Incredibil de meschinul Ponta: Șova a plătit o jumătate de Mitsubishi, Dolineaschi cealaltă. Ca să ajungă secretar general al PSD

Acum vreo două-trei sute de ani, Victor Viorel Ponta ar fi fost un domnitor fanariot impecabil: slugă pe de o parte și șpăgar feroce pe de alta. Acum două-trei sute de ani, fanarioții erau slugile sultanului de la Stanbul și stăteau cu ciubota pe boierii țării, cărora le ofereau dregătorii pe bani. Azi, Ponta e sluga unor băieți din servicii (dar și sclavul propriei imposturi) și, în același timp, stăpînul hienelor pesediste tinere, pe care le promovează în haită pe bani.
Cazul „Mitsubishi” e exemplar.

Știm deja de la DNA că Mitsubishi-ul de raliu cu care se dădea Ponta mare prin 2009 a fost achiziționat de Dan Șova în leasing. După ce a plătit cam 80.000 de lei pe mașină, Șova a oprit plățile (dracu’ stie din ce motiv) în iunie 2009. Leasing-ul a fost preluat de Ponta și plătit pînă în 2012. An în care Victor Viorel a pasat mai departe mașina, cu tot cu ratele aferente rămase de plătit. Deloc, dar deloc întîmplător, cel care a preluat restul de leasing a fost Andrei Dolineaschi.
Cine e Andrei Dolineaschi? În septembrie 2012, scriam în revista Kamikaze un articol intitulat „Ponta a vîndut funcția de șef la PSD Botoșani cu 30.000 de euro” (aici). Ei bine, da, în acel articol arătam că Andrei Dolineaschi, la doar cîteva luni după ce a preluat leasing-ul Mitsubishi-ului lui Ponta, a ajuns șef la PSD Botoșani la 37 de anișori. Mai mult, Dolineschi nici nu avea nevoie de mașină pentru că mai avea două acasă și, culmea, nici nu prea avea bani, a trebuit să se împrumute (!): „Dacă veți consulta și declarația de avere a lui Dolineaschi, veți constata că omul nu prea avea nevoie de mașina lui Ponta. Nu de alta, dar avea deja două: un Opel Corsa și un Opel Vectra (fabricate în 2008, respectiv 2009, deci nu chiar gioarse). Mai mult, nici banii nu-l dau afară din casă: singurul venit al deputatului PSD e cel de la Camera Deputaților (nici 5.000 RON lunar), în timp ce soția lui cîștigă sub 3.000 RON pe lună. Mai mult, deputatul PSD de Botoșani mai are de plătit și rate la bancă, timp de 20 de ani. Pare, deci, complet ilogic ca, în condițiile astea financiare, să te apuci să bagi aproape 30.000 de euro într-o mașină de care nu ai nevoie.„.
Dar nu doar că Dolineaschi a ajuns șef la PSD Botoșani. Nu, mișcarea era cu bătaie mai lungă: la congresul PSD din primăvara lui 2013, hiena tînără Dolineaschi a ajuns secretar general al PSD, în locul lui Dragnea! Ia uitați-că ce frumos îi șade lui aici, lîngă Viorel și Liviu!
Zilele astea, Dolineaschi a spus că l-a scăpat pe Ponta de leasing exact în luna în care Victor Viorel a devenit premier: „Am achiziționat mașina, am preluat leasingul de la dl Victor Ponta în luna mai 2012” (sursa).
Îmi imaginez că, pentru favoruri mult mai grele decît funcțiile în PSD (ca, de exemplu, o autorizație de mediu pentru Roșia Montană, o iertare de datorii Rompetrol sau un CFR Marfă), tarifele lui Ponta au fost muuuuult mai mari. Hai, DNA, că se poate!
ponta dolineaschi
 
 

You May also Like...

Hotelul sechestrat al lui Dragnea, datorii la stat de peste 2,2 milioane de lei
22 noiembrie 2017
EXCLUSIV DIICOT investighează filiera româno-siriană de trafic maritim de migranți dinspre Orient spre Europa
2 martie 2016
Cum minte MRU: prostește, penibil și interesat. Pentru Ponta
25 iunie 2014
4 Comments
  • Reply
    moshu49
    7 iunie 2015 at 6:09

    Famiglia GIO-PSD nu se dezminte!
    iar Herr Johannis crede că face casă cu ăştia. 🙁

  • Reply
    JULES VERNE
    7 iunie 2015 at 9:10

    ma tot gandesc cu ce personaj din istoria universala seamana cretinul asta de puie monta si nu gasesc !
    poate ma ajuta cineva .

  • Reply
    carmen
    7 iunie 2015 at 9:42

    pai, asta este chestia: chiar nu seamana cu nimeni, este unic! este un amalgam de personaje malefice…

  • Reply
    waterfall
    7 iunie 2015 at 11:56

    Mitsubishi, masina buclucasa?
    Licheaua nu va demisiona asa cum presimteam. Stratul de osanza e prea gros si, oricum, ar insemna sa-si semneze singur condamnarea la moarte politica. Toata atitudinea tandemului penal Sova-Ponta tradeaza VINOVATIA. Fisurile de pe soclul prezumtiei de nevinovatie sunt vizibile cu ochiul liber. Vorba aia:
    Nevinovatii dau explicatii
    Vinovatii au intotdeauna obiectii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *