Ponta e naș mafiot. Locotenenții lui: socrul Ilie Sârbu și cel mai bun prieten, Dan Șova

Mergeți la vot. Dar nu votați Ponta. Votați pe cine vreți voi, pe oricine. Dar nu pe Ponta. Ponta a devenit un naș mafiot veritabil care folosește instituțiile statului pentru furt instituțional. Și, întocmai unui naș mafiot, legăturile din sistem sînt de familie: pe de o parte, socrul Ilie Sârbu, pe de alta, cel mai bun prieten al premierului, Dan Șova. Ce au făcut cei doi, de fapt?

Ilie Sârbu, în dosarul în care sînt deja urmăriți penal deputații PSD Ioan Adam și Viorel Hrebenciuc, l-a somat pe subordonatul său politic de la Timișoara (Adam Crăciunescu, director general al Romsilva) să accepte ca instituția pe care o conduce (Romsilva) să piardă zeci de mii de hectare de teren forestier în favoarea unor băieți deștepți. Romsilva, însă, este o instituție subordonată Ministerul Mediului, adică Guvernului României condus de Victor Ponta. Senatorul PSD Ilie Sârbu, deci, fura dintr-o instituție guvernamentală subordonată ginerelui său, premierul Victor Ponta. Un furt la care Ponta e complice. Sârbu – Ponta este, deci, o familie mafiotă după toate standardele.
Deși nu-i este rudă lui Ponta, Dan Șova îi este foarte loial lui Victor Viorel: i-a sponsorizat raliurile actualului premier (sursa) și l-a plătit pe Ponta prin firma sa de avocatură (sursa) iar la schimb a primit cea mai mare bucată din bugetul de investiții al României (sursa). Nu întîmplător, acum, Șova trebuie să-i rezolve în Parlament, prin lege, problemele penale ale lui Hrebenciuc, complicele lui Ilie Sârbu în dosarul retrocedărilor ilegale de pădure (sursa).
Pentru că așa se închide cercul de protecție mafiotă: premierul Ponta fură (fie și prin intermediul socrului) din instituțiile pe care le conduce iar cînd intră procurorii pe fir se găsește soluția legislativă pentru impunitate.
p

You May also Like...

Ponta, Cazanciuc, Oprea și fascinanta poveste a unei știri Agerpres dictate de "interesul național"
10 iunie 2015
Toți oamenii președintelui Iohannis
29 septembrie 2015
DOCUMENT EXCLUSIV CNSAS Puiu Pașcu e liber să-i critice pe americani exact ca în anii '80, când putea să-i și toarne
11 decembrie 2017
22 Comments
  • Reply
    politicstand
    20 octombrie 2014 at 14:08

    PSD e un partid mafiot și ar trebui scos în afara legii.

    • Reply
      L
      20 octombrie 2014 at 18:24

      Mai intai destructurat si apoi scos in afara legii. Pe bune. Acest grup infractional (PSD) trebuie distrus din temelii. Ras de pe fata Pamantului.

  • Reply
    Andrei
    20 octombrie 2014 at 14:31

    Cu tot respectul, vă contrazic : Ponta nu are, pur și simplu, capacitatea intelectuală de a fi ”naș mafiot”! El este – și ajungem la caracterizarea ce i-a făcut-o Iliescu! – un biet ”cârlan”, rătăcit prin turma păstorită, iată, de aproape un sfert de veac, de adevăratul ”naș mafiot” al României, recte ”săracul și cinstitul tata Ilici” și de ”ciorângii” (regionalism care înseamnă ”cioban care dă oile la strungă; mânător”) săi de nădejde : Năstase, Hrebenciuc, Sîrbu, Voiculescu, etc., etc.

  • Reply
    vali
    20 octombrie 2014 at 15:31

    ar fi interesant un reportaj mai in detaliu, privind modalitatea de angajare a consilierelor de 21,22 si 23 de ani, din ministere lui sova.nu de alta, dar sunt platite cu bani grei pitipoancele astea psd-iste, cand avem atatia tineri capabili, cu scoala si cu minte multa, care nu au ce muncii in tara asta guvernata de generatia tanara din psd.cum or fi ajuns astia la putere, mai frate?
    le ajunge doi ani si trei sferturi de guvernare, de bataie de joc.eu le propun sa se care la parlament cu tot cu pitipoancele din ministere si sa le ia pe post de consiliere la parlament ca de” si acolo tot din banii publici sunt platite, dar e mai greu de demonstrat traficul de influenta.desi mai onest ar fi sa le ia si sa si le angajeze la firmele lor, unde sa le plateasca cu banii nevestelor lor.asa ar fi corect sa ii obligam pe astia.

  • Reply
    L
    20 octombrie 2014 at 18:06

    Iata ce spune tovarasul Iliescu in interceptari, ceea ce nu poate fi trecut foarte usor cu vederea: ILIESCU DUMITRU: „Si a venit cu informatia asta, stia si de Ponta, si de toti. Stia cine are dosare, stia de cei special urmariti s.a.m.d.”
    Foarte interesant, nu? Deci cartita din DNA (ofiterul de politie judiciara) stia ca Ponta este in dosare. E limpede ca Ponta este implicat in multe dosare. Si da, Ponta se comporta ca un nas mafiot. Ma intreb cata vreme va trebui sa mai treaca pana cand Ponta va fi agatat de DNA. Pentru ca, pana acum, totul apare ca si cum ar beneficia de un spate puternic, de protective nefireasca din partea unor structuri de tip mafiot.
    P.S. Eu zic ca Ponta este marioneta unor forte din SIE, cele care au fost infiltrate de FSB. Am eu banuiala asta. Mai toate zvonurile duc catre aceasta ipoteza. Dosarul Lukoil este extrem de relevant in acest sens.

  • Reply
    L
    20 octombrie 2014 at 18:22

    Si inca ceva foarte interesant, din interceptari:
    HREBENCIUC VIOREL: Nu, trebuie făcută o chestiune foarte clară.
    ŞOVA DAN: Dar trebuie pornită de la Ministerul Justiţiei cu inteligenţă.
    HREBENCIUC VIOREL: Vezi că asta e procedura acum, vezi că poate să fie şi avantajul tău.
    ŞOVA DAN: Da, dar pentru asta ar trebui să nu am dosar, ca să mă poată pune la Justiţie, că am discutat cu Victor treaba asta.
    Asadar Danutz deja discutase cu Viorel „treaba asta”.
    P.S. Cataline, nu va mai pierdeti in prostii pe la tv!!! Agatati lucrurile importante din aceste ultime scandaluri, lucruri care duc direct la Victor Ponta!!! Aici trebuie insistat. Pe aceasta chestiune. In sensul asta constat ca ai remarcat esentialul: implicarea lui Ponta in toate aceste afaceri de tip mafiot marca PSD.

  • Reply
    waterfall
    20 octombrie 2014 at 19:16

    In ziua cand a iesit Nastase din puscarie TVR a difuzat un documentar italian despre istoria mafiei siciliene si conexiunile ei politice si nu numai. Poate o fi fost vreo coincidenta dar ce declaratii a facut Lucky Adriano in fata reporterilor? Amnistie si gratiere.
    Acum vedem mafia pesedista in toata splendoarea ei.
    Raman la convingerea ca Pinocchio este doar marioneta racketilor securisto-comunisti si grupurilor infractionale organizate denumite aristocratic „baroni locali”. Gepeto este ecumenicul fariseo-securist, mai nou mosier, celebrul tata-socru.

  • Reply
    L
    20 octombrie 2014 at 21:22

    Zvonurile spun ca si madam Usturoi ar fi implicata in ultimul dosar de coruptie si trafic de influenta Hrebenciuc-Sova-Iliescu. Situatia devine extrem de interesanta. Trebuie ca e o chestiune de timp pana cand DNA ii va face o invitatie si ofiterului acoperit pentru declaratii si, foarte posibil, comunicarea invinuirilor ce i se aduc.

    • Reply
      L
      20 octombrie 2014 at 21:59

      Imi cer scuze, zvonurile privind implicarea tovarasei Usturoi sunt false. E mentionata undeva in interceptari, insa rolul ei este decorativ, de ambianta.

  • Reply
    aspida
    21 octombrie 2014 at 10:18

    emisiunea de aseară cu emil boc a fost de toată jena.a trebuit ca boc să ridice tonul pentru a fi lăsat să vorbească!întrebare: de ce „moderatorii” vorbesc muuult mai mult decît invitații?nu-mi fac iluzia unui răspuns!

    • Reply
      prisacariu
      21 octombrie 2014 at 11:12

      atit am de zis: :))))) (adica un mare hohot de ris). pentru ca saracu’ boc n-are nimic de zis chiar cind zice. cu toate astea, a vorbit o gramada aseara, de ma si intrebam ce are de transmis, de fapt

  • Reply
    moshu49
    21 octombrie 2014 at 11:27

    pe motiv de scîrbă vomitivă nu comentez 🙁
    adevărurile dlui Prisăcariu mi-au amintit şi de
    http://turturica.ro/o-prioritate-nationala-disparitia-psd/

  • Reply
    prisacariu | Jeg marca Ponta: tata socru fură păduri cu Hrebenciuc, ginerică inventează un scandal forestier cu Iohannis
    11 mai 2015 at 11:30

    […] Pînă atunci, însă, constat că sîntem luați de idioți rău de tot: nu numai că Iohannis nu administrează nimic din pădurile patriei (cum Guvernul o face, direct, prin Ministerul Mediului și prin Romsilva) și, oricum, e președinte de vreo cinci luni, dar taman socrul premierului este încă cercetat într-un dosar de retrocedări forestiere cu prejudiciu (zice DNA) de cîteva sute de milioane de euro! Mai mult, tata socru, Ilie Sârbu, e implicat în dosar împreună cu șeful Romsilva, pesedistul Adam Crăciunescu, pe care (spun procurorii) l-ar fi admonestat pentru a-i satisface interesele penale lui Hrebenciuc (sursa)! […]

  • Reply
    Jeg marca Ponta | Tata socru fură păduri cu Hrebenciuc, ginerică inventează un scandal forestier cu Iohannis | Nasul.tv
    11 mai 2015 at 12:17

    […] Pînă atunci, însă, constat că sîntem luați de idioți rău de tot: nu numai că Iohannis nu administrează nimic din pădurile patriei (cum Guvernul o face, direct, prin Ministerul Mediului și prin Romsilva) și, oricum, e președinte de vreo cinci luni, dar taman socrul premierului este încă cercetat într-un dosar de retrocedări forestiere cu prejudiciu (zice DNA) de cîteva sute de milioane de euro! Mai mult, tata socru, Ilie Sârbu, e implicat în dosar împreună cu șeful Romsilva, pesedistul Adam Crăciunescu, pe care (spun procurorii) l-ar fi admonestat pentru a-i satisface interesele penale lui Hrebenciuc (sursa)! […]

  • Reply
    Demontarea unui "JEG marca Ponta". Cum a inventat PSD un scandal forestier cu Iohannis - Aktual24
    11 mai 2015 at 13:01

    […] Pina atunci, insa, constat ca sintem luati de idioti rau de tot: nu numai ca Iohannis nu administreaza nimic din padurile patriei (cum Guvernul o face, direct, prin Ministerul Mediului si prin Romsilva) si, oricum, e presedinte de vreo cinci luni, dar taman socrul premierului este inca cercetat intr-un dosar de retrocedari forestiere cu prejudiciu (zice DNA) de citeva sute de milioane de euro! Mai mult, tata socru, Ilie Sarbu, e implicat in dosar impreuna cu seful Romsilva, pesedistul Adam Craciunescu, pe care (spun procurorii) l-ar fi admonestat pentru a-i satisface interesele penale lui Hrebenciuc (sursa)! […]

  • Reply
    Jegul ordinar de Ponta vrea sa distruga romanii care nu l-au votat ? | Vocea Clujului
    11 mai 2015 at 22:09

    […] Pînă atunci, însă, constat că sîntem luați de idioți rău de tot: nu numai că Iohannis nu administrează nimic din pădurile patriei (cum Guvernul o face, direct, prin Ministerul Mediului și prin Romsilva) și, oricum, e președinte de vreo cinci luni, dar taman socrul premierului este încă cercetat într-un dosar de retrocedări forestiere cu prejudiciu (zice DNA) de cîteva sute de milioane de euro! Mai mult, tata socru, Ilie Sârbu, e implicat în dosar împreună cu șeful Romsilva, pesedistul Adam Crăciunescu, pe care (spun procurorii) l-ar fi admonestat pentru a-i satisface interesele penale lui Hrebenciuc (sursa)! […]

  • Reply
    prisacariu | Mafia tripartită a lui Ponta se destramă. Au picat Victoraș și Șova, urmează Ilie Sârbu
    5 iunie 2015 at 13:04

    […] Pe 20 octombrie 2014, cu două săptămîni înainte de vot, vă scriam așa: “Mergeți la vot. Dar nu votați Ponta. Votați pe cine vreți voi, pe oricine. Dar nu pe Ponta. Ponta a devenit un naș mafiot veritabil care folosește instituțiile statului pentru furt instituțional. Și, întocmai unui naș mafiot, legăturile din sistem sînt de familie: pe de o parte, socrul Ilie Sârbu, pe de alta, cel mai bun prieten al premierului, Dan Șova.” (sursa) […]

  • Reply
    PRISACARIU | Mafia tripartită a lui Ponta se destramă. Au picat Victoraș și Șova, urmează Ilie Sârbu | Nasul.tv
    5 iunie 2015 at 21:20

    […] Pe 20 octombrie 2014, cu două săptămîni înainte de vot, vă scriam așa: “Mergeți la vot. Dar nu votați Ponta. Votați pe cine vreți voi, pe oricine. Dar nu pe Ponta. Ponta a devenit un naș mafiot veritabil care folosește instituțiile statului pentru furt instituțional. Și, întocmai unui naș mafiot, legăturile din sistem sînt de familie: pe de o parte, socrul Ilie Sârbu, pe de alta, cel mai bun prieten al premierului, Dan Șova.” (sursa) […]

  • Reply
    PRISACARIU | Mafia tripartită a lui Ponta se destramă. Au picat Victoraș și Șova, urmează Ilie Sârbu - Stiri Presa Online
    5 iunie 2015 at 21:26

    […] Pe 20 octombrie 2014, cu două săptămîni înainte de vot, vă scriam așa: “Mergeți la vot. Dar nu votați Ponta. Votați pe cine vreți voi, pe oricine. Dar nu pe Ponta. Ponta a devenit un naș mafiot veritabil care folosește instituțiile statului pentru furt instituțional. Și, întocmai unui naș mafiot, legăturile din sistem sînt de familie: pe de o parte, socrul Ilie Sârbu, pe de alta, cel mai bun prieten al premierului, Dan Șova.” (sursa) […]

  • Reply
    Vali
    19 iulie 2015 at 10:10

    se rezolva problema averii furate de sova.o inlocuieste pe mama copilului sau cu piti lui dragnea. fratilor, haideti sa ii impindem de la spate pe astia doi sa se casatoreasca ca sa avem si noi de ce ne rade.sigur vom avea munitie pe temen lung. hihihi

  • Reply
    Vali
    19 iulie 2015 at 10:11

    haideti sa ii impingem de la spate pe astia doi, ca prea joaca teatru ieftin si ne ia de prosti pe toti numai ca sa isi puna ei furaciunile ca adapost.

  • Reply
    Vali
    19 iulie 2015 at 10:13

    sova e un mare excroc (sentimental) inca nedovedit public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *