Tolontan despre ce spun sursele: "pare o conspirație și un complot la un nivel chiar peste SRI"

Azi am avut ocazia să port o discuție cu Cătălin Tolontan, intermediată de TVR 2. L-am întrebat, printre altele, dacă sursele lui (care au fost foarte bune) i-au dezvăluit care a fost forța teribilă din spatele lui Condrea care a făcut ca Hexi Pharma să umple spitalele din România cu apă chioară vândută pe post de dezinfectanți, fără ca vreo instituție să deranjeze această crimă. Iar Tolontan a spus că ce i-au dezvăluit sursele „pare o conspirație și un complot la un nivel chiar peste SRI.”

Apoi a adăugat: „Și de aceea nu vreau să vorbesc despre asta – și sursele au fost multe (…). Se întâmplă un lucru foarte bizar și îl admit, răspund ca un jurnalist unui alt jurnalist: toți discutăm cu oameni care par duși de foarte multe ori, așa se întâmplă întotdeauna, și atunci, trebuie să alegi, practic, ceea ce pare credibil dinc e povestesc ei, să testezi, să ai răbdare să vezi care dintre ele se confirmă. Din păcate pentru sănătatea noastră mentală, tot ce au spus sursele – inclusiv sursele care sunt tulburate, dacă nu chiar duse – s-a confirmat până acum. Așa încât, să avem răbdare, să mergem din aproape în aproape și să vedem.”
Pasajul în care vorbesc cu Cătălin Tolontan despre ce ați citit mai sus poate fi și văzut, aici (de la minutul 06.30 la 07.50).
Acum, să așteptăm cuminți să ne spună poliția română cum a murit Condrea și după aia mai vedem.
tolo

You May also Like...

Ce a mai omis Manda în CV: că este contabilul mafiei PSD (și nu numai) din Craiova
6 august 2014
Ce-ți doresc eu ție, amară Românie: Ponta la brutărie
20 noiembrie 2014
Drumurile Naționale i-au plătit lui Bogdan Chirieac 72.000 de lei pentru șase articole pozitive
28 iunie 2019
6 Comments
  • Reply
    Mircea S. Bozan
    23 mai 2016 at 19:08

    afacerea asta intrerupe pentru moment, fluviul financiar catre pusculitele de partid. USL !!!! Crima Organizata aflata in Parlamentul Romaniei, a coordonat toate aceste marile jafuri economice si financiare….

    • Reply
      bunica sabela
      24 mai 2016 at 14:54

      Chiar credeti asa ceva?
      Firmele astea tip „paravan” se pot „sparge”, la nevoie, in 2-n alte firmulite, fiecare cu alti directori si administratori si actionari.
      Depinde de cat de mare e nevoia si de cati „nevoiasi” sunt in peisaj.
      Dupa cum, tot la nevoie, se pot comasa 2-n firme de tipul asta ca sa se formeze una mai mare, se „aleg” actionarii si administratorii care trebuie sa fie „la vedere” etc.
      Asa incat „intreruperea fluviului financiar” catre „partidul de casa” nu se intampla absolut niciodata.
      Baietii astia unsi cu toate alifiile posibile se rotesc unii cu ceilalti precum in montaigne russe, fara sa le vina deloc sa vomite cand fac schimbul de stafeta!
      Ba, mai mult, si mult mai grav, ne scuipa dezinvolt seminte in cap! Si asta se intampla de 26 de ani!

  • Reply
    lmihai
    24 mai 2016 at 10:16

    Ce ni se intampla este genocid cu acte in regula, iar noi stam ca …boii, astepatand ce?!
    O sa incremenim vazand rezultatele anchetelor in cazul in care vor fi duse pana la capat in mileniul acesta!
    Fiti uniti d+lor jurnalisti profesionisti ( nu vanduti trusturilor de presa mafiote) si actionati in forta obligand acest colos mafiot care distruge incet si sigur aceasta natiune!

    • Reply
      bunica sabela
      24 mai 2016 at 21:02

      Sa nu cumva sa avem pretentia de la institutiile statului roman sa vedem vreodata niscai rezultate concludente.
      „Poolimea” sa faca bine sa taca si sa munceasca in draci pentru bunastarea eterna a politrucilor si a jegurilor care-i servesc.
      DACA vor aparea rezultate, acestea vor fi in mod sigur secretizate la nivelul cel mai inalt posibil.
      Nu de alta, dar s-ar putea sa facem toti vreun atac, ceva, la aflarea adevaratei stari de lucruri din sistemul de sanatate al tarii numite Romania!

  • Reply
    Ion
    24 mai 2016 at 18:53

    Hm, eu ma mir ca numeni nu-si pune problema ca am putea avea de-a face cu rezultatul activitatii serviciilor ….unei puteri straine. Sau un serviciu romanesc intoxicat de un serviciile unei alte tari.
    In contextul conflictelor neconventionale si asimetrice care se experimenteaza in ziua de azi (vezi omuletii verzi din Ucraina sau bombardamentele cu …refugiati) ce poate fi mai fezabil decat o stratgie de destabilizare a sistemului sanitar dintr-o tara, cu efecte colaterale devastatoare asupra moralului si coeziunii intregii societati.
    Cati romani ar refuza sa lupte intr-un razboi, chiar si pentru apararea patriei, stiind ca gloantele lor au fost procurate si trimise pe front de niste „furnizori agreati” de felul Hexipharma.
    Eu cred ca nu ne mai aflam intr-o situatie in care se pot rezolva problemele cu „filaje” si „suport SRI”, cred ca trebuie declarata stare de necesitate si luate masuri extraordinare care se justifica pe timp de razboi, inclusiv pedeapsa cu moartea. Pronuntata in tribunal si executata in sistemul penitenciar, nu pe sosele.

  • Reply
    ION 2
    24 mai 2016 at 21:25

    Adevărat s-a spus la vremea primelor alegeri ”Duminica orbilor”.Ce se întâmplă în țară de peste 25 de ani este pasivitatea și ignoranța crasă a populației adusă de-a lungul fericiri comuniste în situația de a nu mai putea raționa obiectiv și continuă să voteze în prostie,după care se miră ce se întâmplă.Pe un asemenea teren viciat orice scenariu este posibil, chiar și subversiune străină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *