Nu vrem bani, nu vrem valută, vrem ca Petre Roman să nu ne mai f.tă cu minciunile lui penibile

ANI l-a găsit pe idolul de la APACA incompatibil cu calitatea de deputat: avea și Petrică Roman pe persoana lui fizică autorizată (PFA) niște activități și nu s-a extras la timp din ele după ce a devenit deputat. Mai departe, Petrică Roman a făcut spume la gît prin presă că nemernicii de la ANI, pe care el i-a moșit în mandatul lui Năstase (nu e foarte clar cum), au procedat ilegal și l-au oropsit. Singura problemă a frumosului fără gît, însă, e că minte. Da’ minte ca la clasa a II-a, ridicol de prost. Iată, de exemplu, o declarație pentru Gândul: „pe PFA-ul pe care îl deţineam nu am avut niciun fel de operaţiuni cu venit de cu vreo doi ani înainte de participa în alegeri, şi după aceea, nici atât” (sursa).

Deci, în esență, Roman a zis așa: cu cel puțin doi ani înainte de alegerile din 2012, PFA-ul nu a avut venituri. Păi, conform propriei declarației de avere (dar și potrivit Ministerului de Finanțe), PFA-ul a fost înființat cu doi ani înainte de alegeri, adică în 2010. Dacă luăm de bună declarația lui Roman, reiese logic că NICIODATĂ PFA-ul nu a avut venituri. Păi, să consultăm chiar declarația de avere a lui Roman (aici): PFA-ul a avut venituri de 40.000 RON (cel mai probabil, în anul fiscal 2011). Deci, cum?! Una declarăm la presă și alta scriem în declarația de avere. Aș paria pe senilitate, parcă nu e chiar așa de idiot Roman (mai jos, capturi din declarația de avere).
roman pfa cui
roman pfa venit
Dar asta nu e tot. Pe la televizor (l-am auzit cu urechile mele pe B1, de exemplu), Roman s-a jurat că, oricum, a renunțat la PFA încă din decembrie 2012. Asta e a doua minciună. Conform site-ului Ministerului de Finanțe, abia pe 16 mai 2013 activitatea PFA-ului lui Roman a fost suspendată, adică la cam jumătate de an mai tîrziu decît a spus Roman că ar fi renunțat.
roman pfa mfinante
P.S. Ce-o fi făcut, dom’le, Roman pe PFA? Ce activitate, zic.

You May also Like...

DNA face treabă bună. Mai puțin cînd vine vorba de Ponta și de vărul Cazanciuc
3 februarie 2015
Viermii politici din spitale și-au pus viceprimar UNPR la Sectorul 1. Care o fi reacția PMP?
15 iulie 2016
Dragă Laura Codruța, felicitări pentru Nuți! Bifăm succesuri și pe Viorel?
12 februarie 2015
14 Comments
 • Reply
  gabi
  14 martie 2014 at 9:54

  spectacole de manele!

 • Reply
  cristake
  14 martie 2014 at 13:25

  Cel mai de cacat ziarist este Razvan Ioan Boanchis. Cred ca Roman e taxu!

 • Reply
  Nea
  14 martie 2014 at 17:59

  Şi care-i ştirea? Când n-a fost Roman ridicol de prost? Că de oţ…

 • Reply
  Paulensson
  14 martie 2014 at 22:06

  Mai exista Petre Roman?
  Credeam ca a disparut, ca lepra, ciuma, holera…

  • Reply
   Nea
   15 martie 2014 at 7:25

   Câtă vreme există PNL, nu dispar nici alea de care zici tu.

 • Reply
  civis rumanum sum
  14 martie 2014 at 22:22

  Flaneluta e frumoasa oricum, la fel si intentiile. Din pacate faptele – si ziaristii straini – il dovedesc mincinos inca din ’89, daca nu chiar dinainte. Oricum, s-a gresit tinta la trageri.

 • Reply
  Nu vrem bani, nu vrem valută, vrem ca Petre Roman să nu ne mai f… cu minciunile lui penibile | Revista Kamikaze
  15 martie 2014 at 1:51

  […] Deci, în esență, Roman a zis așa: cu cel puțin doi ani înainte de alegerile din 2012, PFA-ul nu a avut venituri. Conform propriei declarației de avere (dar și potrivit Ministerului de Finanțe), PFA-ul a fost înființat cu doi ani înainte de alegeri, adică în 2010. Dacă luăm de bună declarația lui Roman, reiese logic că NICIODATĂ PFA-ul nu a avut venituri. Păi, să consultăm chiar declarația de avere a lui Roman. (Continuarea, pe blogul lui Cătălin Prisacariu) […]

 • Reply
  Ioan
  15 martie 2014 at 2:01

  Dar pe Walter l ati întrebat cum e cu Pfa ul poate el știe mai bine…

 • Reply
  Basencu
  16 martie 2014 at 10:06

  Barosane
  Trebuie pedepsit, a devalizat bugetul, la puscarie cu el.
  Chioru face campanie pe fata pentru PMP.
  Il doare fix in p.la de acciza la combustibil.
  Daca era vorba de cresterea accizei la alcool atunci era sincer.
  Pentru ce face neconstitutional, va primi o lectie usturatoare si sper o pedeapsa pe masura. Sper ca mandatul sa l predea seful senatului.

 • Reply
  Silviu
  17 martie 2014 at 12:14

  probabil ‘consultatii’. daca vrei sa faci trafic de influenta iti deschizi un cabinet, un PFA ceva, incasezi bani spalati legal si tu iti faci ‘diverse’. nu stiu daca asta e cazul lui roman, e o idee.
  cum in mod normal lumea nu e interesata de ce fac parlamentarii de unde le apar bani, e normal ca si parlamentarii se se supere cand sunt controlati mai serios la bani.

 • Reply
  Amice, esti cam prost... informat
  18 martie 2014 at 11:12

  Daca ai avea o minima cultura politica, macar cat o dama de la APACA, ai stii ca pe tatal lui Petre Roman il chema Valter. Deci ar trebui sa ne arati niste fise fiscale si alte înscrisuri cu PFA Roman V. Petre. Or, mata ai scanat cu PFA Roman H. Petre. vezi ca mai e si unul cu N. parca, prin Parhova. Ala nu te intereseaza? Nu mai bine te duceai direct la textul din comunicatul ANI care te lumina ? „Petre Roman (deputat PNL) – Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deține, simultan, funcția de deputat și calitatea de persoană fizică autorizată – ROMAN V. PETRE PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ. „

  • Reply
   prisacariu
   18 martie 2014 at 12:33

   dacă ai avea o fărîmiță de creier, ai fi observat că CUI-ul PFA-ului despre care scriu se află în declarația de avere a lui Petre Roman iar facsimilul din declarația de avere a lui Roman a fost postat de mine, tocmai ca să nu existe deștepți ca tine

   • Reply
    Ai verificat prost
    18 martie 2014 at 15:59

    daca ai sa privesti cu atentie declaratia de interese, vei vedea ca e alt scris la CUI decat e in rest. Probabil ca omul a uitat sa o treaca si l-a sunat secretara, careva, iar el a zis s-o ia de la Registrul Comertului. Persoana, probabil comoda ca tine, a luat-o de pe net, unde a confundat PFA Roman V. Petre cu Roman H. Petre. Ei pot gresi, raspund. Dar tu ca ziarist, raspunzi de doua ori: o data pentru greseala ta si a doua oara ca, desi sortit greselii, te dai mare vanator de greseli. Nu mai bine il sunai tu pe Roman V. Petre, politicianul, pentru o clarificare, cum ar face un ziarist adevarat? Ca ei se duc, dar ziaristii raman. Cu renumele. Daca-l au. daca nu, poa sa se multumeasca si cu cel de basisti lipsiti de minimul spirit de observatie dar inversunati pana la absurd. in rest, numai de bine, si-ti recomand „Horică atacă la persoană. Fizică, autorizată şi (cu profesie) liberală” pe adevarul.ro, desi ma indoiesc ca vei intelege mare lucru de acolo.

    • Reply
     prisacariu
     18 martie 2014 at 18:24

     fantastic:)))), deci petre roman a gresit declaratia de avere! fabulos! si, da, petre roman a fost sunat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *