Ponta îl recompensează pe lingăul lui Năstase din TVR cu un consulat la New York

Claudiu Lucaci este o mizerie. O mizerie pe care o plătesc din banii mei și tu, care citești acest text, o plătești din banii tăi. Eu plătesc mizeria numită Lucaci și tu plătești mizeria numită Lucaci ca să polueze și mai tare aerul și așa greu de respirat al TVR. Din care aer mizeria Lucaci este extrasă din cînd în cînd și trimisă de statul deținut temporar de politruci îmbîcsiți de comunism în diverse oficine diplomatice din lume. Pe vremea pușcăriașului Năstase Adrian, mizeria Lucaci a împuțit Palatul Victoria din postura de purtător de cuvînt, apoi duhoarea a fost mutată tocmai peste ocean, pe poziția de consul al României la Los Angeles. După repatriere, jegul a fost reinstalat în TVR, de parcă presa asta a noastră de căcat fix de un lingău al lui Năstase mai avea nevoie. Culmea, natura de lingău a lui Lucaci l-a împins pe acesta să se ocupe inclusiv de comunicarea furangioacei de Monica Iacob-Ridzi, o ilustră parlamentară a PPDD în acest mandat legislativ. După ce plagiatorul Ponta a devenit premier, murdăria Lucaci a fost încoțopenit la șefia știrilor TVR, unde s-a purtat ca un stăpîn de sclavi (dar doar cu jurnaliștii din TVR care au avut decența să-și facă meseria, cu obedienții a fost chiar drăguț), împreună cu altă fană a lui Năstase, Monica Ghiurco. La nici un an de atunci, rahatul Lucaci a început să pută prea tare în televiziunea publică, așa că este exportat din nou: de data asta, va fi numit consul la New York (sursa).
Atît înțeleg Ponta și Corlățean că trebuie să facă ei în Guvern: să se asigure că jegul dospit de Năstase trebuie conservat și, de ce nu, dezvoltat. Pe banii mei și ai tăi.
P.S. Din momentul în care a acceptat să fie purtătorul de cuvînt al lui Năstase, adică al unui politician, Lucaci trebuia să-și dea demisia din TVR. Și să nu se mai întoarcă acolo, nicidecum să i se păstreze un post călduț, la care să revină de fiecare dată cînd stăpînii lui cu funcții în stat intră în opoziție. Pentru că nu a făcut-o, Lucaci este o mizerie. Care ia bani ca jurnalist, dar nu mai e de mult așa (și nici nu-s convins că a fost vreodată). Cel mai de rahat este că ia bani de la mine și de la tine. Mulțumesc, Ponta! Iată, cu ajutorul tău neprețuit, o să ajungem numărul 1 în lume la cantitatea de căcat exportată. Prin intermediul MAE.

You May also Like...

Mîncătorii de căcat înghit în liniște într-o singură situație
25 iulie 2010
Zoso nu trăiește din reclamă la vibratoare. Ci din analize mega-inteligente pentru Pentagon
25 august 2010
Rus, înregistrat cînd le cerea polițiștilor să uite de Năstase?
26 iunie 2012
7 Comments
  • Reply
    Coriolan
    14 iunie 2013 at 9:59

    Nu contest faptul ca dl. Lucaci este o mizerie. Absolut deloc. Te intreb doar atat: De ce nu faceai astfel de afirmatii cand erai angajat TVR (sau colaborator, tot una este) si erai platit din banii mei sa nu ataci PSD-ul (si zic sa nu ataci ca sa folosesc un limbaj decent)? Acum ca esti la B1, trebuie sa schimbi si culoarea nu? A nu se intelege gresit. Nu sunt si nu voi fi sustinator al vreunui partid. Zi buna

    • Reply
      prisacariu
      14 iunie 2013 at 11:15

      plătit să nu atac psd-ul?:))) asta e chiar bună, pînă acum știam că trebuia să nu atac pdl-ul în cele două luni cît am făcut emisiune la tvr:D. pe vremea aia, lucaci nu avea nici o funcție, abia prin iulie 2012, după ce am fost ușuit din tvr, a fost și mizeria de lucaci numită șef la știri

      • Reply
        andrei
        14 iunie 2013 at 12:24

        Stai linistit, in vreo 20 de ani, cand o sa revina pedelistii la putere, ai sa primesti si tu ceva la schimb…

        • Reply
          prisacariu
          14 iunie 2013 at 14:40

          cind oi primi eu vreo dregatorie de asta, ti-o fac cadou. promit:)

  • Reply
    vivi
    14 iunie 2013 at 10:33

    Deciziile luate in numele tarii de catre acest PLAGIATOR mitocan sunt de neconceput pentu oamenii sanatosi la cap. Marea nenorocire a acestei natii este ca o parte importnta a ei nu poseda gena bunului simt si a discernamantului, fapt care afecteaza negativ sanatatea mentala.

  • Reply
    andrei
    14 iunie 2013 at 10:35

    ei, draciadracului, morar nu mai e singur!
    eu astept sa se revolte pe blog de asa o nedreptate
    mai are blog?
    scuze, mai are consulat?

  • Reply
    ROBERT HORVATH SUA
    8 iulie 2013 at 3:48

    DUPA ACEST FILM LA CATEVA ORE A FOST NUMIT JEGUL CLAUDIU.
    ABIA AL ASTEPT……
    https://vimeo.com/68411388
    IN GURA LUPILOR (In The Mouth of Wolves)
    from Devartes Film PLUS 3 weeks ago ALL AUDIENCES
    The Wolves are agents of „Ceausescu securitate” who attacked one American film journalist in the middle of New York City at a corner of The United Nations. We are not in ’89, but in June 2013 in front of Romanian Consulate.
    The fight was not fair. Ten agents beat single man, but this man had a video camera in his hand. The filmmaker Robert Horvath(Déva) has documented this incredible event in real time.
    The message of this film is simple.
    „The truth has to be told at any risk.”
    Robert said, „When they beat me up like hell, I saw fear of the truth in their eyes.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *