Mazăre, călcat de mascați, dar nu la el acasă. DNA ar trebui să lămurească și povestea "acasei" lui Mazăre

De dimineață, toată presa ne anunță că procurorii DNA au făcut percheziții acasă la Radu Mazăre, primarul Constanței. E o singură problemă: oficial, Mazăre nu deține nici o locuință în Constanța, ci doar un megaapartament în București.

Conform declarației de avere (aici) a primarului de Constanța, cel mai exotic bun imobiliar al lui Mazăre e un teren în Madagascar, unde Răducu urmează (dacă-l lasă procurorii) să-și petreacă Paștele și să fie asasinat de oamenii de afaceri din Portul Constanța.
Totuși, Radu Mazăre locuiește în vila de pe malul lacului Siutghiol unde au descins azi mascații Jandarmeriei și procurorii DNA. Dar cu chirie, conform unei declarații a primarului de Constanța pentru Q Magazine. De-a dreptul interesant, însă, este cum a ajuns acea vilă să fie construită și, mai ales, cum a ajuns terenul de sub vilă în proprietatea familiei lui Mazăre. E vorba de un circuit de retrocedări penale care, culmea, este investigat de DNA în alt dosar (sursa).
mazare

You May also Like...

OFICIAL – Ponta a declanșat grațierea generală eșalonată: reguli mult mai lejere pentru ieșirea temporară din închisoare
26 martie 2014
OFICIAL Plagiatul l-a făcut pe Ponta avocat
9 ianuarie 2015
Vicepremierule Oprea, îți asumi un control psihiatric?
23 octombrie 2015
3 Comments
  • Reply
    Paulensson
    8 aprilie 2014 at 21:25

    Asta parca-i decupat din seria Batman.

  • Reply
    ion adrian
    10 aprilie 2014 at 15:02

    Ma intreb daca acel grup de lumpeni ce maniesta si agresa ieri in fata primariei Constanta chiar reprezinta majoritatea populatiei acestei tari.
    Ca suntem condusi de niste ticalosi netrebnici asta nu sufera de indoiala dar ca si cei de ieri ar fi o majoritate asta ma ingrozeste .
    Cred ca trebuie actionat astfel incat cei care sprijina pe netrebnici sa inteleaga ca sunt una cu cei care ieri manifestau pentru Mazare.

  • Reply
    ion adrian
    10 aprilie 2014 at 18:51

    Apropo, sunt foarte speriat dar poate ma linisteste cineva, caci
    Asadar dupa ce dl Ponta a spus:
    “Nici in 1989 n-au putut sa ne impuste pe toti. Eu atunci aveam 17 ani si am iesit in strada ca multi dintre dvs, deci cred ca nici in 2014 nu se poate intampla acest lucru si cred ca proiectele importante pe care le aveti pentru cetatenii tarii le veti desfasura in continuare”, le-a spus Victor Ponta presedintilor de consilii judetene PSDadunati la Bucuresti
    si dupa ce am cerut si suplimentarea trupelor NATO la noi, eu nu pot decat sa ma gandesc la riscul unei invazii sovietice. Pardon nu mai suntem la varsta de 17 ani a dlui Ponta asa ca ma corectez si spun “invazie ruseasca” in conexiune nu-i asa cu evenimentele din Ucraina. Caci dlor la ce altceva se putea gandi dl Ponta?
    Poate ne explica dlui sau PSD daca moderatorii nostri dragi vor sti sa puna intrebari potrivite si ne linisteste dar sa nu-l mai aud cu Basescu ca nu-l cred si iar ma gandesc la sovietici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *