Eros și thanatos în viziunea adminului www.antena3.ro

Adică tîrfe și moarte. Adică un comentariu proudly presented to you by Antena 3’s admin (după cum se vede și în captura de mai jos). Delirant e că, numai două comentarii mai sus, același admin cenzurase un comentariu, cică din cauza obscenității. Aha, deducem de aici că ăsta cu tîrfa (al postacului „hiena”) nu e obscen. Ar putea, figura, la o adică, într-un program de prezentare a burselor Fundației Umaniste „Dan Voiculescu”, la capitolul „exprimare elevată de mamă, pentru elevi de gimnaziu”. Cei care vor să acceseze burse se pot instrui aici.

You May also Like...

Felix a furat ICA prin hotărîre de Guvern. Complici: Adrian Năstase, Ilie Sîrbu, Gheorghe Gherghina, Ecaterina Andronescu
2 septembrie 2013
Năstase a greșit culoarea dungilor
27 august 2013
Cine este Elena Udrea pentru Traian Băsescu?
24 martie 2013
6 Comments
  • Reply
    John DOE
    6 octombrie 2010 at 19:00

    Am dat şi io un ochi pe-acolo. Par că sunt moderate după tiparul „unul din trei”, sau cam aşa ceva. Cât să nu se zică cum că nu sunt. Dar restul e à la Jiji: “M-am certat si cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri: el m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţă”. Mişto, dar la un moment dat devine plictisitor. E mai haios pe la voi.

  • Reply
    KAKA MIZE
    6 octombrie 2010 at 20:55

    „Heroină dată drept pomană, la o înmormântare din Ferentari „, e mai tare ! E din link-ul pe care ni l-ai dat.

  • Reply
    ElCucui
    6 octombrie 2010 at 23:11

    Ar trebui sa modereze asemenea derapaje. Uite, pana si fostii nostrii colegi au schimbat pe site si pe facebook inceputl unui articol. Au inlocuit:
    „Cu ocazia morții mamei lui Traian Băsescu…..”
    cu
    „Moartea doamnei Elena Băsescu a băgat luni redacţia….”
    Finuți băieți!

  • Reply
    Green is the new red
    7 octombrie 2010 at 13:15

    John Doe. Nu e asa. Daca e muie la Felix sau alti prostanaci, se sterge instant. Daca e muie la Tiran, se lasa.

    • Reply
      John DOE
      8 octombrie 2010 at 7:42

      @Green: o fi cum zici matale. Io m-am uitat doar în diagonală, statistic. Şi am observat că deşi unele comentarii erau „obscen” de şterse, mai apăreau tot felul de injurii în altele. N-am avut nervi să urmăresc cine pe cine înjură, sau să aştept până să văd că se şterge un gând dulce contra curentului. Oricum, îi admir pe cei care se avântă să-i dea muie lui Felix la el acasă, deşi ştiu că nu poate fi decât una de tipul „repede şi fugi”, că le-o sorb dulăii de pază până să apuce să-l stropească pe profu’.

  • Reply
    Green is the new red
    8 octombrie 2010 at 15:22

    Am lucrat 5 ani in presa. Sunt obisnuit sa citesc comentariile la articole, pentru ca de multe ori cititorii sunt mai destepti decat aia care scriu. Cum e cazul si aici 😀
    In ultimii ani, gazetele „investesc” in oameni care sa stie ce sa stearga si ce sa lase. A 3 a fost printre primele care au facut asta. Au urmat jn, adevarul, s.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *