Mănîncă, Banciule, mănîncă…

Nu mă miră că un bișnițar care are o tarabă TV crede că șmecheria ține loc de blazon și minte crezînd că va reuși să răspîndească minciuna pe scară mai largă decît poate pătrunde adevărul. Mă miră, însă, că un tip care a mai pus mîna pe niște cărți la viața lui a adoptat discursul mincinos al bișnițarului.

Tipul de care vorbesc e Radu Banciu. Atîta m-a lăudat într-o ediție a „Lumii lui Banciu” de anul trecut că mi-a fost jenă de jena lui să aflu că aseară, tot în emisiunea lui, m-a porcăit folosind neadevăruri crase.
Iată, mai jos, ce a emis Banciu despre mine.

Vasăzică, pentru că nu are argumente mai tari decît ale mele (și știe asta, că doar e un tip inteligent), Banciu a încercat o manipulare mică și penibilă: nu făceam, dom’le, audiențe la B1! Și nu am făcut în viața mea, la nici o emisiune, un rating de 1 (unu). Niciodată! Iar dacă există o singură emisiune la care să fi făcut rating 1, el, Banciu, mănîncă emisiunea aia.
Banciule, „moșule”, cum ai zice tu, îmi pare tare rău de tine că ai acceptat să te faci așa de căcat pentru bișnițar. Știu, vorba lui Băsescu, e multă lume amărîtă, dar chiar așa de amărît ești? Ei, dacă ești, ia ceva de mîncare de la mine. Și îți dau să mănînci numai de anul ăsta, doar din primele trei luni, cît m-a mai suportat bișnițarul la TV.
1 aprilie 2015: 1,2
01 apr
Deci: miercuri, 1 aprilie (chiar ziua în care am vorbit despre dosarul lui Ponta de la DNA, în urma căruia bișnițarul m-a dat afară), media de audiență a emisiunii mele a fost 1,2 (media zilnică a postului a fost de 0,7 și media prime time-ului a fost 1,2; așadar, am fost în media prime time-ului și mult peste media zilei). Mănîncă emisiunea aia, Banciule.
25 martie: 1
24 mar
Pe 25 martie, media emisiunii mele a fost 1 (media zilnică a postului 0,6, media prime time-ului 1,1). Mănînc-o și pe asta, „moșule”.
24 martie: 1
25 mar
Pe 24 martie, media emisiunii mele a fost tot 1, ca și în ziua următoare (media zilnică a postului 0,6, media prime time-ului 1,1, identice cu ziua de 25 martie). Papă, Banciu.
18 martie: 1
18 mar
Pe 18 martie, media emisiunii mele a fost tot 1, ca și pe 24 și 25 martie (media zilnică a postului 0,6, media prime time-ului 1,1, identice cu zilele de 24 și 25 martie). Pap-o și pe asta.
13 martie: 1
13 mar
Pe 13 martie, media emisiunii mele a fost 1 (media zilnică a postului 0,6, media prime time-ului doar 0,9, deci am fost peste prime time). Mănîncă.
04 martie: 1
04 mar
Pe 04 martie, media emisiunii mele a fost 1 (media zilnică a postului 0,7, media prime time-ului doar 0,9, deci am fost iar peste prime time). Papă.
17 februarie: 1
17 feb
Pe 17 februarie, media emisiunii mele a fost 1 (media zilnică a postului 0,7, media prime time-ului 1). Ia cu pîine, Banciule.
13 februarie: 1,2
13 feb
Pe 13 februarie, media emisiunii mele a fost 1,2 (media zilnică a postului 0,8, media prime time-ului doar 1,1, deci am fost din nou  peste prime time). Dă-i cu murături, moșule.
11 februarie: 1,4
11 feb
Pe 11 februarie, media emisiunii mele a fost 1,4 (media zilnică a postului 0,8, media prime time-ului doar 1,2, deci am fost, cu repetiție, peste prime time). Banciule, bagă un digestiv.
10 februarie: 1,6
10 feb
Pe 10 februarie, media emisiunii mele a fost 1,6 (media zilnică a postului 0,9, media prime time-ului doar 1,2, deci am fost binișor  peste prime time). Să nu faci indigestie, Răducu.
03 februarie: 1,1
03 feb
Pe 03 februarie, media emisiunii mele a fost 1,1 (media zilnică a postului 0,8, media prime time-ului 1,1). Poftă bună, Banciule!
UPDATE (23.58) Înțeleg că Xanax-ul și Rudotel-ul au lipsit în seara asta de pe masa lui Banciu, care s-a dezlănțuit cu atacuri grețoase la persoană. Dacă e adevărat că despre datele de rating de mai sus a spus că sînt, de fapt, de share, am o precizare de făcut: nu, Banciule, sînt RATING, nu share. Iar dacă știam că ești așa meschin încît să inventezi, puneam de la bun început și datele de share. O să atașez și datele de share, fii pe pace. Greșeala mea, am crezut că ai un minim fair play.
P.S. Audiențele de mai sus sînt pe target de vîrstă 18+ și le are și Banciu, le primea și le primește în continuare zilnic pe e-mail. Dar ori nu le citește, preferă minciunile bișnițarului, ori le citește și minte în cunoștință de cauză.
P.P.S. Cînd o să am timp de demontat total imbecilitățile unui bișnițar, o să public și audiențele din 2014.

You May also Like...

Dragnea, prea prost să fi furat singur
18 septembrie 2017
Ospiciul penal OTV de la RTV: DD oferă posturi în guvernul Ponta contra voturi! Fără glumă
2 august 2014
Cei care au învins Antena 3
25 martie 2014
65 Comments
  • Reply
    Rodica Vitania Vataman
    9 iunie 2015 at 13:04

    :)))))) Ma bucur ca nu a trecut nemarcata slugarnicia lui Banciu fatza de „patron”. Minciuna e dovedita ! Micul ponta de la B3TV servit !
    PS: Banciu este singurul „jurnalist” caruia i-am refuzat solicitarea de „friend” pe FB si ma bucur ca am avut intuitia ..acasa!

  • Reply
    Ion Iliescu
    9 iunie 2015 at 13:24

    TARE ! = )))

  • Reply
    lmihai
    9 iunie 2015 at 13:31

    Acest mercenar nerusinat ar trebui sa plece acasa, minte cum respira!
    Cu-n tupeu grobian o insulta de nenumarate ori pe d-na Macovei, nu-ti place prestatia ei …vezi-ti de treaba!
    F buna atitudinea d-stra d-le Prisacariu, acesti mincinosi si manipulatori media trebuiesc pusi la mantinela, chiar isi inchipuie ca s-a descarcat caruta cu prosti in fata la BItv?!

  • Reply
    Radu Banciu, către Prisăcariu: „Ciocu’ mic. Taci dracului din gură!” | Reporter Virtual | Portal
    9 iunie 2015 at 14:00

    […] de altă parte, Prisăcariu i-a răspuns astăzi lui Banciu pe blogul său, replicând cu cifre concrete la afirmațiile foarte clare ale lui Banciu, potrivit căruia […]

  • Reply
    ...
    9 iunie 2015 at 14:00

    El vorbea de media pe un an nu pe o zi anume, pune sa vedem ce medie ai avut si dupa vorbim.

    • Reply
      prisacariu
      9 iunie 2015 at 17:01

      în curînd:)

    • Reply
      Adi
      9 iunie 2015 at 20:22

      CORECT …! Omul spune de citeva ori de audienta in medie! La inceput mentioneaza clar pe un an. Acum vedem cum se manipuleaza in media din RO. Fiecare cu media lui…
      Stergel si pe asta Cataline 🙂

      • Reply
        Adi
        9 iunie 2015 at 20:23

        Sterge-l!

      • Reply
        prisacariu
        9 iunie 2015 at 20:29

        gogule, banciu a cerut macar o
        emisiune cu rating 1, s-o manince. i-am dat 11 numai din 2015, cu probe. el nu a prezentat nici o proba, doar bla-bla de rahat.

        • Reply
          Adi
          9 iunie 2015 at 21:39

          Cataline, omul a specificat clar de la inceput ca se refera la media anuala. Daca vrei sa accepti bine, daca nu…tot bine. Stii bine ca se refea la emisiunile pe care le-ai facut in decursul carierei tale la diverse televiziuni.
          Oricum, indiferent de rating, mie imi placeau emisiunile tale, la fel cum imi plac si ale lui Banciu. De multe ori imi place cum combati pe blog, dar sa spui postfactum ca erai stresat cu SMS-uri, face parte din aceeasi cultura balcanica paguboasa. De ce nu ai spus in direct dupa ce ai primit primul SMS? Cam asa procedeaza un potential formator de opinie spune opinia in care crede in orice moment.

          • ulea spataru
            10 iunie 2015 at 10:05

            WRONG ! Banciu a specificat…emisiune in care ratingul sa fie 1.

  • Reply
    Bogdan
    9 iunie 2015 at 14:03

    De acord cu o singura exceptie. Faptul ca Banciu ar fi inteligent… Nu e… e praf rau. Eu nu il mai urmaresc de ceva vreme din cauza asta.

  • Reply
    ella
    9 iunie 2015 at 14:22

    Imi lipseste foarte mult emisiunea ta CATALIN! Imi lipsesc ironiile tale ( unele fine, altele de-a dreptul corozive ) , imi lipsesc finalurile de emisiuni cand trebuia sa vorbesti despre cartile pe care ni le ofereai spre cumparare si / sau citire etc. Sper ca totusi te voi revedea la un moment dat ,, pe sticla”.

  • Reply
    Raichel Victoria
    9 iunie 2015 at 14:33

    Initial ,discursul lui Banciu m-a fascinat(probabil prin noutate),apoi m-a amuzat,in cele din urma,m-a plictisit atat de tare, prin prestatia absolut ,,insipida” si neinspirata ,incat ignor emisiunea lui in totalitate! Este deplorabil…sa ai o astfel de atitudine fata de colegii tai (nu este prima data cand Banciu iese in spatiul public cu ,,mizerii” la adresa colegilor de la postul la care lucreaza)!

  • Reply
    L
    9 iunie 2015 at 14:34

    Buuun… Pai in cazul asta, cu argumentele prezentate mai sus, iata, ai si argumente si dovezi suficiente cat sa dai B1 in judecata. Mai ai SMS-urile si mesajele pe mail… Ce mai astepti? Mai exista si marturii (Silviu Sergiu poate sustine una dintre aceste marturii)… Prin urmare, ce mai astepti? Nu te inteleg… Jupoaie banii de pe bisnitari, nu mai sta! Cat despre Banciu, a dovedit ca este un gunoi. Un sclav. Un om lipsit de caracter.
    P.S. Sunt tare curios cam ce rating mai are Banciu. Si cam cati fani si-a pierdut in ultima vreme. Pentru ca sigur si-a pierdut o multime de fani. Tocmai datorita caracterului sau infect. Sa-I fie rusine!

    • Reply
      oarecare
      9 iunie 2015 at 17:39

      Silviu Sergiu tocmai s-a spalat pe maini de afirmatiile facute, aruncand pisica tot la Prisecariu in ograda.

  • Reply
    Vio
    9 iunie 2015 at 14:38

    Pacat ca ” Butonul de panica” nu mai panicheaza pe nimeni,B1 a luat-o la vale rau ! Ne lipsesti Cataline !

  • Reply
    lucretia capota
    9 iunie 2015 at 15:23

    Nu ma așteptam la RAdu Banciu Îmi pare tare rău v- a urmăream in egala măsură. L-am simțit pana da se ia de Catalin aceste alunecat dar mai trăgeam speranță .

  • Reply
    ALMA
    9 iunie 2015 at 15:25

    La cata „foame”are Banciu, acum s-a multumit pentru ca, i-au „umplut frigiderul” sa-i ajunga pana la Craciun!Nu trebuie bagat in seama, trebuie lasat in”lumea lui”…Se vede ca a inceput sa-i faca rau singuratatea.

  • Reply
    Ionut
    9 iunie 2015 at 15:45

    Daca si Banciu face de-astea nu-i a buna! mi-a inselat asteptarile, o da in antena3…………..

  • Reply
    Sile de la Magazie
    9 iunie 2015 at 15:52

    Irespirabil aerul pe la B1, nu ?

  • Reply
    Constantin Marin
    9 iunie 2015 at 16:26

    Aşa ceva nu se face Banciule.Ai devenit şi tu de mult o „tata”!!Au plecat oamenii de valoare de la acest post tv,şi au venit lichele,gen Catalin Striblea,pupincuristul guvernului Ponta şi nu numai.Ati pierdut din audienta.Publicul ataşat postului B1 tv,datorita impartialitatii de care dadea dovada,s-a mutat la Rareş Bogdan de la Realitatea tv. Pacat…!

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    9 iunie 2015 at 17:09

    Sigur,e savuroasa,chiar spumoasa polemica ajunsa acum in faza de contre,dar pe linga frumusetea spectacolului,aflam si noi,si acum in cer scuze voi folosi o licenta marca SORIN OPRESCU,deci aflam si noi,PULIMEA’ lucruri,lucruri din culise,dar mai ales vedem caractere.caracterele unor indivizi care au imbratisat meseria de jurnalist.
    Si ce vedem,pai vedem o generatie de jurnalisti,intre 30,45 de ani crescuti si educati in democratie care in loc sa vina ca o generatie alternativa la ,NISTORESTI,CRISTOI,CTP,ROSCA STANESCU,ETC. oameni cu etica de jurnalist la butoniera,ei sunt niste lichele,slugarnici,NISTE FLAMINZI CARE SE VIND PT UN PUMN DE ARGINTI……..
    Unul din cei care intra bine de tot in profilul socio-profesional,despre care am pomenit este si RADU BANCIU,ardelean de-al meu,dar,om fara pic de caracter,o sluga cu butoane pe spate,un amarit de tonomat,ori jucarie mecanica programata sa improaste cu rahat la comanda stapinului.
    Radu banciu nu este jurnalist,poate cel mult lacheu,valet ori garda de corp,el sa nascut si a crescut ca un iobag,statul ferm in picioare ii este strain,ca atare trebuie tratat asa cum tratez o sluga,cu dispret.
    P.S.-Atentie am analizat doar caracterul si conduita lui RADU BANCIU-despre cunostiintele lui,despre lecturile lui despre,despre………nu este cazul…………………

  • Reply
    Liviu Iordache
    9 iunie 2015 at 17:17

    Asa-zisii patroni, sefii in general, stiu cum sa distruga o profesie: ii pun pe cei din domeniul respectiv sa se manince intre ei. E o conditie a oamenilor marunti, sa nu alegi profesionisti, ci personaje vulnerabile, carora oricind le poti face vint. Azi o amenitare, cu vaietaturi: „nu mai pot sa tin postul, ziarul, agentia, site-ul asta, trebuie sa facem reduceri, de salariu si de personal”, miine o comanda ferma „n-ar fi rau daca ai face asa si asa”. Iar fomistii, care au dat si ei, pentru prima oara in viata, de alta mincare decit cipsuri si saorma, care au fost in concediu si in alta parte, nu doar la parinti sau bunici, executa, unde sa se duca? Copilul, care l-a cunoscut pe „nenea” a carui distrugere tocmai ai facut-o la comanda, va stia prieteni buni, fie intelege si l-ai nenorocit, va ajunge ca tine, fie ramine nedumerit si curat si te va dispretui, alde Banciule sau cum te-oi fi numind! Rigiiala placuta, ai umplut matzu’ si astazi!

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    9 iunie 2015 at 17:33

    P.S.-La fel a procedat si cu Robert Turcescu,la facut tandari pe bietul Turcescu,si la facut tandari minat de invidie,gelozie ,si da,din cauza faptului ca BANCIU,ca si BADEA,este un om NEGRU IN CERUL GURI-un om rau-Daca ar fi trait in vremea legionarilor,RADU BANCIU AR FI FOST SEF DE CUIB,iar daca ar fi fost neamt locul lui de munca favorit ar fi fost lagarele de concentrare.
    Uitativa la tortionarul VISINEVSCHI,LA PRIVIREA LUI SI LA A LUI BANCIU…………….

  • Reply
    just a friend
    9 iunie 2015 at 18:02

    Si cand te gandesti ca Banciu ne tot preciza ca pe el nu-l are nimeni la mana cu nimic…Pestrit mai este la matze,deci poate ingurgita orice…Sa-ti stea in gat Banciule!

  • Reply
    Anca Dulgheru
    9 iunie 2015 at 19:10

    Ăsta respiră ura și răutate, ar trebui oxigenat un pic. Am renunțat de mult la „inteligența” lui frustrată. Regret ca am contribuit o perioada buna de timp la creșterea audientei acestui ins

  • Reply
    Marilena Puscas
    9 iunie 2015 at 21:15

    Ma intreb,oare Radu Banciu ,in prezent,ce audienta face ? Comparativ cu faptul ca Radu Banciu a citit ceva carti si are o anume capacitate intelectuala si vorbeste fluent ,in timpul emisiunii sau vorbea ,franceza ,in talerul celalalt sunt mult prea multe care m-au determinat sa nu mai urmaresc emisiunea lui. Domnul Radu Banciu are multe probleme si frustari pe care in loc sa se uite in interiorul sau si sa incerce sa-si rezolve problemele arunca cu noroi in toti.

  • Reply
    Corect
    9 iunie 2015 at 21:54

    Banciu a stiut sa injure si protestarii la Rosia Montana de anu trecut si pe altii, oricand are ocazia si n-are altceva de spus in blazarea lui eterna. Daca el nu crede in schimbare tine sa nu creada nimeni, mai ales acum cand vedem ce sluga e, lucrurile astea se leaga.
    Trist banicu, trist.

  • Reply
    Canipa
    9 iunie 2015 at 23:08

    Cataline,vad cum esti apreciat de colegi si de patron,vad si reactiile tale.Vad ca le lipsesti multor fani ai tai.Mie nu-mi lipsesti deloc.Nici tu,nici securistul Turcescu,nici Badin santajistu si nici semiacoperita Matei.Eu nu te vad sa fii prea curand solicitat de vre-o televiziune.Mult insucces iti doresc.Comentariul meu ma asigura ca exist.Poti sa-l ascunzi sau sa-l stergi.

    • Reply
      prisacariu
      10 iunie 2015 at 0:00

      comentariul tău te asigură că exiști?:))

  • Reply
    Asterix
    9 iunie 2015 at 23:44

    Pfoaa! Ala mare…il stii!? ce sa vezi…era share-ul ma! Morala: cine mananca la urma, mananca mai mult.

    • Reply
      prisacariu
      10 iunie 2015 at 0:00

      datele pe care le-am afișat sînt RATING, nu share. o să pun și share-urile, dacă asta îl roade.

      • Reply
        IMPARTIAL
        10 iunie 2015 at 0:21

        Las-o moarta, Cataline!

  • Reply
    fane
    9 iunie 2015 at 23:45

    cand vorbeste Banciu cu franceza aia a lui de papagal si nu stiu ce insule exotice, iti vine sa te p*si. Pe chelia lui desigur :))

  • Reply
    florin
    10 iunie 2015 at 0:17

    Pentru a_mi face idee cine manipuleaza, rog sa mentionezi(argumentezi cu dovezi) ,ca din poze nu reiese, daca cifrele sint pentru share (SHR) sau pentru rating (RTG). Sint doi termeni total diferiti…….!!!!. Ori Banciu s-a referit doar la rating ! Din poze nu ma poti convinge ,ca sint pentru rating acesti indici.
    http://www.frankwbaker.com/ratingshare.htm

  • Reply
    prisacariu | Mai mănîncă, Banciule
    10 iunie 2015 at 0:56

    […] recunosc, cînd am mizat pe fair play-ul lui Banciu: după ce i-am demonstrat că a mințit (aici) cînd a vorbit de audiențele pe care le făcea emisiunea mea la B1, omul înțeleg (nu am văzut […]

  • Reply
    Aurelia Marcu
    10 iunie 2015 at 8:25

    Catalin,simti nevoia sa te justifici?Nu merita acest efort.Ia exemplul de la Robert T.nu i-a raspuns,l-a ignorat total,si bine a facut…Nu cobori,ramai unde esti!

    • Reply
      prisacariu
      10 iunie 2015 at 8:48

      nu ma justific, doar demontez o minciuna. ca sa ma cobor la nivelul lui banciu ar trebui sa atac grobian la persoana, ceea ce nu voi face niciodata

  • Reply
    Tuzgureanu Brebenel
    10 iunie 2015 at 13:40

    Măi, până la urmă voi din ce v-aţi luat? Că tu ai plecat demult din B1, de prin martie parcă, şi nu l-am auzit pe Radu să se ia de tine până acum. Păi, plm, tu ai plecat de-acolo (sau te-au dat afară, nu contează) şi te-ai apucat să-i înjuri pe-ăia care au rămas. Crezi că e frumos aşa? Crezi că aşa se face? Din toate programele pe care le emite B1, eu nu mă uitam decât la Banciu, şi asta nu pentru că nu rezonam cu politica postului (să nu mai aud tâmpiţi care pomenesc de echidistanţă, că nu există aşa ceva în media), ci pentru că emisiunile voastre erau plictisitoare, în plm. Preferam să ma uit la Latrina 3, deşi nu le împărtăşeam ideile, doamne fereşte, dar aveau emisiuni mai dinamice, mai alerte, parcă erau mai pe felie, la emisiunile voastre pur şi simplu se plictiseşte lumea, n-au vână-n ele, nu captează privitorul, nu ştiu de ce, invitaţii-s de vină, moderatorii, habar n-am. Nici tu, nici Turcescu, nici Bădin, nici Soneria Matei, nu reuşeaţi să ţineţi publicul aproape, cu toate că ce spuneaţi acolo era perfect pe bune, văzut din prisma noastră, a ăstora de suntem încă anti-PSD si anti-socialistoizi. Lasă că nici cu ăştia de-acum, alde Striblea, Beserică, nu mi-e ruşine… Ca să revin la ideea iniţială, dacă s-a luat Radu de tine, o fi avut el vreun motiv, că nu se lua aşa, din senin, că nu erai vreo sculă… Părerea mea…

    • Reply
      prisacariu
      10 iunie 2015 at 13:45

      brebenele:
      1. banciu s-a luat de mine, nu eu de el, eu doar i-am demontat minciunile;
      2. nu am înjurat pe nimeni, doar am vorbit, decent, despre conducerea postului care a luat o decizie politică în ce mă privește; cînd, însă, directorul postului a emis un comunicat șmecheresc de presă, i-am dat o replică;
      3. poți să te uiți la cine vrei tu, să fii sănătos;
      4. nu-mi mai ține lecții de etică profesională, sînt sătul de ăștia ca tine, tupilați în dosul cîte unui brebenel.

      • Reply
        Tuzgureanu Brebenel
        10 iunie 2015 at 14:17

        Nu trebuie să te dai aşa de tare-n mine, Cătăline, cred şi sper că suntem de aceeaşi parte a baricadei când vine vorba de pontănac şi gaşca lui (socialişti, deh!, pe care-i fute grija de „cei mulţi şi necăjiţi” până la orgasm, dar sunt plini de bani şi nu se mai satură srângând alţii şi alţii), eu încercam să-ţi exprim cumva nedumerirea mea in ceea ce priveşte originea acestui „scandal”, precum şi punctul meu de vedere ca telespectator consumator de informaţie, nu de, evenimente tabloide, în ceea ce priveşte audienţa postului B1, şi implicit şi a emisiunii tale. Eu n-am zis că ce spuneaţi voi acolo nu era corect, sau că nu rezonam cu ideile voastre (deci implicit şi ale tale), numai că nu reuşeaţi să-mi blocaţi telecomanda. Mulţam’ de orările de sănătate, dar nu asta era ideea, să mă uit eu unde vreau, ci să ma fi făcut VOI să mă uit la voi, dacă tot eram pe aceeaşi parte a baricadei. Mă rog, tu acuma nu mai eşti în televiziune, dar mă gândesc că asta cu „uită-te, mă, unde vrei, să fii sănătos!” nu e o atitudine tocmai profesionistă, parcă dimpotrivă, tu ar fi trebuit sa faci pe dracu’-n patru să mă captezi. N-am avut intenţia să-ţi dau vreo lecţie despre nimic, stai liniştit… Nu sunt în măsură…

        • Reply
          prisacariu
          10 iunie 2015 at 14:23

          nu (mă) dau așa de tare-n tine. dar, dacă pe tine te plictisea ce făceam eu la tv, pe alții (cîteva zeci de mii, uneori, mult peste o sută de mii, alteori) nu-i plictisea, ba chiar mai voiau. dar, dacă vrei tu neapărat, o să te iau pe tine ca etalon. eu nu am ce să-mi reproșez, făceam oricum mult mai mult decît resursele pe care le aveam. în orice televiziune de știri cît de cît onorabilă, ai un producător profesionist al emisiunii, un documentarist bun care să se miște rapid și eficient, mai mult de un studio, condiții pentru o grafică de tv, nu de garaj etc. în b1 și în majoritatea televiziunilor de știri de la noi e varză, condițiile astea minimale nu sînt respectate.
          totuși, din punct de vedere editorial, eu mi-am făcut treaba. că unora din conducere nu le-a plăcut nu mai e treaba mea.

  • Reply
    Tuzgureanu Brebenel
    10 iunie 2015 at 14:34

    Uite, măi, Cătăline, ca până la urmă tot răul e spre bine, dacă nu vedeam emisiunile lui Radu de aseară şi de alaltă seară,(asta apropos de rating si de share, că nici el nu stă pe roze, e cam pe locul 3 din 3 în nişa lui, dar asta nu mă impiedică sa-i urmăresc emisiunile) nu mă rodea curiozitatea să văd ce mama naibii ai zis sau ai scris tu de l-ai făcut pe-ăla să se dea la tine, şi nu-ţi descopeream blogul, şi mai ales, nu aveam plăcerea reală de a-ţi scrie şi mai ales de a primi răspuns la ce ţi-am scris (că de scris, mai scriu eu şi altora). Ţi-ai mai câştigat un cititor pe blog (nu ştiu dacă are vreo relevanţă sau nu, n-am idee dacă se gâştigă ceva din accesări) dar şi un comentator necruţător!:)) Să fii sănătos!

    • Reply
      prisacariu
      10 iunie 2015 at 14:35

      doamne ajută:)

  • Reply
    Alexander
    10 iunie 2015 at 17:29

    Domne’, e jenant ca 2 ziaristi va certati ca tigancile alea de isi ridica fustele in cap.
    Eu vreau sa vad clar unde scrie cat este SHAREUL si cat este RATINGUL, pentru ca in imaginele de aici nu rezulta ce este acel 1, scrie numai TIMEBANDS iar in dreptul cifrelor nu se precizeaza ca este share sau rating. Exista un site public unde pot bedea asa ceva?

    • Reply
      prisacariu
      10 iunie 2015 at 17:49

      dacă nu ai priceput nimic din tabelele alea, care sînt clare, ai ghinion, ție îți e interzisă cunoașterea acestui fascinant domeniu:))

      • Reply
        Alexander
        10 iunie 2015 at 17:58

        Am sa trec peste ironia Dumneavostra care nu isi are cazul. Chiar daca am vazut mai multe emisiuni cu Banciul a viata mea nu merit sa fiu luat peste picior. Dar sa trecem peste aceasta. Acum la modul cel mai serios imi puteti spune cum sa citesc eu datele din tabele? Sa luam primul tabel:
        eu vad asa:
        un numar 56 – ce inseamna acest numar
        dupa numarul 56 este numele emisiunii. Ok pina aici , ora 19.00-20.00 asta este intervalul difuzarii emisiunii. Mergem mai departe:
        dupa numele emisiunii este scris 1.2
        nu vad nimic din care sa rezulte ca este SHARE sau RATING
        imi puteti explica in primul tabel 1 aprilie 2015 1.2 unde mama masii apare scris SHARE sau RATING? pentru ca eu sunt obisnuit cu formulele chimice fiind profesor universitar undeva prin Europa si am invatat si eu cu aceasta ocazie ce inseamna Share si RATING dar vreau sa vad exact ca in dreptul acelui 1.2 scrie SHARE sau RATING. Puteti sa-mi spuneti un site unde pot vedea asa ceva?
        Multumesc

        • Reply
          prisacariu
          10 iunie 2015 at 18:07

          în ultimele tabele, cu săgeți, vedeți unde scrie share și rtg (rating). în tabelele mici, fără săgeți roșii (care sînt capturi din tabele mai mari), e vorba doar de rating. nu, nu există un astfel de site.

          • Alexander
            10 iunie 2015 at 18:47

            Da, dar acolo este precizat ratingul si sharul doar pentru o singura data: 10 februarie 2015
            Asta este irelevant pentru a face o medie.
            Poarte o fi fost o zi in care a fost o exceptie.
            Acest tabel cu ratingul doar pentru o singura zi este irelevant. Dumneavoastra sigur aveti in tabelul ala niste coordonate mai largi si aici ma refer trimestrial, anual.
            Cred ca este corect sa aratati media de rating pe tot anul 2015 si anul 2014 si in acest mod puteti spune ca ne aratati totul fara perdea.
            Pai nimeni nu ia in calcul cind face o medie doar o singura zi.

          • prisacariu
            10 iunie 2015 at 19:02

            tu poți să crezi ce vrei iar eu cred că nu am nici o obligație să muncesc pentru tine și să conspectez sute de excel-uri zilnice de audiențe ca să-ți faci tu o idee:). apoi, nu e vorba de o excepție, cîtă vreme ai mai multe capturi din alte tabele. și ăsta e ultimul meu răspuns pentru tine, timpul meu e, totuși, prețios.

  • Reply
    Alexander
    10 iunie 2015 at 17:44

    Si inca ceva, Domnu’ Prisacariu, iti convine sau nu, eu am venit pe acest blog datorita lui Banciu ca te-a pomenit in emisiune. Eu te citeam pe tine si pe colegii tai cand era edavarata Catavencu pe vremuri.
    V-ati divizat in jdemii de reviste de satira si consecintele se vad. Nu mai aveti aceleasi tiraje toate 3 la un loc, publicitate redusa drstic, nu mai sunt cred ca nici salariile din vremea buna a revistei Academia Catavencu.
    Nici Banciu nu este guru dar omul asta avea audiente la Eurosport cand comenta Turul Frantei si sunt sigur ca are audienta dubla fata de emisiunea ta pe care nu am urmarit-o niciodata decat secvential de 3-4 ori si atunci pentru ca cineva a sharuit pe facebook
    Pentru ca asa e romanul.

    • Reply
      prisacariu
      10 iunie 2015 at 17:50

      foarte bine, ești liber să te uiți la ce vrei, eu ce pot face pentru tine?:)

  • Reply
    gica
    10 iunie 2015 at 18:11

    Sincer,nu inteleg de ce-ti pierzi vremea cu acest personaj sinistru care si-a batut joc de tot ce misca-n tara asta in domeniul Culturii,Sport,Politica,etc.Si eu l-am urmarit un timp,dar cand a inceput cu atacuri la persoane numai din invidie,l-am „porcait” cat am putut de mult.Este un frustrat sau a cazut in cap cand era mic,iar in domeniul politicii,un zero barat.Stii unde l-a clasificat Basescu? „Bisnitar de presa”!

  • Reply
    Alexander
    10 iunie 2015 at 19:30

    Eu am terminat ce am avut de spus.
    Va urez succes si sper sa mai indulciti tonurile amandoi, atit Dumneavostra cat si Banciu pentru ca sunteti niste oameni care lucreaza in presa si Televiziune. Daca voi va balacariti asa ce pretentie sa mai am la nea Gigel de pe strada sau un licean de cartier?
    Apropo, eu sunt cel care am colaborat la materialul din Academia Catavencu atunci cand Cautis a intrat pe aeroport si a pus „bomba” de jucarie pe avion. Eu eram in avionul urmator care a decolat si i-am trimis lui Cautis biletul meu scanat din acea zi. Era 1 decembrie daca imi aduc bine aminte. Iar Cautis a facut materialul: Coliba unchiului Ov (pentru ca pe mine ma chema Ovidiu)
    O zi buna, sanatate si mult succes pe mai departe oriunde va veti face meseria.

  • Reply
    Alexander
    10 iunie 2015 at 19:33

    Rectificare:
    articolul s-a numit ” Coliva unchiului Ov” aluzie la faptul ca bomba aia putea fi una adevarata si putea fi pe avionul cu care calatoream.

    • Reply
      prisacariu
      10 iunie 2015 at 19:35

      știu bine povestea, am fost cu căutiș pe băneasa:)

      • Reply
        Alexander
        10 iunie 2015 at 19:38

        Da, aveati casti galbene. Eu am decolat in dimineata aia cu urmatorul avion care avea „bomba” pusa de voi Cautis poate confirma 🙂
        Nu stiu daca ai mincat din coliva mea dar am inteles ca a fost bataie pe ea in redactie, mai putin Simona Tache 🙂

        • Reply
          prisacariu
          10 iunie 2015 at 19:40

          da, a fost foarte bună:))

          • Alexander
            10 iunie 2015 at 19:44

            nu mai stiam exact cine mai era cu Cautis dar acum imi aduc aminte ca ai fost si tu.
            Felicitari inca o data la amandoi pentru ca ati avut „cojones”. A fost un material tare cu aeroportul.

          • prisacariu
            10 iunie 2015 at 19:45

            ne-am făcut treaba:), mulțumesc și eu că ne-ai ajutat:)

  • Reply
    Alexander
    10 iunie 2015 at 19:34

    Si sa nu uit, baietii chiar mi-au facut coliva si s-a mincat in redactie.
    Tin minte ca Simonei nu i-a placut coliva 🙂

  • Reply
    Gabi
    10 iunie 2015 at 19:47

    Eu va urmaream pe amandoi, pacat ca va balacariti unul pe altul intr-un moment cand kktul trebuie sa-l infunde pe Ponta. Am observat si eu ca in ultima vreme Banciu a cam luat-o pe aratura !

  • Reply
    paul
    12 iunie 2015 at 0:39

    Catalin, mersi pentru emisiunile pe care le-ai facut. Esti mai bun decat Banciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *