Ponta a primit apartamente de lux de la intermediarii șpăgii Microsoft

„Mai jos reproduc povestea pe care un cotidian central de maximă credibilitate mi-a cenzurat-o încă din aprilie 2013, text care mai apoi a fost refuzat de o revistă neaoșă, care se bucură de stimă și credibilitate pe subiecte politice. Această poveste îl va pune pe premier în imposibilitatea de a mai nega legăturile intime cu gruparea șpăgii din Dosarul Microsoft. Se naște întrebarea legitimă pe care Victor Ponta trebuie să o lămurească public (fiindcă își dorește să fie cel mai public dintre români): Și-a plătit pe bune apartamentelel? Sau e doar o formă prin care și-a încasat partea?” (investigatii cenzurate)

„Victor Ponta il cunoaste personal pe cel putin unul dintre intermediarii spagii din afacerea Microsoft. (…) premierul Victor Ponta a fost alaturi de Khalil Abi Chahine unul dintre asociatii fondatori ai Fotbal Club Progresul Bucuresti SA. Conform datelor de la Registrul Comertului pe 11.06.2004, Victor Ponta si Khalil Abi Chaine s-au numarat printre asociatii fondatori ai Fotbal Club Progresul Bucuresti SA cu cate 1% alaturi de alte nume din fotbalul romanesc: Gino Iorgulescu (cu 91% din actiuni), Cosmin Olaroiu, Gheorghe Popescu dar si de Bartolomeu Finis, Bogdan Niculescu Duvaz si Vladimir Soare.” (stelian negrea)
BONUS „In 30 aprilie 2004, RA-APPS, aflata sub coordonarea Secretariatului General al Guvernului, condus atunci de Eugen Bejinariu, incheia un contract catastrofal pentru statul roman chiar si pentru acele vremuri. Contractul prevedea ca Fundatia “Dinu Pescariu”, condusa de fostul sportiv roman al carui nume apare astazi in Dosarul “Microsoft”, inchiriaza de la stat Baza Cutezatorii, insemnand aproape 60.000 de metri patrati de teren in zona de nord a Bucurestiului si cladirile aferente, pentru doar 9.000 de euro pe luna. Contractul avea o valabilitate de zece ani. Cinci ani mai tarziu, in 2009, desi Dinu Pescariu isi ridicase deja acolo un luxos complex sportiv si spa, Baza Cutezatorii se afla in patrimoniul Ministerului Educatiei, unde ajunsese inca din anul 2005, printr-o decizie a ministrului Mircea Miclea. In 2009, Ministerul Educatiei, condus de Ecaterina Andronescu, ii prelungeste lui Pescariu contractul pentru Baza Cutezatorii pentru inca 25 de ani, pentru aceeasi chirie. Documentul este semnat chiar de Ecaterina Andronescu.” (centrul de investigații media)
p

You May also Like...

Turcescu joacă pentru Ponta. Acum
26 septembrie 2014
Oprea poate fi salvat de urmărire penală doar de către Senat
26 octombrie 2015
De ce nu dă Putin nici două copeici pe Ponta
14 iunie 2015
3 Comments
  • Reply
    L
    2 octombrie 2014 at 19:05

    Poate ca te intereseaza si subiectul asta… Pentru ca e cu mult mai important decat orice alt subiect…
    http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/operaţiunea-marea-dezbracare/victor-ponta_224468.html

  • Reply
    Basencu
    4 octombrie 2014 at 12:51

    Barosane
    Chiorete a zis ca la numirea sefului Eximbank s-a tacut trafic de influenta, parca, oricum ceva rau.
    Pai agariciul asta de la exiimbank are ca activitate principala constructia de apartamente in cartiere rezidentiale, binenteles cu derogari de la lege primite de la consiliul local sector 4 .
    Am o contabila care a lucrat acolo si mi a zis ca a schimbat aproape tot personalul de la eximbank cu unii adusi de el de la banca unde a lucrat el anterior.

  • Reply
    prisacariu | Dragă Laura Codruța, felicitări pentru Nuți! Bifăm succesuri și pe Viorel?
    12 februarie 2015 at 0:15

    […] cam prin perioada în care l-ai distribuit tu în intriga șpăgilor cu licențele de soft (sursa). Noi, cumpărătorii de bilete la megaproducția asta a DNA, resimțim o nevoie să lămurim și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *