Jurnalu' lu' puiemonta. 19 decembrie

19 decembrie. 23.17. Sînt nevoit să-i scriu lui Moș Crăciun… Inclusiv în numele ălora mici, cărora le-am spus că, anu’ ăsta, tati ajunge la Cotroceni și va fi mai tare ca Moș Crăciun combinat cu Spiderman, Superman și doctorița Plușica și orice își doresc vor primi prin decret prezidențial iar elfii vor fi niște sepepiști îmbrăcați de modista de la „Clubul fițoaselor fără nici o însușire, dar cu bonă filipineză” la care merge Daciana o dată pe săptămînă.

I-am tot mințit pe ăia mici pînă azi că, pînă la urmă, Moș Crăciun va veni și la ei chiar dacă nu i-au scris, dar mi-au bocit jumătate de zi că știu ei că nu va veni și că acum e prea tîrziu să îi mai scrie. I-am convins cu greu că va veni dacă le scriu eu și public scrisoarea în Monitorul oficial, apoi dau o ordonanță de urgență cu valabilitate inclusiv în Laponia. Cînd m-au întrebat, în cor, ce e aia Monitorul oficial și ordonanță de urgență, Daciana le-a spus că nu contează ce-s alea, important e că sînt cîteva milioane de fraieri care au pus botul la minciunile lu’ tati și l-au mai și votat, deci să-l creadă și ei… Mda… deci Daciana e încă supărată pe mine că nu i-am promis că mă va succeda la șefia PSD, cum voia ieri.
Aia e, mă apuc să-i scriu lui Moș Crăciun… Am fost și prost, puteam să-i scriu în campanie lui Moș Crăciun măcar pentru mine. Atît să-i scriu: „Dear Santa Klaus, please don’t come to Cotroceni. Stay home, in Sibiu”.
pb

You May also Like...

Jurnalu' lu' puiemonta. 29 aprilie
29 aprilie 2015
Jurnalu' lu' puiemonta. 6 decembrie
6 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 21 decembrie
21 decembrie 2014
7 Comments
  • Reply
    Simona
    20 decembrie 2014 at 1:24

    Și moșul răspunse : ”E prea târziu!!!Tocmai am aterizat!

    • Reply
      Aurelia Marcu
      20 decembrie 2014 at 7:29

      F. dragut!E prea tarziu……

  • Reply
    narcis purice
    20 decembrie 2014 at 1:56

    iar Tatăl Moşului către Moşu: Nu te încurca cu toţi bagabonţii!
    soarele răsare de acolo de unde se termină noaptea polară.

  • Reply
    PETRE
    20 decembrie 2014 at 9:00

    Dupa emisiunea de aseara , m-am convins ca prostia nu doare si nici nu pute.Chiar de au IQ ul egal cu numarul la pantofii pe care-i poarta. In rest vad ca-ti place la nebunie Pop 😀 😀

  • Reply
    dana
    20 decembrie 2014 at 10:18

    e putin penibil! vezi mai bine ce spunea bica de sefa anrp din guvernu mru, citez: cum sa ma duc eu la elena sa-i spun ca am pus o dezaxata ? unde e statu de drept?
    e clar un stat de drepti! si dai inainte cu ponta! lasa-l bre…ca e de aceeasi facture cu finantatoarea voastra!

  • Reply
    Gopo
    20 decembrie 2014 at 16:34

    Monta.Cel mana pe el in lupta ?Trebuie sa fi fost ceva mai mult decat Plusica..!Nici acum nu-mi vine sa cred ca a luato peste bot.Curul lui era la o altitudine greu de ajuns chiar si pentru Gadea.

  • Reply
    prisacariu | Jurnalu’ lu’ puiemonta. 24 decembrie
    24 decembrie 2014 at 19:59

    […] in seara asta. Da, sigur, s-au suparat ca, pina la urma, nu i-am mai scris lui Mos Craciun, cum promisesem, dar am si eu limitele mele: totusi, eu maresc pensiile si ajutoarele sociale, nu Mos Craciun, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *