Jurnalu' lu' puiemonta. 29 aprilie

29 aprilie. 13.22. Frate, mă plictisesc de moarte… Băsescu are treabă cu Justiția pe facebook, Iohannis dracu’ știe ce face, Palada îi înjură în locul meu pe ăia care mai cîrîie împotriva mea, eu cu cine mă mai cert ca altă dată?

Pînă și Striblea a început să mă plictisească. Imediat ce îl transferase Sebică la B1 era simpatic, cum îmi punea el toate întrebările servite să par frumos, deștept, competent și viril pentru babe, da’ acu’ casc de-mi trosensc fălcile cînd mai dau de el la TV, tot timpul e Palada acolo sau alții, moșteniți de pe la România TV. Data viitoare îi dau un sms: „Băi, Cătă, mai vreau și alți lingăi, pe ăștia îi știu deja”.
Realitatea încă e haioasă, se mai chinuie Gușă și Rareș să mă critice, cică, cît să nu se prindă lumea că s-au predat și ei, săracii. Distracția mea favorită e să dau din cînd în cînd pe Realitatea și să verific ce burtiere care vor să mă rupă în gingii au. Iar cînd vreau să mă amuz copios, îi trimit lui Gușă cîte un sms fără text, să se îngrijoreze și să mă sune ca să nu-i răspund.
Altfel, o să-mi lipsească ăia de la Mediafax, da’ meritau să-i las fără contracte, în ghearele falimentului. La Gândul am ceva incertitudini, nu știu cît mai pot ei rezista, da’ dacă dau și ăștia faliment sper să-și facă un blog, ceva.
P.S. Am terminat ședința de guvern, cred că mă relaxez la Speranța TV și Trinitas.
ponta mic

You May also Like...

Jurnalu' lu' puiemonta. 6 ianuarie
6 ianuarie 2015
Jurnalu' lu' puiemonta. 19 decembrie
19 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 24 decembrie
24 decembrie 2014
9 Comments
  • Reply
    L
    29 aprilie 2015 at 20:34

    Ei da, Cataline. Total de acord cu tine. Ai sintetizat perfect realitatea din media in aceasta noua zi din jurnalul unui gunoi. Atat B1tv a lui Oancea cat si iRealitatea pensatului Rares Bogdan si a traseistului Gusa s-au predat lui Gunoimonta. Mai incearca ei sa pastreze ceva aparente dar e o chestiune penibila, lucrurile se vad si din avion. Pana si amicul Orcan nu-l mai are nici el in obiectiv pe Gunoimonta, pierzandu-se in chestiuni colaterale si facandu-si un obicei destul de prost in a-l avea invitat pe Stanlaptop in emisiunile sale, stiind prea bine ce trecut antenist urat mirositor are. Eu nu zic ca trebuie sa avem televiziuni de opozitie, eu sustin ca este obligatoriu sa avem televiziuni nearondate diverselor interese politice, actionand ca niste instrumente propagandistice. Drama e ca, exceptandu-l pe TB, in tara asta nu mai avem opozitie la Gunoimonta. Ceea ce este extreme de grav.

  • Reply
    L
    29 aprilie 2015 at 20:36

    Asadar, felicitari Cataline! Una dintre cele mai bune file de jurnal, fara discutie.

  • Reply
    A.
    29 aprilie 2015 at 22:19

    Tocmai cand credeam ca ti se plictisise humorul, gasesc titlul asta 🙂

  • Reply
    PETRE
    30 aprilie 2015 at 8:29

    Nu stiu ce-o sa apara in jurnal de 1 mai samd…, cica puiemonta il ia cu el pe rincaciul de socru sau , sa nu cumva sa-l ascunda DNA ul pana se intoarce din micul turneu,in care nu ni s-a spus cine la invitat.Rugaminte de la Daciana cica

  • Reply
    ioana
    30 aprilie 2015 at 9:31

    adevarat zic voua, plictiseala mare, mon chericule ! Parc-ar veni ceva bun, sîntem în asteptare de ceva care va sa vina si nu prea mai vine, e pe vine, malheureusement !

  • Reply
    JULES VERNE
    30 aprilie 2015 at 11:21

    da , tristete mare pe televiziuni dar din pacate si un enorm pericol ! Cataline , tine-ne vigilenta treaza , ca somnul ratiunii stim noi ce genereaza ! oricum , o noua fila in jurnalul plagiatorului este o idee excelenta .

  • Reply
    L
    30 aprilie 2015 at 13:25

    Pai B1tv a fost postul tv care a pus in scena diversiunea cu preturile crescute in hypermarket. Ca totul sa fie pe placul lui Gunoimonta. In deplina cardasie. B1tv a involuat vizibil si in mod dramatic, devenind inca o televiziune prietena lui Gunoimonta. Tendintele erau usor de sesizat inca de dinaintea campaniei electorale de anul trecut. Acum faptul este evident. Trist. S-a vandut si Oancea… Nimeni nu mai scoate doua vorbe despre guvernarea dezastruoasa si profund penala a lui Gunoimonta. Nici macar Sabin Orcan. Despre mutul de la Cotroceni ce sa mai zicem? Gagiul e total deposit sau e blat cu Gunoimonta. Nu-l deranjeaza pe Gunoimonta nici macar cu un verb. Desi zilele trecute tocmai a fost calcat in picioare de vesnicul de neatins, acoperitul Gunoimonta.

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    30 aprilie 2015 at 18:47

    Cu cartile pe masa-jos mastile domnilor ziaristi
    CATALIN PRISECARIU,da-mi voie sa-mi spun punctul de vedere referitor la atmosfera grea,imbicsita chiar sulforoasa din presa romaneasca si evident din societatea romaneasca.
    Orice boala ,dar mai ales ,VICIU’ se poate trata in momentul in care constientizezi ca il ai si pasul doi recunosti ca ,ESTI ATINS’
    Abia apoi in pasul trei si urmatoarele se trece la tratarea intensiva a bolii.
    Asadar iata de ce spun,haideti sa punem cartile pe masa,sa renuntam la ipocrizie si duplicitate sa dam jos mastile si sa incepem sa-i epuram pe ticalosii,dispusi sa-si vinda sufletul politicienilor,dar si pe lucratorii cu epoleti si pistoale ascunse intre fuste cu alte cuvinte sa-i aratati publicului telespectator si cititorilor in toata splendoarea lor de ,SUFLETE TICALOASE’…..
    Fara un moment zero,de unde sa incepem sa ne purtam ca o societate normala,sanse de a scapa si a iesi la lumina,eu unul nu vad.
    Fac o paranteza,inainte de a incheia:
    aseara l-am vazut pe BANCIU,dezlantuit la adresa lui Turcescu,si mi-a venit greu sa inteleg de ce ura,gelozia poate sa-i transforme pe oameni in vite,in animale proaste adulmecind singe.De ce intiativa unui om cu bune rele si pacate trebuie spulberata????????????

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    30 aprilie 2015 at 18:50

    P.S,-uite fortind o comparatie,ar merita sa incercam un fel de punctul8 de la Timisoara si sa pretidem ,O ZONA LIBERA DE TICALOSI,TINERI SI BATRINI……….
    Astept un punct de vedre din partea ta,daca evident il ai,sau vrei sa il exprimi…………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *