Scrisoare către doamna Cornelia Naum

Dragă doamnă Naum, v-am văzut în cîteva rînduri la TV. De cele mai multe ori, erați împreună cu fiul dumneavoastră, premierul Victor Ponta. Nu vă ascund că mi-ați devenit simpatică după ce am observat la dumneavoastră o ușoară stinghereală care nu are nimic în comun cu foamea de expunere a fiului dumneavoastră. Încă și mai simpatică îmi sînteți pentru că ați înțeles că fiul dumneavoastră e gonflabil: „Victor cam are tendinţa asta, să se umfle în pene, dar are şi tăria să recunoască acest defect al lui, ceea ce e mare lucru. Când a ajuns şeful Corpului de Control al Guvernului, cu ani în urmă, o cam luase niţel razna, am avut de tras ca să îl aducem înapoi, cu picioarele pe pământ” (sursa).

M-ați convins definitiv că dețineți un bun-simț sănătos cînd, la Antena 3 fiind, foarte recent, tot împreună cu Victor Ponta (dar și cu Dacian Sârbu, soția premierului), ați refuzat să intrați în jocul lui Gâdea, care v-a întrebat de ce credeți că fiul dumneavoastră e cel mai bun să fie președinte. Ați răspuns, simplu, că nu ați afirmat niciodată că fiul dumneavoastră ar fi cel mai bun președinte și ați completat că decizia asta trebuie să o ia cetățenii, la vot.
Acela a fost și momentul în care, mărturisesc, am început să vă suspectez că ne ascundeți ceva. Nu, nu vă bănuiam și nu vă bănuiesc de ipocrizie, ce spuneți și felul în care o faceți îmi arată că sînteți sinceră. Dar vă bănuiesc de ceva mult mai grav: că, de fapt, nu sînteți mama biologică a lui Victor Ponta.
Să vă explic: aș fi rămas la mirarea mea că nu ați reușit să-i transmiteți propriului dumneavoastră fiu trăsăturile morale corecte pe care, foarte probabil, le dețineți, mai ales că eram tentat să învinovățesc mediul politic în care a intrat Ponta de tînăr pentru carențele sale evidente și nu pe dumneavoastră, sînt convins că l-ați educat cum ați crezut mai bine; zilele acestea, însă, din nemărginirea agitată a internetului au ieșit la suprafață imagini cu Victor Ponta de acum 17 ani, cînd fiul dumneavoastră avea doar 25 de anișori și era deja procuror; după ce am văzut imaginile cu fiul dumneavoastră, admit, suspiciunea mea a căpătat substanță: Victor Ponta nu poate fi fiul dumneavoastră biologic.
Să vă mai explic: în 1997, cînd fiul dumneavoastră care, atunci, avea 25 de ani și era deja magistrat (de doi ani!), procurorii intrau în sistem prin ordin al ministrului Justiției (abia după doi ani și un examen de definitivat promovat apărea și decretul prezidențial) și făceau dosare; decizia, așadar, de a popula parchetele era (sau putea fi, fără îndoială) una politică; în 1997, parchetele patriei erau ținute în mîini de fier de procurori comuniști care nu tolerau perversiuni democratice ca libertatea de exprimare sau de gîndire; în 1997, parchetele din România funcționau ca niște unități militare piramidale; în 1997, după șase ani de Românie condusă de comunistul pur și dur Ion Iliescu, procurorul era încă un fel de milițian mai deștept și fără uniformă (nu vă vine să credeți? amintiți-vă de mediocrul Amariei, primul șef al PNA, montat de Adrian Năstase după 2000, nu în 1997!); ei bine, în 1997, în peisajul pe care tocmai vi l-am descris, apare un erou popular: fiul dumneavoastră! Cu figura lui de prepuber pe care, acum, nu l-ai trimite după țigări („Nu vindem țigări minorilor!”), Victor Viorel Ponta, apare la emisiunea cu cea mai mare audiență a momentului, de la Pro TV, emisiune concepută și moderată de propagandistul PCR Mihai Tatulici. În ciuda faptului că cei care-l priveau erau mai preocupați de misterul lipsei acneii de pe fața lui Ponta decît de ce spunea fiul dumneavoastră, actualul premier transmitea mesaje înflăcărate și patetice: magistrații au nevoie de respect, trebuie să nu mai fie priviți ca fiind corupți, tinerii neatinși de virusul comunist vor schimba lucrurile, viva la revolucion!
Dar acesta a fost doar începutul. Peste ani, timp în care s-au consumat o acoperire la SIE și o colecție de aroganțe guvernamentale sub Adrian Năstase (șef al Corpului de control al premierului, ministru delegat, micul Titulescu), Ponta a avansat în politică la fel de repede cum a ajuns procuror. Iar la apogeul de pînă acum (premier), a revenit la tezele de acum 17 ani, doar că adaptate contextului: nu l-a votat niciodată pe Iliescu, a votat Rațiu în ’90, a participat la protestele din Piața Universității, promovează monarhia (deși se pregătește să fie președinte).
Am zice, dacă nu am ști că Ponta este șeful PSD (partid condus de Ion Iliescu și Adrian Năstase!), că actualul premier descinde direct din stirpea lui Coposu și organizează rezistența paramilitară în munți. Dar noi știm că Ponta este șeful PSD.
Și așa ajung la adevăratul motiv pentru care cred, dragă doamnă Cornelia Naum, că nu sînteți mama biologică a lui Victor Ponta: actualul premier, de fapt, este un experiment genetic securisto-kaghebist. Pe care vi-l descriu: în anii ’60, în laboratoarele KGB s-a pus la cale programul „Liderii comuniști ai viitorului”; prin tehnici de fertilizare in vitro secrete pentru public la vremea aceea, savanții KGB au creat material genetic care să respecte toate idealurile sovietice (două, în special, dictatură și corupție, cu efectul de rigoare: lipsa libertăților individuale democratice); odată născuți, liderii comuniști ai viitorului au intrat în etapa de programare neuronală care să folosească la maximum datele genetice deja existente; după această etapă, KGB a livrat plozii în țările comuniste din aria de influență a URSS; astfel a început lunga lor conspirare: copiii au intrat în familii normale, familii cu probleme ca ale altor milioane de familii, unde au fost crescuți de oameni modești, cu bun-simț, care habar nu aveau ce bombe cu ceas adăpostesc sub acoperișurile lor; dacă regimurile comuniste din Europa nu ar fi picat, poate că plozii din experiment ar fi rămas niște anonimi cu vieți banale și familii la fel de normale ca cele în care crescuseră; dar cînd, de exemplu, în România, primul glonț a plecat spre corpul lui Nicolae Ceaușescu, la KGB se știa cu exactitate ce se va întîmpla cu exemplarul experimental Victor Ponta: va fi gata, la 25 de ani după ’89, să instaureze kaghebismul de tip nou în România. Pentru că Rusia nu renunță niciodată.
De aceea, dragă doamnă Cornelia Naum, cred că doar l-ați crescut pe Victor Ponta. De născut l-a născut KGB și, după ’89, l-a ghidat Securitatea camuflată în SRI, SIE și alte servicii infiltrate de securiștii școliți la Moscova. Ceea ce explică satisfăcător cum unul care vota cu Rațiu și nu cu Iliescu și cerea respect pentru Justiție în 1997 a ajuns după 2012 să calce Justiția pe gît avîndu-i de-a dreapta și de-a stînga pe tovarășii Iliescu și Năstase.

m
(sursa foto)
P.S. Pentru cei care citesc literal: programul KGB „Lideri comuniști ai viitorului” este o ficțiune, cum ficțiune este și că doamna Naum nu ar fi mama biologică a lui Victor Ponta.
P.P.S. Video-ul cu Ponta la Pro TV în 1997 poate fi văzut și aici, în caz că nu a fost scos deja.

You May also Like...

PSD are contabilitate mafiotă. Adică ilegală. Autoritatea Electorală Permanentă i-a pedepsit cu 5.000* de lei amendă
16 ianuarie 2015
Totuși, de ce e protejat Dragnea de DNA și servicii?
27 iunie 2017
Administrația americană le poartă ghinion premierilor români: Bush îl vedea pe Năstase președinte în iulie 2004
21 mai 2014
38 Comments
  • Reply
    politicstand
    17 octombrie 2014 at 11:10

    Excelent, Cătălin Prisăcariu!

  • Reply
    McM
    17 octombrie 2014 at 11:12

    Sau aici: https://www.youtube.com/watch?v=05d-ENwUh3g

  • Reply
    L
    17 octombrie 2014 at 11:55

    Ei, bravo Cataline! Excelenta scrisoarea. Fictiune ori nu, excelenta. Si ca o paranteze… Dau un sfat tuturor celor ingrijorati ca Mitomanu’ ar putea ajunge la Cotroceni: sa stea calmi. La „locurili” lor. Golanul nu va ajunge presedinte. In curand vor aparea si dovezile irefutabile, care vor compromite ireversibil aceasta nulitate cu mentalitate de bolsevic. I-a sosit vremea. Vremea deconspirarii cu dovezi. Cei care sustin ca personajul umflat in pene de SIE, pentru ca este omul anumitor personaje din SIE, cele care inca mai au legaturi stranse cu Moscova, nu v-a fi afectat de scandalul ofiterului acoperit, se inseala amarnic. Sau sunt propagandistii acoperiti lui Ponta.
    P.S. Ponta va ajunge sa dea cu semnatura in dosarul EADS. Alaturi de stapanul sau, Ghita. Si de multi altii din gasca veche si mai noua a PSD. Asa spun sursele. Sursele mai spun ca va fi si inculpat. A scapat el de dosarele Duicu si altele, dar de EADS nu va scapa. Si nici de cosmarul ofiterului acoperit.

    • Reply
      grisa
      22 octombrie 2014 at 12:37

      Imi place cum gandesti L.Pacat ca pe acest forum nu se voteaza comentariile. Forumistii ar avea posibilitatea sa-si exprime acordul sau dezacordul fata de o anumita luare de pozitie fara a repeta ceea ce s-a mai afirmat.

    • Reply
      Androneasca Plagiatoarea
      27 octombrie 2014 at 0:05

      sorry about that…

      • Reply
        Androneasca Plagiatoarea
        27 octombrie 2014 at 0:06

        …adică nu mai putem vedea clipul video nicăieri?

  • Reply
    L
    17 octombrie 2014 at 12:03

    Si inca ceva. Stiti care sunt semnele ca sandramaua FAMIGLIEI Sarbu-Ponta se darama? Dosarul retrocedarilor (in care Sarbu este inculpat penal) si, mai ales, dosarul EADS. PSD va suferi o destructurare fara precedent, ceea ce va fi cel mai bun lucru care se va fi intamplat Romaniei de la „revolutie” incoace, spre zilele noastre.
    P.S. Tineti minte un nume: Dan Nica. Ponta n-ar trebui sa mai doarma, gandindu-se la el. Si la altii…

    • Reply
      dore
      22 octombrie 2014 at 10:42

      Dupa logica nu va scapa,mai are cateva zile. Uitati-va cum a restrictionat justitia : numai Funeriu si Vreme sunt anchetati in Microsoft ceilalti sunt sub pulpana partidului ca Vojganian si trambiteaza pentru prosti : eu si PSD niciodata nu o sa obstructionam, justitia libera…ptiu drace ! Mincinos cu doctoratul luta ( mincinos…) Pe de alta parte as vrea sa fie presedinte sa vada jumatate de tara plus unu pe cine a ales. DNA sa fie in continuare cu fruntea sus si sa-i ” lichideze ” pe toti PSD -istii vinovati,si doamne fereste sunt multi…pana la unu si sa vedem cum scoate camasa cand socrul lui va aprea dupa gratii pe care vor scri ca la Voiculescu-ganditoru = 10 ani.

      • Reply
        grisa
        22 octombrie 2014 at 12:27

        Pentru a-si da masura”neamestecului in treburile justitiei” , „impartialul”ponta , in dosarul Microsoft nu-i aminteste decat pe cei din tabara opozitiei, uitand sa mentioneze ca cestia sunt invinuiti doar de „neglijenta in serviciu” iar marea masa, de pana la 9, sunt din propria ograda. Mitoman a fost, mitoman ramane. La cat e de linistit ,am impresia ca la alegerile prezidentiale se pregateste o frauda de proportii. Sunt mult prea multe capete din partidul de guvernamant ce , ce la o atenta verificare a DNA, ar urma sa cada. Soarta tarii se joaca la „ruleta ruseasca”.

  • Reply
    flea
    17 octombrie 2014 at 13:58

    puteti sa-l vedeti si descarcati aici: http://reportaj.stirileprotv.ro/victor-ponta-candidat/

  • Reply
    amazing
    17 octombrie 2014 at 14:14

    cati tineri de 17 ani erau in tab cu acel stefan kostyal, cati tineri procurori apareau asa de des la un post tv in ’97( protv!!), cati tineri de varsta lui in acele vremuri aveau un limbaj asa de elaborat (pierduse si un semestru de scoala), etc?! de unde atata noroc

  • Reply
    snapshot
    17 octombrie 2014 at 15:08

    a zburat video-ul de pe youtube

  • Reply
    CarmenD
    17 octombrie 2014 at 16:19

    Valer Marian: „Dacă în fragedă tinereţe, respectiv în anii ’90, aţi avut un comportament sadic faţă de tatăl dumneavoastră (menţionat şi de mama dumneavoastră într-o scrisoare publicată în presă), care era imobilizat la pat din cauza unui cancer chinuitor? Dacă, în vara anului 1990, când aveaţi 18 ani, l-aţi bătut bestial pe tatăl dumneavoastră, rupându-i un picior, fapt care i-a agravat starea de sănătate şi i-a grăbit decesul?”

    • Reply
      diana
      20 octombrie 2014 at 14:11

      esti penibila daca il urmezi pe cretinul de valer marian si consilierul lui bolnav mintal, ohanesian!

  • Reply
    iancu
    17 octombrie 2014 at 16:21

    nu mai functioneaza link-urile de mai sus, puteti vedea aici filmuletul:: http://stirileprotv.ro/stiri/alegeri-prezidentiale-2014/prima-aparitie-la-tv-a-lui-victor-ponta-a-devenit-virala-pe-internet-cum-arata-premierul-in-urma-cu-17-ani.html

  • Reply
    Viitorul cu vifor si Victor
    17 octombrie 2014 at 19:25

    Victor va ajunge presedinte cu voturile saracilor si ale mortilor. Dupa noiembrie saracia si nemultumirea vor creste. Daca vom putea sa „valorificam” aceste elemente procesul de curatire al clasei politice va continua si vom scapa si de copy/paste .

  • Reply
    waterfall
    17 octombrie 2014 at 20:02

    „Victor Ponta: Nu am deloc sentimente de mare iubire faţă de Statele Unite ale Americii. Prefer China”. Asta sigur nu este o minciuna.
    Eu prefer Japonia.

  • Reply
    L
    17 octombrie 2014 at 21:22

    Ia de-aici Cataline, chiar daca stiu ca iar n-o sa-ti fie pe plac recomandarea mea. Daca informatia este corecta, in cazul asta plagiatorul are o foarte mare si grava problema. Una penala. Pe langa altele penale in care s-a tot bagat de-a lungul anilor si le-a adunat in portofoliu… Asadar: http://www.comisarul.ro/politic/incredibil/ponta-i-a-acoperit-pe-tata-socru-si-pe-_242113.html

    • Reply
      prisacariu
      17 octombrie 2014 at 21:31

      e text furat din gandul.info

      • Reply
        L
        18 octombrie 2014 at 17:34

        In fine, n-o sa incep sa ma cert iar cu tine… Insa nu despre asta vreau sa vorbesc. Iti mai amintesti cand iti spuneam ca am remarcat ca B1tv a cam schimbat macazul politicilor editoriale? M-ai cam luat la misto. Ei bine, faptul ca reluarea emisiunii lui Robert Turcescu din 11 septembrie, emisiune in care l-a avut invitat pe caraghiosul de MRU, programata pentru azi, sambata 18 oct, a fost anulata. Motivul? Ceva atat de pueril incat m-a facut sa zambesc trist. „Pentru a nu interfera cu Campania electorala,,,”, bla, bla, bla… Nu e cazul sa comentezi mizeria asta. Avem destui neuroni ca noi, astia de ne mai uitam pe la B1tv, sa ne dam seama ca reluarea afost anulata ca urmare a unor presiuni politice venite dinpsre Plagiator. Pacat, B1tv isi bate joc de telespectatorii care aveau speranta ca in aceasta televiziune isi vor regasi sperantele si o alternative la mizeria media din visual, Latrina3 si Clina TV a lui Ghita. Rusine!
        P.S. Ii port un mare respect lui Robert Turcescu. Om care va dovedi tuturor celor care l-au injurat ca nu sunt decat niste mizerabili.
        Si inca un semnal… Azi, la Arad, Ponta a fost huiduit copios. Nici o televiziune (nici macar B1tv – oare de ce?), poate doar aia de la Realitatea, n-au dat publicitatii evenimentul neplacut petrecut la Arad.

        • Reply
          prisacariu
          18 octombrie 2014 at 17:39

          a cîta oară să îți spun? tu vrei să scrii aici (http://www.b1.ro/contact.html), nu mie, eu sînt responsabil de tronsonul 19.00-20.00, luni – vineri. de restul nu sînt responsabil: nu sînt nici acționar b1, nici administrator, nici redactor-șef. eu, pur și simplu, sînt responsabil de ora de emisie pe care o moderez. e simplu, nu?

          • L
            18 octombrie 2014 at 22:42

            Supararea ta este nejustificata. Tie nu-ti reprosez absolut nimic in ceea ce priveste politica editoriala a B1TV. Stiu prea bine ce esti si care sunt responsabilitatile tale personale. Esti rezlizatorul (sau prezentatorul) unei emisiuni la B1tv. Si atat. Nu fac nimic altceva decat sa-mi exprim o nemultumire personala, justificata de modul cum evolueaza anumite emisiuni de stiri, si nu numai. In plus, excesul de Ponta la televizor este absolut enervant. Si, in acest sens, aparitiile excesive ale lui Ponta la B1tv imi par cel putin suspecte. Pentru cea mai mica chestiune in care Ponta este implicat, e luat in direct. Deci, ca s-o lamurim, nu te mai enerva. Nu-ti aduc nici o acuzatie si nici un repros privind politicile editoriale ale postului unde lucrezi. Eu as zice ca poti avea mai putina incrancenare in dialogul cu mine. Iar in chestiuni sensibile, pe care sunt de acord ca nu le poti comenta, chiar daca ai o opinie personala pe subiect, esti liber sa nu dai nici un raspuns. Nimeni nu te poate obliga sa faci asta. E simplu, nu?

          • prisacariu
            19 octombrie 2014 at 12:38

            L, esti asa dramatic:)

          • L
            19 octombrie 2014 at 19:19

            @Catalin Prisacariu
            Eu as zice ca lucrurile serioase trebuie sa le iei in serios. Iar ironiile de doi bani si mistocareala sa le pastrezi pentru Kamikaze. Cat despre drame… Tie chiar nu ti se pare ca tara asta traieste o drama cumplita, pe marginea careia nu avem dreptul sa glumim? Apropo, doar ca o scurta paranteza, ori de cate ori o sa-l mai vad pe tov Cumpanasu la tine in emisiune, o sa schimb postul. Un politruc penibil sub acoperire de oengist, in care s-au pompat multi saci de euro ca sa simuleze glasul societatii civile. Apropo, alt personaj de la „Implementarea democratiei” (ce imbecilitate!) mai exista in afara de tov Cumpanasu? Sunt satul de smecheri d-astia. Gen Cumpanasu, Pippidi, Mircea Toma s.a. Fac un enorm de mult rau democratiei, nici pe departe n-o apara. O compromit. Eu zic ca nici subiectul asta nu e de misto. Nu crezi?

          • prisacariu
            19 octombrie 2014 at 19:34

            eu cred ca te certi cu cine nu trebuie, gresesti tinta

          • L
            20 octombrie 2014 at 12:16

            Foarte posibil, Cataline. Insa nu ma cert cu tine, chiar daca asa ar parea. Bine, bine, am inteles… Nu tu esti tinta. Insa tu esti facut tinta piept nr. 1. Cu voia sau fara voia ta. Eu as zice ca fara voia ta. Repet, ca lucrurile sa fie limpezi: esti unul dintre prezentatorii mei preferati de talk-show. Faptul ca, uneori, te mai si „cert”, asta nu trebuie sa te alarmeze si sa te enerveze. Trebuie sa-ti mai asumi si criticile telespectatorilor si fanilor tai. Si sa le iei ca atare.
            P.S. Sfat: Nu ingropati subiectul „ofiterului acoperit”! Este un subiect care trebuie investigat foarte serios. Si pana la capat. Pana la aflarea adevarului. Eu as face un pariu: anume ca spatiul public (politic, mediatic, economic, chiar justitia) este infestat cu fosti si (poate) chiar actuali ofiteri SIE sub acoperire. As fi tare curios sa aflam mai multe despre tov Melescanu, despre trecutul de dinainte de 1989, dar si de cel de dupa 1990. Poate ca n-ar fi rau sa mai aflam cate ceva despre trecutul informativ al lui Hrebenciuc. Ca si despre cel al lui Ilie Sarbu… Cum naiba se face ca totul graviteaza in jurul oamenilor care au fost si sunt legati de serviciile secrete? A se vedea in acest sens si cazurile Magureanu si Harnagea. Implicarile lor in afaceri dubioase si in politica. Eu as azice ca avem o problema serioasa la SIE. Cu cei care inca sunt conservele rusesti, ca sa le zic asa… E o chestiune de siguranta nationala si de interes public sa aflam ce nereguli se petrec in serviciile secrete romanesti.

  • Reply
    Cockwork Orange
    18 octombrie 2014 at 11:12

    Mama are influenta in copilarie. Pana mori ai tot timpul sa devii prost. Totul sta in perseverenta.

  • Reply
    ion adrian
    18 octombrie 2014 at 12:41

    Cateva lucruri cred ca importante: a) Presedintele a sezizat practic in mod public Parchetul militar in finalul ultimei sale conferinta de presa de la Cotroceni;
    b) Funar a facut o contestatie evident sortita respingerii fiind in afara termenului acceptabil suplimentar CCR nu ar putea raspunde decat la o sezizare privind un caz dovedit si nu unul prezumat, oricate probe de suspiciune ar fi si sunt destule
    c) Rezulta clar ca asupra incompatibilitatii dlui Ponta din perioada cand ar fi fost simultan magistrat si ofiter acoperit – incompatibilitate evidenta orice sofisme ar face suspectul de coruptie adica dl Harnagea si altii ca el si asupra careia fiind produsa cu incalcarea constitutiei valabile in epoca, desigur ca pe o speta in curs CCR sezizata ar fi obligata sa se pronunte- trebuie sa se autosesizeze (azi fiind deja sesizat de Presedinte) Parchetul Militar, caci exista suficiente motive de suspiciune intemeiata privind aceasta posibila incalcare a constitutiei de catre SIE si de catre dl Ponta.
    d) Desigur intr-un stat care nu respecta legea nu ma pot astepta sa se intample acestea

  • Reply
    aspida
    19 octombrie 2014 at 10:05

    instinctul matern n-a înșelat-o!trebuia să-l lepede(avorteze)!

  • Reply
    Scrisoare către doamna Cornelia Naum (mama lui Victor Ponta) | Revista Kamikaze
    19 octombrie 2014 at 12:43

    […] Și așa ajung la adevăratul motiv pentru care cred, dragă doamnă Cornelia Naum, că nu sînteți mama biologică a lui Victor Ponta: actualul premier, de fapt, este un experiment genetic securisto-kaghebist. Pe care vi-l descriu: în anii ’60, în laboratoarele KGB s-a pus la cale programul “Liderii comuniști ai viitorului”; prin tehnici de fertilizare in vitro secrete pentru public la vremea aceea, savanții KGB au creat material genetic care să respecte toate idealurile sovietice (două, în special, dictatură și corupție, cu efectul de rigoare: lipsa libertăților individuale democratice); odată născuți, liderii comuniști ai viitorului… continuarea pe prisacariu.ro […]

  • Reply
    ac
    19 octombrie 2014 at 21:27

    De curiozitate, exista vreo legatura cu Gelu Naum sau e doar coincidenta de nume ?

    • Reply
      prisacariu
      19 octombrie 2014 at 21:32

      habar n-am, dar cred ca e o coincidenta, totusi

  • Reply
    Nelson
    20 octombrie 2014 at 13:17

    Legat de o informatie din ultimul paragraf de dinaintea p.s.-ului, trebuie amintit faptul ca Ponta a afirmat ca l-a votat pe Ratiu in mai 1990, cu toate ca el avea sa implineasca 18 ani abia in luna septembrie a aceluiasi an! Ce mai poate fi de spus dupa o asemenea chestiune, numai Dumnezeu stie…

  • Reply
    DROMICHETE
    24 octombrie 2014 at 20:09

    Salutare
    Am o mica mare nelamurire: cine este doamna Naum ? De ce nu o cheama Ponta ?
    Astept un raspuns ‘a la Gellu Naum in Apolodor: „blondul din fotografie este cangurul Ilie” (Sarbu, tata socru)
    Naum este un nume tipic… jewish 🙂
    Asta asa, ca o mica digresiune, ca mincinosu’ tot a zis ca neamtu este de alta religie !?

  • Reply
    Ion Pribeagu
    18 noiembrie 2014 at 7:09

    Draga Prisacariu… fictiune sau nu cu mama lui biologica importanta este samanta care cred ca a venit din laba se zice in limbajul strazii si bagat acolo..asta vorbeste una si alta si face doar ce I se comanda de catre PAPUSARI. EL SARACU NU ESTE DE VINA…ESTE SACRIFICAT

  • Reply
    gheorge
    14 iunie 2015 at 12:28

    Daca ai ajuns sa jignesti o mama , se vede ce caracter ai , cred ca esti obsedat de un om anume si atunci acumulezi in tine numai rautate, se vede si din avion cat de veninos esti, cateodata ai impresia ca tu esti cel mai destept si stii tot ce se intampla pana si in sanul unor familii.Dar la mama ta se poate scrie o scrisoare ce baiat destept,inteligent a crescut ca tine??? Mama e cel mai sfant lucru din lume , tie iti doresc sa ai un COPIL CA TINE ,EDUCAT CA TINE CU VENIN SI RAUTATE CA AI DIN PLIN SA DAI SI LA ALTII.
    Iti propun si asa esti SOMER BOEM sa iti deschizi TARABA CU VANZARI -RAUTATE, VENIN……etc poate asa iti mai rotunjesti si veniturile si plus nimeni nu iti ia LIBERTAEA DE EXPRIMARE .
    RUSINE SA ITI FIE CA NU AI RESPECT FATA DE PARINTI -FAMILIE ,Dupa exprimare se vede ce EDUCATIE ALEASA AI PRIMIT SI SIGUR TU AI FOST CRESCUT SI EDUCAT LA SCOLI INALTE SI EUROPENE VENINOASE . ASTA E REZULTATUL FACULTATILOR PE BANI SI DOSARE CU DIPLOME LA HECTAR .

    • Reply
      prisacariu
      14 iunie 2015 at 12:30

      :))))))))))))))

  • Reply
    gheorge
    14 iunie 2015 at 12:37

    se intelege dupa raspuns INTELIGENTA ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *