Pîrnaia dăunează grav simțului umorului. Adrian Năstase știe de ce

Aflat în cantonament intensiv la Jilava, Adrian Năstase și-a pierdut apetitul pentru glumele cu care ne-a regalat cînd era la guvernare și care au devenit, între timp, clasice. Unde e corupția cu care se plimbau unii în gură, unde sînt ouăle pe care trebuia să i le numărăm? Acum, simțul umorului i s-a cam atrofiat lui Năstase, ca să nu zic altfel. Iată o mostră de umor mai scofîlcit, recent, din producția lui Năstase: „Invidie mare… Pentru cei invidioși, am o veste bună – există locuri “libere” pentru doritori” (sursa).

Așadar, dacă nu v-ați prins, Năstase îi crede pe cei care povestesc ce face el la pîrnaie invidioși să-l însoțească la Jilava. Slab, Adelule, slab, abia mi-ai stîrnit o nuanță de rictus.
P.S. Să remarcăm, totuși, cămașa cu care Năstase se afișează pe frontispiciul blogului personal: una în dungi. Aici mi se pare că fostul premier a avut umor de ăla bun.
nastase

You May also Like...

Raportul complet al conflictului de interese care ar trebui să o scoată din parlament pe Cătăniciu
5 decembrie 2017
Miza nu este Hrebenciuc. Miza este cît știe Hrebenciuc despre Ilie Sârbu în dosarul retrocedărilor
21 octombrie 2014
De ce mai este în libertate pesedistul Govor, care șantajează directori de școli și preoți pentru voturi?
11 noiembrie 2014
3 Comments
 • Reply
  n italy
  17 martie 2014 at 8:37

  Natase e in trecere spre votantii lui Dragnea si acolo nu mai e loc de glume ..ce ,ati auzit de cineva ca „e cam mort„ ..[ma refer politic bineinteles] si se mai poate zice ca D-zeu cand vrea sa-l piarda pe cineva mai intai ii ia mintile…umorul inseamna minte -vezi aceasta revista -asa ca unii ajung chiar „legume„ la „intristare„..dar decat sa fure- bine asa!!

 • Reply
  RAMBO
  17 martie 2014 at 9:50

  E greu, e foarte greu, ca cineva care face dus doar de doua ori pe saptamana(?) sa mai aiba timp de glumite ieftine.
  Daca Adelu ar fi facut armata, ar fi avut acum din „plin” inspiratie pentru glume de care sa rada singur.

 • Reply
  Leonte
  18 martie 2014 at 21:42

  Lasati-ma naibii cu vedetele astea detinute! V-o scriu cat se poate de simplu… unul ca Nastase se da dupa reguli fara ezitari. E in firea omului si vb in total cunostinta de cauta. Am stat in 2011 inchis la Bacau si Vaslui cu fostul sef permise auto Bacau, cu fost colonel de armata Barlad, cu fost Procuror din Barlad, cu doi frati din Neamt mari afaceristi de succes in industria lemnului si cherestea, cu parintele Corojanu de la manastirea Tanacu, cu doctori si profesori, toti in etate si diferite boli. Toti au facut fata si chiar erau evidentiati.Se simt chiar amenajati si mereu le apare un ranjet cand vb de cum credeau ei ca e detentia si ce viata de mahari au avut 10-15 ani si ce case,investitii si jeepuri au afara ori pe unde le studiaza plozii. Se grupeaza la o tabla ori tacla numai intre ei apoi se baga intr-o Camera doar de VIP-uri. Le merge struna. Ce aud cu privire la Becali, Stoica ori Popescu ma dezgusta. Da linistea tarii si a detinutilor peste cap. Niste hoti prinsi, ce nu pot sa-si recunoasca insasi ca au comis-o. Adica niste luzari ce nu stiu sa piarda. Le-as fi dorit la toti sa fi pasit parnaile in 95′-00′.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *