Ramona Mănescu, fantoma ministerială de la Transporturi

Pe 26 august a.c., președintele Traian Băsescu semna decretul prin care Ramona Mănescu era numită ministru al Transporturilor. Au trecut de atunci patru săptămîni. În tot acest timp, Mănescu a semnat în Guvern UN SINGUR act care să se refere exclusiv la Ministerul Transporturilor (Hotărîrea de Guvern 652, publicată în Monitorul Oficial 558 din 3 septembrie, referitoare la interoperabilitatea sistemului feroviar).
Au mai existat alte cinci documente guvernamentale pe care Mănescu și-a pus semnătura (trei ordonanțe, o ordonanță de urgență și o hotărîre), dar TOATE semnate la pachet cu mai toți miniștrii (documentele astea se referă la: „reglementarea unor măsuri bugetare”, „Fondul de mediu”, „instituirea Infrastucturii naționale pentru informații spațiale în România”, „gestionarea financiară a instrumentelor structurale” și „planul național de acțiune privind diminuarea riscurilor asociate utilizării produselor de protecție a plantelor”).
Atît. În rest, vid în cap.

You May also Like...

Stroe, ministrul de Interne, l-a "turnat" pe Ponta: premierul a deturnat audierile de la "Bolintineanu"
6 iulie 2013
Un om citea un ziar
10 mai 2011
Starbucks devine Starbugs
1 august 2010
3 Comments
  • Reply
    gheo
    23 septembrie 2013 at 15:33

    Da’ ce ai fi vrut sa faca, sa impinga vagoanele la deal? Esti circotas!

    • Reply
      prisacariu
      23 septembrie 2013 at 21:23

      curat cîrcotaș:)

  • Reply
    Paulensson
    23 septembrie 2013 at 21:29

    Pai „transporturile” nu se mai ocupa cu nimic (decat cu transportul madamei Manescu de acasa la birou, unde sa-si bea cafeaua).
    CFR-ul e pe privatizare, infrastructura e la Sova (gaura neagra a mintii) iar metroul e mancat de maidanezii din Dr Taberei.
    Doamna Manescu ar semna dar… n-are cine sa-i bage hartia de semnat. Iar Domnul Manescu vine acasa dupa miezul noptii, ca s-a inhaitat cu golanu’ ala betiv si c$#var de Robert Sorin Negoiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *