Blog in, blog out: Ponta, acciza penală pe șpagă

Ponta, dă acciza înapoi! – „Dar vrem înapoi banii din supra-acciză, că de-aia ne-aţi băgat-o pe gât, pentru autostrăzi, nu? Nu mai faceţi autostrăzi (sanchi, că oricum nu făceaţi), vrem banii înapoi, Victor Ponta! Şi să dea înapoi alde Şova şi cele 50 de milioane cheltuite pentru (sanchi, din nou) studii de fezabilitate pentru construcţia de autostrăzi, dacă acum v-aţi răzgândit.” (petreanu)

7 ani de pușcărie pentru Guvern – „Recapitulăm: avem victimele – 20 000 de oameni care şi-au pierdut slujbele (numai în construcţii) prin nerealizarea unor lucrări de 2,5 miliarde de euro, avem motivul – deturnarea finală a 500 de milioane de euro de la cofinanţarea europeană a unor lucrări de infrastructură spre administraţiile locale, avem făptaşul – Guvernul României. Ne mai trebuie nişte procurori care să lege aceste circumstanţe cu martori şi acte, într-o anchetă care să dovedească faptul că n-a fost prostie, ci premeditare.” (biziday)
Ponta știa de șpăgile Microsoft – „Este aproape imposibil ca, la momentul începerii controlului, guvernul Ponta să nu fi aflat deja de investigația FBI, implicit de faptul că ea vizează și contractul inițial de cumpărare de licențe, încheiat în timpul guvernării Năstase. Ca urmare, toate declarațiile făcute în vara anului trecut despre ”jaful din timpul mandatelor Vreme și Funeriu” nu au fost altceva decât o perdea de fum, menită să preîntâmpine tsunami-ul ce avea să vină de peste ocean pentru a se prăbuși peste propriul partid și, vom afla, poate chiar să-l bage înapoi la închisoare pe mentorul său. Ca dovadă: Vreme și Funeriu sunt singurii dintre cei nouă miniștri acuzați de abuz în serviciu, dar nu și de luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani.” (turturica)
pn

You May also Like...

Lingăul ceaușist al lui Oprea, Nelu Pop, era milițian dar susține că era și disident anticomunist
1 septembrie 2015
EXCLUSIV – Documentul care dovedește că Felix minte: Antenele chiar au fost finanțate cu patrimoniul ICA
5 august 2014
Iliescu suferă, e trist: el n-are cronică de Cotroceni
27 mai 2015
1 Comment
  • Reply
    Pino Chio
    2 octombrie 2014 at 19:48

    Fara minciuni politica face 2 parale.
    Ponta fara minciuna cu bani din acciza de pe combustibili nu avea bani pt.pomenile care le-a facut tot anu’ asta: amnistii fiscale, bani pt primarii, microbuze electorale etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *