Ospiciul penal OTV de la RTV: DD oferă posturi în guvernul Ponta contra voturi! Fără glumă

În caz că v-a scăpat informația asta: Dan Diaconescu a redeschis OTV prin intermediul RTV și trăncănește cît e noaptea de lungă pentru oligoizii care-i fac audiență. Dar nu despre regimul psihiatric al emisiunii lui DD vreau să vă povestesc, ci despre cel penal: acum o zi, Dan Diaconescu i-a dat un post la Secretariatul General al Guvernului României (unde adjunct e Liviu Neagu, secretar general al PPDD) unui cetățean care a strîns peste o sută de semnături de susținere pentru candidatura lui Dan Diaconescu la prezidențiale.

Urmăriți imaginile de mai jos, de la minutul 16.00 la minutul 18.00.

Ce s-a întîmplat acolo, în studioul (R)OTV? S-a întîmplat, în direct, o operațiune de mituire electorală: cetățeanului Alexandru Dragomir i s-a oferit un post la Secretariatul General al Guvernului în schimbul a 107 semnături de susținere a candidaturii lui DD la prezidențiale.
Dacă țara asta nu s-a transformat în cea mai cruntă parodie din univers, încă, eu sper că ce am văzut la DD în emisiune este, cel mult, o farsă. Dacă, însă, nu e o farsă, am niște întrebări:
1. cetățeanul Alexandru Dragomir chiar a primit un post la SGG?
2. care e postul primit de Alexandru Dragomir la SGG și cine și-a asumat angajarea lui?
3. premierul României știe și este de acord cu sistemul ăsta de angajări în SGG?
4. CNA chiar nu are nimic de zis în legătură cu mizeria asta nocturnă de la (R)OTV?
Un avocat îmi transmite că ce a făcut DD la emisiunea cu pricina este ori mită electorală (dacă Alexandru Dragomir a primit postul la SGG), ori înșelăciune (dacă Dragomir nu a primit postul, deși a cîștigat la concursul de adunat semnături pentru DD).
dd

You May also Like...

Dragnea și ruleta rusească a votului parlamentar pentru restructurarea guvernamentală
23 aprilie 2019
Suspendarea lui Iohannis nu ar produce nici un dezastru, Dăncilă trebuie refuzată
16 ianuarie 2018
"Fă" Ponta și "bă" Dragnea: marș, mă, bagabonților parveniți!
23 aprilie 2014
13 Comments
  • Reply
    moshu49
    2 august 2014 at 5:00

    🙂 da’ ce’i aia CNA? 😉
    ps: despre cîţi aţi mai rămas la „B1” în lupta cu oligopolitica puterii, şi pînă cînd, ne vei spune?
    sau ai impresia că nu se vede? eroare! 🙁

  • Reply
    politicstand
    2 august 2014 at 20:01

    Suntem victimele unei farse care nu se mai termină. Jegosul ăsta fără dinți ar trebui închis și cheia aruncată în Dunăre. M-au secat de energie și de speranță, parcă aș trăi în zona crepusculară.

  • Reply
    CrisPres – Dan Diaconescu ofera posturi in servicii secrete sau ambasade, in schimbul semnaturilor pentru candidatura sa la prezidentiale/ Un prim castigator a primit un post la Secretariatul General
    2 august 2014 at 22:12

    […] Emisiunea a fost semnalata si de Catalin Prisacariu pe blogul sau, unde poate fi urmarit clipul video […]

  • Reply
    Olga
    2 august 2014 at 22:41

    Misto sceneta!!!

  • Reply
    ThinkAgainRO
    3 august 2014 at 0:13

    Nu știu ce tot aveți cu OTV și cu privitorii săi! Dacă tu te uiți la B1TV și eu zic că ești băsist prost sau oligoid e în regulă? Fiecare face ce vrea! Un post TV nu e pericol ptr nimeni! LA fel acest site sau altele! Este dreptul fiecăruia să aleagă ce vrea să vadă! Înjurați mereu OTV și privitorii săi dar v-ați gândit că lumea stă la OTV tocmai pentru că nu există nimic de calitate pe celelealte canale? De ce a fost desființat TVR Cultural singurul unde se mai putea vedea decență?

    • Reply
      prisacariu
      3 august 2014 at 0:42

      gata, m-ai convins!

  • Reply
    Nasul TV » AUTORITATILE DORM?! DD ofera la RTV posturi in servicii secrete sau ambasade, in schimbul semnaturilor necesare pentru prezidentiale | Un “prim castigator” a primit un post la SGG
    3 august 2014 at 3:54

    […] Emisiunea a fost semnalata si de Catalin Prisacariu pe blogul sau, unde poate fi urmarit clipul video […]

  • Reply
    silviu
    3 august 2014 at 11:59

    Atunci cand si tu o sa faci public CINE ITI PLATESTE SALARIUL ca din audienta emisiunilor de la b1 nici apa plata nu poti cumpara atunci sa iti faci griji de alti …pa

    • Reply
      prisacariu
      5 august 2014 at 14:48

      sc b1 tv channel srl îmi plătește salariul

      • Reply
        Axx
        2 septembrie 2014 at 13:46

        Deci de unde vin banii?

    • Reply
      Mihai
      2 septembrie 2014 at 21:07

      SILVIU aka Mircea Badea – e adevarat ca inca nu stim cine plateste salariul celor de la B1. Daca tu zici ca din audienta nu…te credem pe cuvant.
      Ce stim sigur sigur si e dovedit de cateva instante judecatoresti+multe documente este ca salariile antenistilor sunt platite din bani proveniti din ilegalitati. Ce stim sigur sigur e ca seful vostru voiculescu a fost un securist ce si-a turnat familia si acum e in puscarie pentru ca a furat statul roman (adica pe noi toti) cu zeci sau poate sute de milioane de euro.
      Cam asa stau lucrurile – cele pe care le banuim si cele pe care le stim sigur sigur.
      Si mai stim inca ceva. Ca audienta antenei 3 e formata intr-o majoritate covarsitoare din babe si mosi pensionari. D’aia dati voi numai audiente 18+…pentru ca acolo sunt pensionarii pe care ii spalati voi pe creierul senil zi de zi. Publicitarii nu dau bani pentru ca niste pensionari muritori de foame sa se uite la reclamele lor. Si in curand publicitarii nu vor mai da bani la antene deloc…pentru ca isi fac anti-reclama sustinandu-va pe voi cu bani.

  • Reply
    Cecilia
    4 august 2014 at 11:01

    Sunt socata de nesimtirea unora!Romanii,sunt suficient de inteligenti sa decida pentru ei insisi!Nici un post de televiziune nu impresioneaza,nici nu are dreptul nimeni sa jigneasca pe nimeni!NU CREDETI CA NOI TREBUIE SA DECIDEM PENTRU NOI INSINE,FARA SA NE JIGNITI?CE CREDETI DOMNULE”X”,DACA CINEVA SE SIMTE JIGNIT,DINTRE CEI CARE URMARESC OTV,SI VA CHEAMA IN INSTANTA?!!!!MAI RAU,VA DENUNTA LA DREPTURILE OMULUI?

  • Reply
    Dan-Marius.ro
    4 august 2014 at 12:58

    Cum-mirosi-disperarea-obtinerii-postului-de-presedinte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *