Alegătorule USL, unde ești? Cum îți plac stupidul Ponta și mincinosul Crin?

Copreședintele USL Crin Antonescu zice că Ponta are idei stupide iar copreședintele USL Victor Ponta spune că Antonescu minte cu repetiție. Iar Ponta și Antonescu, împreună, conduc România și se laudă că i-a votat 70% din popor.

Deci, poporule care ai votat cu ăștia doi: îți place ce ai votat? Sigur, nu mă adresez ălora care nu au acces la net sau care se mai scobesc de o săniuță înainte de prînz, îi întreb pe cei care au votat din convingere. Îi întreb pe cei care au o slujbă, care au copii la școală, pe cei care cred în statul de drept, pe cei care vor să fie cetățeni egali în fața legii cu parlamentarii și miniștrii, nu niște subcetățeni în fața unei cozi de topor cum e Zgonea.
Tu, deci, cetățeanule care ai votat USL, ce crezi despre superimunitate? Dar despre amnistie și grațiere? Unde ești tu, alegătorule USL?

You May also Like...

Nu vă fie frică, emilbocu' pică!
17 februarie 2011
Referendumul lui Oprescu: canalizarea cinică și macabră a neputinței, frustrării și urii cetățenilor către ei înșiși
5 septembrie 2013
Cine garantează un proces transparent și credibil de selecție a procurorilor pentru PG și DNA?
3 aprilie 2013
18 Comments
  • Reply
    Radu Iordache
    16 decembrie 2013 at 13:55

    Aici sunt. Si corespund publicului tinta al intrebarii. I-am votat cu speranta ca nu pot fi mai rai ca cei dinainte. Ca de obicei, nu a fost un vot pozitiv, ci negativ de tipul Iliescu/Vadim. Si da, imi pare rau, sunt mult mai rai decat ceilalti. Acum votul inapoi nu pot sa-l mai iau, pot insa sa ies in strada si asta si fac.

    • Reply
      uzum
      16 decembrie 2013 at 16:04

      Sunt greseli care nu se mai pot indrepta.Ai (ati) nenorocit o tara, crezi ca te poti scuza cu un :”am gresit”?

    • Reply
      ciufutozaurus
      16 decembrie 2013 at 17:09

      nu aveti scuza pentru ca ati fost atat de prost. nimeni cu memoria capabila sa se extinda dincolo de 2004 nu avea voie sa creada asa ceva. sigur, iesiti in strada acum.

    • Reply
      Dragos
      16 decembrie 2013 at 17:16

      ^iacata raspunsu dumnezeiesc de frumos la ALEGĂTORULE USL, UNDE EȘTI? – se afla in pizda mamii lui de dobitoc in strada urland JOS PONTA sub ploaia de pulane ce i se pravale peste capu ala al lui sec imbecilizat de Latrine3.

  • Reply
    Raoul
    16 decembrie 2013 at 14:07

    Macar faci ceva sa indrepti greseala.
    Discutam cu un prieten acum o saptamana ca intr-una din zilele din weekendul trecut, 7-8 dec, ne-am dat seama amandoi, independent unul de celalalt, ca fara doar si poate, e mult mai rau cu USL la putere decat cu PDL.
    Urmatorul gand a fost, la alegerile viitoare, cine-i mai voteaza? Au sa aibe procentaj mai mic decat a avut PDL anul trecut.

  • Reply
    Marki
    16 decembrie 2013 at 14:13

    Ehei, dragă domnule Prisăcariu, pre mulți ne-a păcălit clovnul nației, Ponta. Cât despre coabitantul lui, suficientul Antonescu care se îneacă, se îmbată cu propriile-i vorbe (mii!) ocolind, mereu, cu obstinație esențialul!) și pentru care ceea ce azi e negru, mâine e alb, poimâine e gri… ce pot să spun decât că… „cine se aseamănă se adună”?
    Dar știm cu toții (și d-voastră știți…) că majoritatea despre care vorbiți (cea conștientă, desigur…) a votat „împotrivă”.
    Și mai e ceva: „cine seamănă vânt, culege furtună”. Să sperăm că vremea „culesului” e pe-aproape… 🙂

  • Reply
    GentleGiant
    16 decembrie 2013 at 14:25

    Basescu, vineri:
    – Inainte de alegeri faceam un apel, cu credibilitatea pe care o mai aveam atunci, nu-i votati pe cei cu dosare penale.
    – Romanii vad acum rezultatele – ce inseamna sa-i votezi pe cei ce iti dau o galeata, o pufoaica, si au dosare penale, ei erau cunoscuti inainte de alegeri.
    – Se poate spune ca asta a dat poporul, a dat 70% acestei majoritati, dl Ponta si Antonescu si lui Voiculescu.
    E bine sa incetam sa fetisizam „vointa populara” si sa-i spunem majoritatii ca e bivola si guvida atunci cind e.

  • Reply
    Cristian
    16 decembrie 2013 at 15:14

    Aici sunt și eu. Eu cred ca votul acordat acestor penali a fost un lucru bun. Acești minunați pe care i-am votat ne-au făcut un cadou nesperat, în sfârșit putem sa terminam ce s-a început în vara lui 90. Mai rămâne doar sa urmam calea vecinilor, sa ieșim în număr mare în strada, și sa terminam odată și pentru totdeauna de aceasta clasa politica inapta, coruptă și care ne-a capusat prea mult timp. Sistemul trebuie schimbat din temelii, și clădit pe principii solide democratice, și nu doar de fatada ca pana acum. Oare cum ar fi sa avem un președinte care sa nu aibă voie sa fii făcut parte din vreun partid politic, sau o casa regala, și un for legislativ ales după modelul islandez? Hai ca se poate, hai românia!

  • Reply
    Marie Curie
    16 decembrie 2013 at 17:15

    Ce sa alegi, care-i diferenta intre basesti,iliesti,tamare udre, roberte,videni,boci,ponti,zgoni,rovane,gigei stirbi, s.a. ?
    cum poti sa spui ca aia au fost mai buni, ca stia-s mai rai… seamana prea bine intre ei ca sa-i poti deosebi. aceeasi mocirla care se leaga greu de picioarele nostre si care ne opreste pasii de zeci de ani!
    culegem ce-am ales cu 23-24 de ani in urma.

    • Reply
      Nicolae
      16 decembrie 2013 at 22:19

      Mărie, dacă nici până acum nu vezi diferenţa nu meriţi să mai ieşi din laboratorul tău de fildeş de la latrine. Asta pentru că jigneşti familia Curie. Şi, apoi mă gândesc să-ţi acord o circumstanţă ateenuantă: ai dreptate să-i confunzi dar nu pe toţi cei enunţaţi ci cam 60%.

      • Reply
        Marie Curie
        17 decembrie 2013 at 17:21

        Vad ca ai destule cunostinte despre latrine si jigniri, eu sunt profana in astfel de domenii.
        Iti doresc, doar tie, conducatori ca si cei pe care-i regreti. Iar lor,conducatorilor, si alora, ca si astora de acum, le doresc sa aiba parte de ceea ce merita!
        Numai bine!

  • Reply
    ion ionescu
    16 decembrie 2013 at 19:46

    In toata discutia asta, cu legea amnistiei, s-a spus ca este necesara pentru degrevarea puscariilor romanesti, care sunt suprapopulate si, din cauza asta, Romanica sufera la CEDO. S-a pornit de la amnistierea pedepselor de pana la 4 ani si s-a ajuns la cele de 7 ani. O fi facut cineva un studiu, sa vada cati puscariasi sunt, pe categorii de pedepse? Poate ca, dintre cei care sunt acum in puscarii, 70% au pedepse de pana la 3 ani si daca sunt eliberati ar fi rezolvata situatia si s-ar face loc si pentru marii corupti. Adica, atunci cand se stabilesc perioadele amnistiate, trebuie pornit de la statistica. parerea mea!

  • Reply
    Basencu
    16 decembrie 2013 at 20:57

    Barosane
    Daca la mine in colegiu suntem 4000 de uslisti si 6000 de basisti, iar la vot iesim 3000 de uselisti si 1000 de basisti, imi pare rau voi stati prost la capitolul democratie, nu noi.
    Macar un lucru il socot democratic la chioru. Cine arei mai multe voturi e sef. Vezi panaramele anastase,boc, prostu ala de la interne, tolomac,etc.
    Dupa alegeri vii tu si vrei sa mi impui gandirea ta. Asteapta tata urmatoarele alegeri , mobilizeaza i in doua atobuze pe cei de ,,dreapta” si castigati alegerile si e ok.
    Fata de interogatoriul tau:
    1. Nu ma simt subcetatean fata de un parlamenar.
    Cheama in fata la b1tv un parlamentar si pe sefa csm. Fiecare cu masina de serviciu si cu fluturasul de salariu in mana, cu fluturasul de compensarea chiriei si cu badigarzi.
    O sa ti se para ca parlamentarul e cam subcetatean, in conditiile in care polica penala a unui stat o face politicul si nu magistratii sau ziaristii.parlamentarii in majoritatea lor decid.punct.
    2.zgonea nu arata asa de bine ca tine. Diferenta e ca el stie regulamantele camerelor si procedura parlamentara cu mult mai bine decat este un ziarist echidistant, nu doar sa depaseasca la raiting romania tv.
    3. Repet parlamentul face politica penala, deci hotarasc amnistia si gratierea.punct.
    Restul e gargara.
    4. Parlamentarul cred ca ar putea fi asimilat functionarului public daca ar avea un mandat imperativ. Acum este in serviciul poporului, legifereaza, cf constitutiei el nu reprezinta nici macar colegiul ci poporul in ansamblu.
    Nu vad nici o super imunitate. Ca si magistrati, militari, functionari au un filtru prealabil a l propriei profesii. Dar sa nu l confundaam cu un lefegiu.
    El face lobby pentru zona sa nu trafic de influenta.
    El face legi cum crede el nu abuz in serviciu.
    Nu confundati parlamentul cu presedintia si guvernul.
    Daca vrea chioru sau ponta de maine toti angajati intra cu spatele la cotroceni si guvern.
    La parlament nu merge.
    Presedentia si guvernul au purtator de cuvant.
    La parlament nu merge.
    La parlament intra televiziunile la orice ora in orice birou, transmit in direct asa cum vor ele, ii arata pe parlamentari cum sunt ca noi toti.
    La presedintie si guvern nu merge, doi metri patrati la intrare, doua ointrebari si pa pa ca avem treaba, ne arde gatul

    • Reply
      prisacariu
      17 decembrie 2013 at 9:21

      profund, ca de obicei

    • Reply
      Alex
      17 decembrie 2013 at 12:22

      Da-mi voie sa-ti raspund punctual:
      . 1. Nu te simti sub-cetatean? 🙂 Parlamentarii isi decid singuri drepturile si conform drepturilor pe care si le-au votat sunt mai buni decat tine in ochii legii. Da no’ daca tu nu te simti sigur ai dreptate. Vedem data viitoare cand ajungi in proces, la un spital sau la politie in opozitie cu un parlamentar cat de egali sunteti :).
      . 2. Zgonea stie? 🙂 Si ce face cu informatia asta? o foloseste pentru interesele celor care i-au ales sau pentru manipulare astfel incat , de ex. , intr-o zi sa apara brusc o galeata de legi controversate astfel incat nici presa sa nu aiba timp sa le examineze pe toate. Zgone stie ce? cele cateva cuvinte ale unui regulament? Ma bucur ca esti impresionat de atat de putin . Romania de azi ti se potriveste.
      . 3. Parlamentarul face ce vrea adica? Chiar vrei sa ti se spuna cat de bou esti daca afirmi asta ? Sunt chiar curios pentru cine lucrezi , particular? stat ? Conceptiile tale sunt extremiste pana la paroxism. NIMENI in stat nu are aceasta putere de aia suntem o societate fiindca facem compromisuri pentru binele majoritatii. Alesii care calca stramb trebuie penalizati.
      . 4. Brusc lucreaza pt popor? dar tot ce vrea el face? Bun. Acuma cu functionarul: baietii s-au extras de la o categorie penalizabila fara sa se includa la alta. OK? de asta au mai multe imunitate decat inainte. Iar Romaniei ii place bombastica asa ca i-au zis super-imunitate. Dar asta e, au un plus de imunitate in urma votului si multi din cei ce sunt judecati acum sau cei ce vor face recurs pe acest temei in viitor vor aluneca afara din Justitie.
      Lobby pt zona? adica e sponsorizat ca sa bage/respinga anumite legi. Acum sa consideram posibilitatea ca o companie poate sponsoriza un bloc de parlamentari , iar parlamentarii, cum stim de la tine , fac ce vor adica ce vrea compania, adica ii doare in cot de tine.
      Cum crede el ? din nou super-puterea asta. Dar spune-mi te rog macar „credinta” asta am putea s-o penalizam? ca ramanem cu dumnezei aici.
      Serios ? intra presa cum vrea? Pai cu sedintele alea secrete si cu inregistrarile care nu merg cum e?
      Revenind la argumentatia ta cu numerele de la inceput, ai dreptate, v-ati mobilizat mai bine, v-ati mobilizat pana si mortii ce naiba, da’ nu asta conteaza , conteaza ca romanul care gandeste si are si o doza de respect si de bun simt e inert politic fiindca il scarbeste si asta va lasa pe voi sa alegeti. Deci nu te amagi fiindca intotdeauna cei prosti au fost mai multi si mai usor de manipulat, dar si primii care o incaseaza, cam ca si cei de la Pungesti acum.
      Barosane.

      • Reply
        Basencu
        2 ianuarie 2014 at 20:02

        Parerea ta, vorba lu nea nicu vacaroiu.

    • Reply
      Cristian Dinu
      17 decembrie 2013 at 12:22

      Tie si in general tuturor „scuzacilor ” care acum va puneti cenusa-n cap pentru votul dat contra lui Base si Boc nu va pot ura in prag de sfinte sarbatori decat : Sa va stea’ n gat tot ce incerati sa ingurgitati si Da! sa va vad pe toti in strada.!

      • Reply
        Basencu
        2 ianuarie 2014 at 20:14

        Mosule au trecut sarbatorile sunt bine merci.
        Nu sunt scuzac, chiar am votat usl pentru a scapa de gasca de hoti a lu chioru.
        Nu mi convine ca ponta a permis ca chioru cel democrat sa sustina statul de drept prin numirea unui procuror la dna, pentru protectia gastii.
        Dar asta e. Ponta era cel mai apropiat de calitatile lu chioru.
        Si am vazut ca chioru il cere de presedinte,sa fie unul ca el.
        Iti doresc multe succesuri la proteste.
        Vezi insa ca e cam iin afara legii,blocati strada fara autorizatie.
        Jandarmi dorm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *