Bilanțul lui Traian Băsescu în viziunea lui Adrian Năstase

„Intr-un fel, il inteleg pe Traian Basescu. Sa fie publicata dovada din care rezulta, cu evidenta, ca referendumul de demitere a fost valid, ei bine, lucrul asta iti creaza, probabil, un sentiment de disperare si de furie impotriva tuturor. In plus, sa vezi, in aceeasi zi, ca intr-o alta tara aflata pe axa cu Washingtonul, presedintele este “suspendat” de armata si inlocuit cu un Zegrean local, evident ca iti vine sa te duci la televizor si sa incepi sa ataci in toate directiile, ca sa incerci sa ascunzi printr-o diversiune, “revelatia” recensamantului si informatiile externe.

In ceea ce ma priveste, eu voi considera, din acest moment,  dupa publicarea rezultatelor recensamantului, ca trebuie sa vorbim numai despre “FOSTUL presedinte al Romaniei, Traian Basescu”.” (sursa)
Pentru Adrian Năstase, Traian Băsescu e „fost președinte” din iulie 2013, cînd a fost scris paragraful de mai sus. Pentru România, Traian Băsescu mai e președinte pînă mîine, 21 decembrie 2014, la ora 12.00. Adrian Năstase nu a apucat niciodată să ajungă președinte.
basenastix

You May also Like...

Crin Antonescu, scula utilizată cel mai eficient de către PSD
26 mai 2014
VIDEO Cum convingi pe unul adus la miting la Dragnea să îmbrace un tricou cu PSD: "Îmbracă-te! Ți-e rușine?"
20 aprilie 2019
Ce nu înțeleg americanii cînd vine vorba de Găbiță Oprea: avansările și doctoratul
28 iunie 2015
2 Comments
  • Reply
    narcis purice
    20 decembrie 2014 at 20:27

    pentru mine,cel mai capabil prim ministru postdecembrist rămîne un sinucigaş incompetent.

  • Reply
    cristi puscas
    21 decembrie 2014 at 0:34

    asta e adevarat…oricat ar incerca psd-istii trebuie sa recunoastem ca a fost cel mai bun presedinte pe care l-a avut romania dupa ceausescu…nu sunt un fan al lui dar in ciuda defectelor sale a lucrat pentru tara si nu a tolerat furtul colectiv asa ca pe vremea lui iliescu/nastase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *