Vi(n)cențiu Ploieșteanul la striptiz

Cancan nu s-a prins că l-a pozat pe ditamai executivul BOR Vi(n)cențiu Ploieșteanul prin Dorobanți, așa că nu i-a dat numele. Noroc că voi, fanatici ai ortodoxismului, însă, citiți acest blog evlavios și tocmai ați aflat că numitul și-a tras niște țoale civile (și scumpe) din Dorobanți. Dar pe mine chestiunea asta nu mă miră deloc: habotnic cum mă știți, dețin angelica informație că Ploieșteanul se dedulcește și la o terăsică din Herăstrău, nu numai la un magazin de fițe din Dorobanți.
P.S. Titlul e o profeție, desigur.

You May also Like...

Învățăturile (greșite ale) tatălui lui Țopescu către fiul lui
25 ianuarie 2011
Rutierii USL și loganistul Băse. La semafor
5 iulie 2012
Da, soacra lui Geoană s-a întîlnit cu Voicu
23 martie 2010
4 Comments
  • Reply
    Nicolae
    10 octombrie 2010 at 8:03

    Deoarece:
    1. si avand in vedere ca azi 10.10.10 se apropie ora 10 la noi, cand zic unii ca ar da boala in PC-uri;
    2. si avand in vedere subiectul, uns cu toate mirurile, reprezentant de frunte al luptatorilor securitatii sufletelor noastre atacate de oriunde (exemplele tale) de pierzanie;
    am facut o cruce mare inainte de a zice ca:
    daca as fi in locul sfintiei sale eram mult mai radical si hotarat in lupta. Astfel, as mai fi intrat pe la etnobotanice, la bamboo-uri in crapatura zilei, pe la cluburile gaylor, as cumpara un tir cu care sa ma plimb pe centurile patriei, as face contrabanda cu alcool si tigari, etc. Si, buninteles deghizat dupa caz. Nici un sacrificiu personal nu este prea mic pentru a depista armele cu care incornoratul ne ataca.
    Un exemplu de victorie este un ashezamant aflat in proprietatea Bisericii, care, inainte a fost un hotel al PCR-ului, aflat pe malul unui lac. Sarat. Pana si parcarea lui este sfintita. Cu ditai jeepanele negre ale caror placutze contine gruparea DUH.
    Mai cred ca locurile de pierzanie ( ca cele de mai sus enumerate) ar trebui sa treaca in administrarea sfintiilor lor, astfel, aghiuta ar putea fi controlat si supus. Amin.

  • Reply
    Nicolae
    10 octombrie 2010 at 8:26

    Scurta completare: Mai cred ca locurile de pierzanie ( ca cele de mai sus enumerate) ar trebui sa treaca in administrarea sfintiilor lor, astfel, aghiuta ar putea fi controlat si supus. Pana va ajunge bun de sfintzit. Amin.

  • Reply
    Twitted by RevKmkz
    10 octombrie 2010 at 11:05

    […] This post was Twitted by RevKmkz […]

  • Reply
    Tweets that mention Vi(n)cențiu Ploieșteanul la striptiz « prisacariu -- Topsy.com
    10 octombrie 2010 at 11:34

    […] This post was mentioned on Twitter by Revista Kamikaze, Revista Kamikaze. Revista Kamikaze said: Ce căuta V. Ploieşteanu în Bucureşti! http://2.ly/df67 […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *