guvernului Ponta, cu rang de secretar de stat.
Mihalache a fost la rândul său consilier de stat în Guvernul Adrian Năastase, iar între 2004 şi 2008, a fost deputat PSD, partid pe care l-a părăsit în 2009 după divergenţe cu Mircea Geoană.
Pe 10 mai, Dan Mihalache îşi anunţa pe Facebook prima sa zi la Guvern.
 
(w460) Dan Mihala
 
Un fost colaborator al lui Adrian Năstase este şi actualul secretar de stat din cadrul Secretariatului General al Guvernului, Andrei Rizoiu.
Nepot al lui Mircea Rizoiu, preşedintele organizaţiei pensionarilor PSD, Andrei Rizoiu a fost şeful Corpului de Control al Guvernului Năstase.
Rizoiu a fost angajat la cabinetul secretarului general al Senatului, Ion Moraru, şi el transferat acum la guvern, ca şef al Secretariatului General.
Andrei Nicolae Zaharescu a fost numit secretar de stat şi este purtătorul de cuvânt al Guvernului.
(w460) Andrei Zah
Footo: Andrei Zaharescu, pe vremea în care prezenta ştirile de la ora 23.00 la Antena 1
El a fost prezentator de ştiri la Antena 1, televiziune înfiinţată de Dan Voiculescu, al cărui partid face parte din Uniunea Social Liberală, aflată la guvernare.
Dan Petre, numit secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, a fost consilierul fostului preşedinte Emil Constantinescu şi este fiul lui Zoe Petre.

 
tvr1
tvr2tvr3

You May also Like...

Presa lui Blaga, mută ca o lebădă
25 mai 2010
Pă eeeiii, pă eeeiii, pă mama lor dă daci!
1 noiembrie 2010
Da, Justiția e de căcat: are nevoie de trei ani să trimită o hîrtie
11 octombrie 2010
1 Comment
  • Reply
    dragos
    30 aprilie 2013 at 13:12

    E probabil arhiva defunctului tvrinfo.ro care anul trecut pe vremea asta facea chiar jurnalism pe bune, cei din spate fiind si cei care au dat primii informatia cu plagiatul susnumitului baschetbalist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *