Ponta l-a salvat pe Chițoiu de DNA

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a decis să NU permită DNA să-l cerceteze penal pe Daniel Chițoiu, liberal, cu 16 voturi „împotrivă”, 5 voturi „pentru” și 5 voturi anulate (sursa). Și acum să cercetăm componența Comisiei Juridice: un membru de la minoritățile naționale, un membru UDMR, doi membri PC, doi membri PDL, trei membri PPDD, șase membri PNL și 11 membri PSD. Sau, conform noii aritmetici a guvernului Ponta 3: 1 (minorități) + 1 (UDMR) + 2 (PC) + 11 (PSD) = 15 voturi. Așadar, cel puțin încă un vot a venit de la PPDD, cît să se ajungă la 16 „împotrivă”.

Dar, să repetăm: Daniel Chițoiu este încă membru PNL, dar tocmai a fost scăpat de DNA de către PSD și asociații la guvernare. Dreptate pînă la capăt, USL pînă la moarte! Pînă la moartea României.

You May also Like...

Pentru fanele lui Turcescu: 80 de minute cadou:D
19 septembrie 2010
Cu o oră înainte de ședința Parlamentului, USL nu decisese dacă se va prezenta la ședința comună
27 august 2012
Bechtel ori rămîne în România, ori va lua despăgubiri cît o autostradă nouă
27 mai 2013
2 Comments
  • Reply
    pedro
    11 martie 2014 at 13:43

    hot pe hot se apara,dar si cind ori intra toti sa vedem atunci

  • Reply
    Roset Ionel Gioni
    11 martie 2014 at 18:12

    Domnule Prisacariu, stiu ca orice institutie are un SEF si ca nu depinde de dvs. acceptarea de a fi invitat in emisiune a dvs. in care sa aduc dovezi legate de mafia din Romania cu care ma lupt din clipa in care am realizat ca toti cei ce indraznesc sa desconspire vor avea de suferit… Nu inteleg sau cel putin asa vreau sa para, de ce refuzul SEFULUI este atat de categoric si accepta sa apelez la alte televiziuni concurente,cand subiectul face vorbire exact despre ceea ce B1 TV vorbeste aproape seara de seara. Oare lovesc in cineva ce nu ar trebui? E posibil, dar asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam tacit MAFIA. Stiati ca la acel flagrant in care printre multe altele s-au gasit documente originale ce apartineau Parchetului Tecuci, s-a mai gasit ATENTIE : legitimatie de liber acces in IGPR pe numele infractorului cu CNP-ul acestuia si auto B 05 WPD. Poate stie domnul Toba cine a aprobat acest lucru, sau ironicul chestor Vasile Viorel, sau domnii Stroe, Dusa, Rus, Andreescu, Manoloiu, Aron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *