FABULOS – Vasile Blaga: Partidul Comunist Chinez are aceleași valori cu PDL

Vasile Blaga, președintele PDL, împreună cu Emil Boc și alți lideri PDL, se află în China. Într-o vizită. Cu ocazia asta, Blaga a zis așa despre comuniștii chinezi: „Incredibil, dar colegii noştri chinezi, practic, şi asta mă bucură, împărtăşesc aceleaşi valori cu noi în tot ceea ce înseamnă construcţia unui partid, pornind de la necesitatea atragerii în partid a elitelor locale, pentru a da valoare organizaţiilor, cât şi a modului în care te raportezi la cetăţean” (sursa).
Doamne, apără și păzește!

You May also Like...

Realizări USL: ce mai fură Ponta, Mazăre și Negoiță
25 mai 2013
Tu cu cine faci (european) funding?
27 mai 2011
Aha, se pune în practică scenariul BVB-BV = BU
2 septembrie 2010
5 Comments
  • Reply
    michael carrici
    14 iunie 2013 at 16:06

    ce bulldog obosit

    • Reply
      Nicolae
      14 iunie 2013 at 21:03

      Ăsta-i bulldog ( cum îl porecleşti tu cu doi l) băi frate? Este un biet maidanez care este în stare să stea şi-n limbă pentru o ciosvârtă de orice. Are şi el o viaţă de câine: stă în cur şi se linge pe pluă!

  • Reply
    Alex cel vechi
    14 iunie 2013 at 23:21

    Bah, astia ori nu-si dau seama ce vorbesc, ori le dau drumu’ perfect constienti: tataia Iliescu il face pe Bombo „reper moral al PSD”, Bleaga organizeaza alegerile interne in PDL taman dupa tiparul PCR-ului si apoi se uda de emotie intalnindu-si fratiorii mai mari…Sa faca cerere de azil politic in China, si el si restu’ clicii, daca-i asa fericit acolo.

  • Reply
    andrei
    16 iunie 2013 at 11:11

    ei bine, in conditiile astea, propun ca „batuta pe loc” de la fsn-ul iliescian la pdl-ul actual sa se numeasca „marsul cel lung”!

  • Reply
    Un prost cît China: Cezar Preda de la PDL | prisacariu
    16 iunie 2013 at 20:44

    […] știut el cu creierul lui mic mai bine: cică Partidul Comunist Chinez și PDL au aceleași valori (sursa). Evident, toată lumea a făcut mișto de Vasile, care cică ar conduce un partid de dreapta în […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *