Încă un motiv pentru care Ponta îi urăște pe românii din străinătate: nu sînt proști

Numai 15% din votanții lui Ponta au studii superioare, în timp ce 44% dintre alegătorii candidatului PSD „au urmat cel mult 10 clase sau scoala profesionala” (sursa).
Deloc surprinzător, acum un an, Autoritatea Electorală Permanentă a decis că „șefii secțiilor de votare din România pot să aibă doar zece clase. Nu numai că nu au nevoie de studii superioare, dar pot să nu fi trecut nici măcar prin examenul de Bacalaureat” (sursa). 

Ce ne spune această „coincidență”? Că, în mod voluntar, unul din obiectivele guvernului Ponta a fost să scadă gradul de instruire al principalilor pioni din jocul electoral, șefii de secții de votare. Și, deloc paradoxal, șefii de secții de votare, în viziunea lui Ponta, sînt la fel de neinstruiți ca alegătorii lui Ponta.
Pentru că asta-și dorește neocomunistul Victor Viorel: o țară de retarzi social și intelectual pe care să-i poată manipula oricît de grosolan.
Și așa ajungem la încă un motiv suficient de puternic pentru care Ponta îi urăște pe alegătorii români din străinătate: chiar dacă (unii) nu au studii superioare, românii din străinătate au fost expuși la democrații funcționale, cu reguli stricte și clare, în care impostura, relativismul, furtul și minciuna sînt periferice și, mai important, sancționate atît de instituții, cît și de societate. Un român cu studii medii care muncește într-o țară din vestul Europei este mai democrat în atitudine și în comportament decît unii absolvenți de studii superioare din România. Tocmai de aceea, deși nu toți cei pe care i-ați văzut umiliți de statul român la secțiile de vot de la Londra, Paris, Munchen sau mai știu eu unde au studii superioare, conștiința lor civică funcționează perfect: știu ce drepturi au și și le cer. Iar o astfel de atitudine este exact ce neocomunistul Ponta nu-și dorește.
pc

You May also Like...

Dragnea a cîștigat meciul cu Ponta, rămîne la fel de puternic în PSD
20 mai 2015
Sfîrșitul uriașei minciuni numite Ponta
16 noiembrie 2014
Sînteți de acord ca vagabonzii politici ai OUG a traseismului să-și piardă mandatele?
9 decembrie 2014
10 Comments
  • Reply
    Trompel
    4 noiembrie 2014 at 10:44

    Ce fata de sobolan are, bleahhh!

  • Reply
    L
    4 noiembrie 2014 at 12:36

    Daca chiar nu vrem sa vedem imensa frauda electorala care a avut loc pe 2 noiembrie, inseamna ca suntem o tara de idioti. O frauda patronata de oameni din serviciile secrete, cei aflati in slujba PSD. Ce rusine de tara. Stiti unde este marea frauda? Faptul ca locul 3 a fost asigurat marionetei PSD, tovarasul Tariceanu. De ce? Eu zic ca e usor de priceput… Pe locul trei trebuia (a fost dat ordin pe unitate) sa iasa un personaj favorabil plagiatorului. Maior ar trebui sa-si dea demisia. Stie el de ce.
    P.S. Ale cui jocuri le face BEC si AEC? Va las pe voi sa ghiciti. Ma enerveaza tacerea CE si a Americii in legatura cu frauda electorala care a avut loc in Romania.

    • Reply
      Bimbo
      4 noiembrie 2014 at 15:28

      CE si America tac pt ca Ponta este agreat de ei,daca nu era asa nici nu ajungea sa candideze…

      • Reply
        L
        4 noiembrie 2014 at 19:02

        Zau asa? Agreat in ce sens? Bati campii. Acest individ sinistru nu poate fi agreat de nici un om normal la cap. Sau esti doar un alt postac pesedist caruia i s-a defectat GPS-ul cu care a fost dotat de stapanii lui, nimerind pe-aici din eroare. Daca vrei sa sti adevarul, America NU i-a dat plagiatorului tau mult iubit absolut nici un ok. Dimpotriva. A primit un „last call”. Personajul asta macabre este candidatul manciurian al unor conserve rusesti din SIE si din SRI.
        Faptuil ca plagiatorul si-l ia sub pulpana sa pe tovarasul Melescanu, o conserva a vechiului regim Ceasuescu, si si-l face consilier, aduce inca o dovada incontestabila a faptului ca Melescanu a premeditat, impreuna cu Ponta, cu multa vreme inainte, conspirarea deplina a celui din urma, prin acel HG ilegal, care acopera definitiv fostii ofiteri sub acoperire ai SIE. Pe ce lume traiesti?

  • Reply
    L
    4 noiembrie 2014 at 12:41

    Mai are vreun om normal la cap indoiala ca Ponta nu ar fi fost ofiter acoperit? Faptul ca a fost protejat de inculparile penale in dosare precum Duicu, Microsoft, s.a. sunt graitoare. Derbedeul asta are experienta gratierilor: dosarul Megapower. Atunci cand (la ordin) a salvat de puscarie niste personaje din servicii. Implicate in mod direct in „afacerea” Megapower. Se mai indoieste cineva de faptul ca Ponta este candidatul unor oameni cu epoleti? Fosti actuali…

  • Reply
    waterfall
    4 noiembrie 2014 at 13:53

    Aristocratia rosie isi da oficial mana, ambii venind la putere in 2012. Cand se intalneste mandria de a fi roman cu visul chinez, sloganul lui Xi Jinping, iese o ciorba uselista cu 5 condimente chinezesti.
    Si ca sa ne edificam cam ce valori au in comun neocomunistii adepti ai pietei libere socialiste si capitalismului de cumetrie:
    http://www.bloomberg.com/news/2012-06-29/xi-jinping-millionaire-relations-reveal-fortunes-of-elite.html
    Dupa un sfert de secol de la evenimentele din 1989 in China si Europa de Est, ne intoarcem de unde am plecat fara sa fi invatat nimic.

  • Reply
    L
    4 noiembrie 2014 at 15:37

    Intrebare justificata: Cataline, tara asta mai are vreo sansa? Eu as paria ca nu mai are. Pare ca ne intoarcem in timp, inapoi cu multi, foarte multi ani, in epoca de aur. Cu Ponta, cel mai iubit PLAGIATOR al neamului. Mandri ca suntem romani, asa-i? Prevad o emigrare masiva a tinerilor (dar si a celor care inca mai pot sa inceapa o viata de la capat), in cazul in care vagabondul ala de Gorj va ajunge la Cotroceni. Ce tara misto. Cred ca occidental se cruceste vazand ce se petrece pe aici. Si mai cred ceva… ca s-au saturat de noi. Ne-ar lasa cu drag pe mana rusilor. Iar Ponta exact asta asteapta.
    P.S. Serviciile mai slujesc interesul national? Dar CCR? Dar BEC? Pe cine mai putem conta pentru ca tara asta sa nu ajunga la cosul de gunoi al istoriei? Pe ce institutii? Sa inteleg ca toti s-au reorientat? Misto. In cazul asta sa asteptam cu nerabdare aministia si gratierile borfasilor politico-economici care vor veni dupa 22 de cembrie.

  • Reply
    L
    4 noiembrie 2014 at 16:03

    Daca va castiga Ponta, Romania isi poate lua la revedere de la calea europeana si euroatlantica. Romania se va intoarce inapoi in timp, cu foarte multi ani. Intr-un nationalism primitiv, de carciuma. Un nationalism gregar impanat cu populisme si comunisme retrograde, care vor face praf viitorul acestei tari. Inca nu constientizam ca Ponta este omul serviciilor, care sunt infestate de cartitele Kremlinului. Nu degeaba tara asta figureaza pe lista de tari ce urmeaza a fi destabilizate si retrecute in sfera de influenta a Moscovei. Nu credeti? Veti vedea. Toate gunoaiele s-au adunat in jurul lui Ponta. Iar el ne zice ca in jurul lui Iohannis sunt numai hidosi. Problema e ca el insusi e cel mai hidos dintre toti. Din toate punctele de vedere. Daca valorile acestei tari nu iau atitudine, daca nu se trage un serios semnal de alarma, suntem pierduti cu totii. Inclusiv cei care sunt votacii plagiatorului. Si care stau cu mainile intinse spre plasele cu zahar, ulei si faina date pomana de premierul vrajitor, sluga sistemului ticalosit reprezentat de Dan Voiculescu.

  • Reply
    Dan Irimia
    5 noiembrie 2014 at 21:19

    Ecuatia e simpla: necunoscuta nu e cine votează cu Ponta, ci cei care se autocompatimesc ca nu se poate face nimic.
    Orice este posibil daca exista vointa, doar trebuie sa iesiti la vot. In caz contrar, fiti constienti ca in maxim 6 luni o sa simtiti nevoia sa iesiti un strada.

  • Reply
    CarmenD
    7 noiembrie 2014 at 9:13

    „Seful absolut al Securitatii chineze” prins din prima asa cu 14 miliarde USD… bani proveniti din recoltarea fortata de organe de la prizonierii de constiinta (tibetani, uiguri si in special de la practicantii scolii de qigong Falun Dafa).
    Mai multe in articolul „Cutremur politic: fostul Ţar al Securităţii chineze, Zhou Yongkang, arestat”
    Iata ce face Partidul Comunist Chinez aflat la guvernare in China… propriilor oameni:
    http://www.youtube.com/watch?v=dJp0_LiTD7c&feature=player_embedded

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *