Dați-o dracului de campanie electorală, în timpul ăsta Ponta ne îngroapă în sărăcie

În atenția lui Victor Ponta: Mugur Isărescu nu este membru al PDL, nici al PNL, nici al PMP și nici măcar al PPDD; Mugur Isărescu nu este vreun politruc penibil școlit pe la vreo tabără de vară de partid despre cum să repete papagalicește la tv  mesajele unor comunicatori rupți de realitate; Mugur Isărescu este guvernatorul Băncii Naționale a României. Tocmai de aceea, Isărescu pricepe mai mult despre economie și despre funcționarea unei țări decît va fi în stare Ponta vreodată să înțeleagă.

Și, cînd Mugur Isărescu vine și spune că „a devenit chiar mai greu sa faci afaceri in Romania” pentru că există „ba impozit pe aia, ba pe aialalta….Mi se pare prea mult! Nici chiar asa!”, (sursa) e semn că premierul Ponta nu are nici cea mai vagă idee despre cum să administreze prăvălia România. Isărescu, însă, ar avea ceva sugestii: „Reducerea contributiilor sociale nu e o decizie politica usor de luat, dar perceptia mea e ca va avea efecte benefice. Nu le spun eu ce sa faca, spun ce trebuie”.
Acest „spun ce trebuie” ar trebui să-l miște pe Ponta: problema lui nu e cum va cîștiga și mai multă putere, ci peste ce țară va avea mai multă putere. Peste o țară de săraci care vor cerși ajutoare sociale? Peste o țară de cetățeni abuzați de politici guvernamentale de jaf? Peste o țară care privește cu silă la un premier care nu are decît tupeu, dar nici o fărîmă de responsabilitate? Dacă asta vrea Ponta, trebuie să o spună acum, ca să știe și votanții lui pe cine vor să trimită la Cotroceni. Dacă nu asta vrea, trebuie să demonstreze că poate mai mult. Dacă poate.
isarescuponta

You May also Like...

Bomba plantată în parchete: șefii procurorilor pot închide orice dosar
6 decembrie 2017
Ponta îl transformă pe șeful Poliției în politruc. Șefia Poliției devine funcție politică
25 martie 2014
De ce-i face Ciorbea jocurile lui Ponta: e pe cale să fie dat afară din casă pentru datorii de 1,5 milioane de euro
5 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *