Zgonea, această coadă de topor lăcuită

Zgonea tocmai a glăsuit: nu e vorba că deputații au votat ca vitele (vorba unui deputat, nu a mea) modificările Codului Penal care-i ridică deasupra legii, ci că Băsescu vrea să blocheze Parlamentul. Auzind cugetarea asta, nu am altă soluție decît să mă autocitez (dintr-o postare pe facebook de marți, 10 decembrie a.c.): „cred că nici un politician român al prezentului nu simbolizează mai bine coada de topor decît zgonea.

te uiți la el și vezi lemnul noduros, ațos și dur făcut să se înfigă în capul muchiei de oțel și să fie mînuit ca să distrugă. fără creier, fără morală, doar forță brută. oricît gel și-ar da zgonea pe cap, tot o coadă de topor rămîne, doar că e una lăcuită, să reziste mai mult sudorii de pe mîinile celor care-l apucă. pînă și fonetic, zgonea își merită titlul: cînd auzi „zgonea”, simți în urechi șuieratul toporului prin aer și zgomotul pe care-l face oțelul care se-nfige în buturugă și-o despică. zboing-nea!
P.S. zgonea coadă de topor și-a confirmat titlul cu asupra de măsură în plenul camerei deputaților azi.”

You May also Like...

EXCLUSIV – Scandalos: Raed Arafat secretizează cheltuirea banilor publici la Ministerului Sănătății
8 octombrie 2013
Agenția imobiliară "Crinuța lu' Oltean"
5 octombrie 2011
Dane, ai descoperit-o cam tîrziu pe coana Leana
6 februarie 2012
2 Comments
  • Reply
    Zboing-nea
    16 decembrie 2013 at 18:00

    Am aflat cu stupoare (de la Zgonea,intr-o emisiune televizata)ca el ar fi ramas repetent din cauza minerilor/mineriadei.Purul adevar este ca Zgonea era o puslama puturoasa ,odrasla unor nomenklaturisti craioveni,membri marcanti PCR cu functii de conducere prin Craiova.Intrat cu mari interventii intr-o faculate la seral,in afara de gura mare si scandaluri + betii ,cariera lui studenteasca n-a stralucit prin nimic.La revolutie pilele comuniste au intrat in dizgratie.De acolo i se trag lui Zgonea examenele picate si repetentia.Nici o legatura cu mineriada ,poate doar daca s-a batut cu minerii pentru vreo sticla de bere.100% real.Trust me ,I know.

  • Reply
    Guvernul Ponta, mai 2012 - Page 794
    17 decembrie 2013 at 15:00

    […] cuvinte despre domul zgonea: Zgonea, această coadă de topor lăcuită | prisacariu Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi.. F.H. Reply With […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *