Ponta a pus la cale operațiunea "îmbălsămarea mortului"

Despre morți, numai de bine, zice înțelepciunea populară. Iar despre cei omorîți de stat, numai de bine, foarte bine și o înmormîntare cu onoruri, cît să uite poporul că despre cei vii care i-au omorît trebuie să vorbim de rău. Așa arată înțelepciunea guvernamentală a României azi, care nu are nici o legatură cu poporul.

Abia la peste 36 de ore după ce, prin bîjbîieli absurde, autoritățile statului au reușit să recupereze două cadavre și cinci supraviețuitori din Apuseni, premierul Victor Ponta a reușit performanța să facă gestul de minimă politețe necesar luni seara: a adresat condoleanțe familiei pilotului Adrian Iovan și celei a Aurei Ion, studenta de 23 de ani.
Continuarea, aici.

You May also Like...

Gigi Becali a donat de 27 de ori mai mulți bani la USL decît la PNL
23 mai 2013
A crescut bugetul ANI. Curtea de Conturi trebuie să ia măsuri
12 noiembrie 2011
Voicu, negocieri pentru soacra penală a lui Geoană
22 martie 2010
7 Comments
  • Reply
    Ioan URSU
    22 ianuarie 2014 at 19:36

    poponta sfătuit de așazișii săi consilieri (în loc să facă ordine în așazisul său guvern,începând chiar cu el însuși!),este în continuare extrem de diabolic dar,și o veritabilă hienă politică în același timp:folosește tragedia aviatică pt. a lovi din nou…în Băsescu!!! A găsit de cuviință să propună îndepărtarea gen.Opriș (cu care avea o mai veche răfuială)și care,trebuie făcută practic pe ”mâna” Președintelui! Acesta,vrea nu vrea trebuie să se conformeze altfel,întregul pocinog îi va fi pus lui în cârcă (ca de obicei,nu?)…

    • Reply
      flea
      23 ianuarie 2014 at 0:11

      ponta si caracterul sau de lider de haita de hiene, necrofagi si falsi. liderul hienelor este o femela care are o puta falsa sub burta cu care pacaleste electoratul (membrii haitei) ca este mascul dar de fapt nu are nici macar un coi ca popa-socru

  • Reply
    simonsays
    23 ianuarie 2014 at 3:29

    D-ule Prisacariu,cred ca ar trebui evidentiat cam cate oficialitati din Muntenegru s-au implicat in rezolvarea cat mai urgenta in cazul accidentului autocarului romanesc pe teritoriul tarii lor.La noi prioritate maxima pe 2014 este anihilarea totala a presedintelui si nu problemele curente si cele urgente ale tarii.Eu cred ca cerem prea mult acestui pion de pe tabla de sah a Varanului.

  • Reply
    L
    23 ianuarie 2014 at 15:57

    Victor Ponta e o pierdere de vreme pentru tara asta, e un cosmar, o calamitate. Iar asta se traduce si in catastrofe, asa cum deja am constatat cu totii. Acest personaj e deja in picaj dar nu va pleca niciodata de buna voie. Se va agata de fotoliul de premier cu catuse, daca va fi nevoit. Mitomanul va fi alungat de la putere in suturi. Va fi zgomot mare. Lumea deja s-a saturat de el dar si de clica lui de neispraviti penali.
    P.S. Ce-ar mai fi de spus despre obraznicia lui Raed Arafat? Cum sa interpretam atitudinea acestui personaj care este secretar de stat in MS de mai bine de 8 ani? Cum sa interpretam ca, in loc sa organizeze o conferinta de presa asa cum era normal, Arafat prefera sa dea raportul la Latrina 3? Sa ne mai spuna Raed Arafat si de ce tine de atata vreme pe tusa un avion ok. Chiar nu mai exista in tara asta un om mai bun decat eternal Raed Arafat? Ce-o sa ne facem cu totii dupa ce o sa dispara fizic? O sa-l tinem in formol? Sau o sa-l imbalsamam, ca tot veni vorba despre imbalsamari…

  • Reply
    Basencu
    23 ianuarie 2014 at 22:19

    Barosane
    Alti nici azi nu au zis ceva de iovan. Aici sunt de acord cu chioru. Pa i daca esti marinar ai mari sanse sa mori inecat, aviatorul sa se nfiga intrun munte, antiteroristul sa sara putin in aer si sa fie adunat cu matura,doctorul sa se transforme intrun feroce animal cu un singur gand ,,sa supravituiesc eu,nu l ajuta nici pe coleg sau prieten restul la cati sunt pe pomelnic,,.
    Ce dracu ar fi vrut sa actioneze ca soldatii care l au ucis pe bin laden.
    Cert e csat se va mai intruni dupa europarlamentare.
    Cine era azi la cec ?

    • Reply
      L
      24 ianuarie 2014 at 14:04

      Esti un idiot profund si penibil.

      • Reply
        Basencu
        25 ianuarie 2014 at 10:50

        Barosane
        Pentru a evita comentariile jignitoare te rog sa nu mi mai publici postarile, ptr ca eu ma adresez doar tie si nu ma intereseaza parerile altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *