Crin Antonescu, scula utilizată cel mai eficient de către PSD

Azi, Crin Antonescu promite că-și dă demisia de la șefia PNL. E tîrziu și degeaba. Pînă să ajungă aici, Crin Antonescu i-a dat voturi lui Geoană în 2009, apoi l-a făcut premier pe Ponta în 2012, i-a dus în Guvern pe penalii Silaghi, Fenechiu, Rușanu și Chițoiu și l-a creat și pe „independentul” Mircea Diaconu. Între timp, a participat exuberant și vitriolant la o tentativă de lovitură de stat în 2012, s-a rățoit la Merkel și alții de prin Europa și SUA, a complotat împreună cu PSD la distrugerea ANi și a DNA și s-a remarcat prin cel mai jenant mandat de președinte interimar pe care l-a văzut România.

Ba chiar, culmea rușinii, l-a girat o vreme, cu gura plină, pe turnătorul Felix. L-a girat printr-o alianță oficială PNL-PC, nu altfel.
Pînă la urmă, marile succese electorale ale PNL-ului lui Crin Antonescu au fost în tandem cu PSD și, mult mai rău decît atît, cu susținerea turnătorului Felix. Dar, mult mai corect spus, Crin Antonescu a contribuit decisiv, de fapt, la marile succese ale PSD: recîștigarea funcției de premier și instalarea la putere a partidului-stat. De vreo cinci ani încoace, Crin Antonescu nu este decît o sculă pe care PSD o mînuiește impecabil de inteligent. Din cauza propriei prostii, Geoană a ratat utilizarea optimă a sprijinului enorm dat de Crin Antonescu. Dar Ponta e ceva mai șiret.
Felicitări, Crin Antonescu, ești foarte aproape să rămîi în istorie drept liberalul care a reînșurubat PSD la putere pentru multă vreme de acum înainte! Acum te poți retrage.
Screen shot 2014-05-26 at 11.59.59 AM

You May also Like...

Pesedistul Mihalache a vorbit despre Justiție. Prin gura lui Iohannis
6 ianuarie 2015
Din cauza dosarului Belina, Dragnea i-a declarat lui Iohannis război în prezența secretarului general NATO
9 octombrie 2017
Miza lui Dragnea în renunțarea la SPP: Iohannis, acuzat de spionaj politic. Rolul CSAT
31 ianuarie 2018
8 Comments
  • Reply
    Alegeri fără câştigător
    26 mai 2014 at 14:29

    […] PNL: Crin Antonescu părăseşte conducerea partidului după un mandat hormonal, plin de dezamăgiri şi prin care a creat pe termen lung mai multe probleme PNL decât a rezolvat. Scorul PNL din […]

  • Reply
    ion adrian
    26 mai 2014 at 16:33

    Ai dreptate dar daca maine PNL s-ar face pres in fata PSD am bel…-o

  • Reply
    Stefan
    26 mai 2014 at 17:43

    Bine spus ! Felicitari !

  • Reply
    Anica Ioanas
    26 mai 2014 at 22:49

    Promisiunea lui crin antonescu de „a-si da demisa” pare o alta strategie „reparatorie” pentru Romani si Romania! DAR ,DE FAPT si de DREPT ,este o RETRAGERE RUSINOASA, din fata ELECTORATULUI ,INCA IN STARE DE SOMNOLENTA, de care INCEPE A SE TEME!!!!
    crin antonescu nu este altceva DECAT O LICHEA SMECHERA care a CONTRIBUIT EXTREM DE MULT la DISTRUGEREA ROMANIEI si DEGRADAREA VIETII ROMANILOR! Demisia lui nu mai foloseste la nimic! SUBMINAREA ROMANIEI SI A FIINTEI NATIONALE este un ACT DE INALTA TRADARE INDEPLINIT ,cu MARSAVIE, prin”SMEKERII” pe care LE-A CREAT SI UTILIZAT CU SUCCES la ADAPOSTUL CREDIBILITATII ELECTORATULUI, ATAT DE AMARNIC INSELAT!
    CACI ,CE POATE FACE crin antonescu ,mai bine si mai usor, decat :SA INSELE ,CORUPA,DISTRUGA, ca un mafiot infierat, COMPLICE la toate crimele MAFIOTILOR ROSII din GUVERNUL catarat pe umerii unui popor CREDUL, SARACIT, INFOMETAT, care si-a vandut VIITORUL COPIILOR pe un kg de zahar, o bere si un mic!???
    FUGA!!!??? LUI PARE A FI MASCATA DE STRATEGIA DEMISIONARII !!!
    LE DORESC ROMANILOR ca, PACALEALA PE CARE AU LUAT-O INCA ODATA (SA NU-MI SPUNA MIE CINEVA CA „NU AU STIUT”!!!),sa le fie O TEMA DE ANALIZA PROFUNDA si REGRETE ETERNE pentru ceace AU „OFERIT PE GRATIS”COPIILOR LOR pe care i-a aservit REGIMULUI ROSU si GENOCIDULUI , ingenunchiati/cocosati/ pana la talpile lui ponta si crin, „ASII CRIMINALITATII SUBJUGARII TOTALE” a propriei lor TARI !!!!
    ROMANIA si NATIA ROMANA a Primit SEMNALUL ROSU de PRAVALIRE RAPIDA IN NEANT, IMPINSI CHIAR LA VEDERE DE CRIMINALII PE CARE I-AU VOTAT, CA SA-SI ASIGURE „REUSITA” si CONTINUITATEA PENTRU DESAVARSIREA ACTULUI de GENOCID- leninist-stalinisto-bolsevic-, intr-un stat pe care nici Ceausescu NU L-A TRADAT!!
    IATA CATEVA INTREBARI ADRESATE DIRECT LUI crin antonescu:
    DEMISIA ,NU TE SPALA DE PACATELE GRAVE de DISTRUGERE A ROMANIEI si a POPORULUI ROMAN, in care AI JUCAT ROLUL de ACTIONAR ACTIV- DIRECT si de COMPLICE la CRIMA a guvernului ilegitim a lui ponta!!!!
    ASADAR:
    CUM CREZI CA ITI VA FI VIATA, dupa demisie/FUGA , traind in mijlocul POPORULUI CARE TI-A ACORDAT INCREDEREA si PE CARE L-AI DISTRUS FARA MILA, crin antonescu ?????
    TI-A MAI RAMAS VREUN DRAM de CONSTIINTA in adancul SUFLETULUI tau, crin antonescu??? presupunand ca a-i avut candva asa ceva …! ???
    CUM CREZI CA VEI SUPRAVITUI INTR-UN STAT-COLONIE-? “VANDUT PE GRATIS” MAFIOTILOR DIN LUMEA INTERLOPA ???
    ASTEPT UN RASPUNS CINSTIT ,PE CARE IL DATOREZI ROMANIEI SI POPORULUI ROMAN ,PE CARE I-AI DUS LA PIERZANIE!!!
    Anica Ioanas,MBA-PA,USA

  • Reply
    Nea
    27 mai 2014 at 9:58

    Ca să rezum cele arătate de Anica, aş zice că al treilea C din titlul articolului este de prisos.

  • Reply
    waterfall
    27 mai 2014 at 13:17

    http://www.kmkz.ro/de-pe-teren/interviu-dezvaluiri/victor-ponta-ciorba-psd-pnl-s-a-pierdut-in-jacuzzi-la-vantu/
    „Amorul cu PNL n-a fost pe bune, a fost să-l omorîm pe Băsescu!“
    Asadar Crin a reincalzit si ciorba si s-a fript. A fost sedus si abandonat. Basca se vede nevoit sa restituie o parte din zestrea cu care a contribuit la mariajul de convenienta. Matroana bordelului PNL din perioada boom-ului economic si-a frecat mainile de bucurie cand a vazut ca-i rost de influenta si functii si si-a scos niste fete l-a mezat. Duhneste a parfum cu accente de socialism francez. Mie imi provoaca greata.

  • Reply
    Phenomenon
    28 mai 2014 at 1:17

    Cam isteric articolul. De fapt, tara asta merge de kkt pentru ca PNL si Crin Antonescu? :))) Amuzant, ce sa zic. E vina PNL ca voteaza romanii cu picioarele de 25 de ani?
    Luati aminte aici :
    Cand PNL a mers singur in alegeri ( evident ignoram epoca romantica anterioara lui 2000 ) a performat astfel
    Europarlamentare 2007 ( CAPT la putere ) – 13,44 % 6 mandate
    Europarlamentare 2009 ( CA opozitie ) – 14,52% 6 mandate
    Europarlamentare 2014 ( CA opozitie) – 15% 6 mandate
    Alegeri Parlamentare 2008 ( CAPT la putere ) – aprox 18%
    In rest, PNL, beneficiar al unui bazin de maxim 15% lesne observabil mai sus, a mers in aliante ( DA in 2004 cu PD ) ( USL in 2012 cu PSD ).
    Deci nici macar in 2008 dupa guvernarea CAPT, guvernare in care a plusat in nestire cadourile electorale, nu s-a reusit decat un subtirel +3%, si asta cu pretul distrugerii deficitului PIB. Ca l-au pacalit si ca PSD s-a aliat cu PDL la guvernare, e alta poveste pe care iata, dupa 6 ani, CAPT a uitat-o.
    Efectiv nu inteleg din care noapte a mintii emite CAPT parerea ca 15% e rezultat slab, dar ma rog, cand te ghideaza cuplul Sarbu-Hrebenciuc e logic sa-ti pierzi busola.
    Ce vreau sa spun e : puteti sta si in cap si in coada, cu Tariceanu sau cu Antonescu, la putere sau in opozitie, astia le sunt votantii, altii nu au unde gasi. Restul, cu ALDE, cu PPE, cu suceli, cu invarteli , toate sunt pura propaganda PSD & Voiculescu. Intrebati 100 de insi de pe strada ce insemna ALDE si daca stiu 2 sa nu-mi spuneti pe nume.
    Si daca dupa 5 luni de latraturi furioase ale haitei lui Voiculescu impotriva lor, tot 15% au facut, deja seamana a scor bun

    • Reply
      prisacariu
      28 mai 2014 at 11:03

      isteric? n-aș zice. mai degrabă sec. cu fapte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *