De ce îi preferă Năstase pe diplomații ruși în defavoarea celor americani

Înainte să sărbătorească tovărășeasca zi a muncii la Cornu, numărînd ouă, Adi Năstase a confecționat o scrisorică publică în cel mai pur stil pecerist. O scrisorică adresată agenției private de presă Mediafax pe care, cu siguranță, tovarășul Năstase a confundat-o cu „Scînteia”.

Și a certat-o (pe agenția Mediafax) ca la ședințele de partid că a îndrăznit să încalce directivele partidului și s-a adresat Ambasadei SUA de la București pentru a cere o reacție în cazul votului negativ din Camera Deputaților la cererea DNA de arestare a deputatului PSD Ion Ochi.
Pot să înțeleg reflexele peceriste ale lui Năstase, în fond pecerismul l-a născut, educat și propulsat pe actualul dublu condamnat penal, nu te poți dezice de părinții ideologici. Ce nu înțeleg, însă, este cum inteligența fostului premier nu reușește să-l salveze de penibilul în care se bagă compunînd astfel de scrisorele demne de un imberb insolent, nu de un senect bărbos arogant. Deduc, însă, că ideologia implantată în tinerețe bate inteligența matură. Și mai deduc că Ponta nu este decît un neocomunist mai pervers decît Năstase. Și mai toxic. Pentru că Ponta nu se mai bate cu Ambasada SUA la București, doar o ignoră. Iar cazul Ochi nu e decît ultimul dintr-o serie.
În orice caz, Năstase nu are o părere bună nici despre diplomații americani de la București. Care, judecînd după scrisorica fostului premier, sînt ori aroganți cu România, ori de-a dreptul proști că răspund unei solicitări a Mediafax. Ce a uitat Năstase să ne spună e cît de mult îi admiră pe diplomații Ambasadei Federației Ruse la București, mult mai decenți și politicoși cu politica pro-corupție a PSD.
nastase

You May also Like...

Ospiciul penal OTV de la RTV: DD oferă posturi în guvernul Ponta contra voturi! Fără glumă
2 august 2014
Mic ghid de "scurgeri nepermise de informații în presă" pentru Klaus Iohannis
7 ianuarie 2015
A apărut aplicația care îți învață copilul să nu dea/ia șpagă
8 decembrie 2014
12 Comments
  • Reply
    liv stomer
    1 mai 2015 at 12:07

    Catalin, nu a uitat sa spuna. Citez din scrisorica: „In opinia mea, această solicitare generează mai multe neclarităti:
    1. Ati solicitat, cumva, si pozitiile ambasadelor Frantei, Marii Britanii, Italiei, Germaniei, Olandei, Danemarcei, Cehiei, Ungariei, Poloniei, RUSIEI, CHINEI, Bulgariei, Spaniei, Portugaliei, Belgiei, Africii de Sud, Braziliei, etc.?”
    Nastase e la fel de exhaustiv ca intotdeauna, ca un securist wannabe ce este el de cand se stie.

  • Reply
    PRISACARIU | De ce îi preferă Năstase pe diplomații ruși în defavoarea celor americani | Nasul.tv
    1 mai 2015 at 15:27

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    Nea
    2 mai 2015 at 8:57

    Poate că rușii or avea-o mai noduroasă.

    • Reply
      L
      2 mai 2015 at 23:50

      Banuiesc ca lui Bombo ii plac inaditele noduroase…

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    2 mai 2015 at 12:34

    ,PAUL NICULESCU MIZIL-SI SCOALA ROMANEASCA’
    Fondatorul CULTULUI PERSONALITATII’ in PCR,fost minstru al educatiei,si fost rector al facultatii STEFAN GHEORGHIU,acest domn de origine ROM,este parintele spiritual al BOLSEVICULUI ADRIAN NASTASE.
    Alaturi de alti tineri pe atunci pe la inceputul anilor 70 ADYTA,este luat din mediul sau-COMUNA TARTASESTI-deci din glodul ,paraful si mizeria satului romanesc din sudul Romaniei,si pregatit sa devina conducator.
    Acest PAUL NICULESCU MIZIL,crescxut cu ideologia extremist comunista inca din frageda pruncie,ESTE PRACTIC GROPARUL INVATAMINTULUI ROMANESC,PINA IN ZILELE NOASTRE,ABRAMBURICA SAU KATY ANDRONESCU,este o alta creatura DIABOLICA A REGIMULUI COMUNIST,ea continuind sa distruga invatamintul,condamind MILIOANE DE ROMANI LA O VIATA DE SERB,SCLAV ROSU…….
    Adrian Nastase-ACEST KILLER,cu manusi de catifea,inca nu a platit suficient-nu sunt instanta,sunt un nimeni,dar personal acest tradator de tara ar merita multiu,multi ani de temnita.

    • Reply
      Walter von Grappendorf
      3 mai 2015 at 12:14

      Frank are mare dreptate,dar trebue adaugat si faptul ca Niculescu Mizil a fost rectorul „academiei stefan gheorghiu”in cladirea caruia functiona si „institutul de stiinte politice” ,care era de fapt o sectie s scolii de ofiteri de la Baneasa.Acest” institut” alaturi de cel in care Nastase a lucrat ,au scos ofiteri de securitate cu studii superioare „mintile luminate ale securitati” si cei care dupa „revolutie „conduc Romania iar stafeta este preluata de urmasi lor.Adevarul este ca EU si SUA nu aveau de ales ,se stia prea bine ca „ei” erau cei cu care trebue sa negocieze ori ce lucru in Romania.Sint sigur ca Dl. Johannis va avea soarta lui Constantinescu.Cine poate sa ne explice de ce Conventia Democrata din1996 iese la Tv si ne spune ca voteza cu Ponta pe 16 nov. 2014 ?

  • Reply
    L
    2 mai 2015 at 23:47

    Raspunsul e simplu. Tovarasul Bombonel nu i-a iertat pe americani pentru ca nu i-au tinut… spatele 🙂
    Bombonel credea ca nu va ajunge la beci avand in vedere ca in anii sai de mandat penal (2001-2004) le-a facut pe plac americanilor, punandu-se capra in orice pozitie. Contractul penal Bechtel (apropo, ce naiba face DNA in cazul asta?) fiind relevant. Visele erotice cu rusi ale lui Bombonel (ca si ale lui Plagiatore) sunt nenumarate si cam hard. Bombonel sa nu se amageasca ca a scapat ieftin. E posibil ca DNA sa-l mai inhate inca o tura, poate chiar doua. Motive exista suficiente. Sa vedem daca DNA va avea si vointa politica a lui Plagiatore, care pare ca a incalecat DNA-ul de la o vreme. Colduta neindraznind sa-i tulbure vacantele nesfarsite ale lui Plagiatore, obligand Romania sa-l mai suporte pe acest abject inca vreun an-doi… Cine stie cat o sa-l mai avem pe cap pe gunoiul asta de premier… Asadar, Bombonel are orgasme inutile cu idolii lui de la est.
    P.S. N-am inteles niciodata de ce Bombonel s-a manifestat atat de atras si de China, tinand cont ca in China celor de teapa lui Bombonel nu le mai ramane dupa condamnare decat varianta deloc vesela a unei ultime mese. Bombonel ar fi trebuit sa fie innebunit dupa America, macar din simplul motiv ca acolo si-ar fi sfarsit zilele in puscarie, nu dupa incasarea unui glonte in ceafa, asa cum se intampla in China cu toti cei care sunt acuzati de coruptie. In fine, gusturile nu se discuta… Inclusiv cele sexuale. 🙂
    Sunt tare curios care mai sunt relatiile intre Bombonel si… Monocotiledonatu’…

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    3 mai 2015 at 19:27

    Curiozitatea ma impins sa accesez blogul puscariasului ADRIAN NASTASE,eliberat conditionat-incredibil,ce pot scrie amicii de blog au puscariasului-HALUCINANT-este cit se poate de limpede-INDIVIZII ASTIA SUNT IRECUPERABILI-pe zi ce trece ajung la concluzia care si pe mine ma infioara-P.S.D. ,ca organizatie privata,ANTINATIONALA SI ANTIDEMOCRATICA CONSTITUTITA EFECTIV PE CRITERII DE INFRACTIONALITATE,AR TREBUI SCOASA IN AFARA LEGII-au praduit in asa hal Romania au furnizat asa de multi infractori incit,cred ca singura solutie pt ca sa scapam de cheltuiala este -PSD IN AFARA LEGII………….

  • Reply
    Ioan
    3 mai 2015 at 19:46

    Nu cred ca un roman normal ii prefera pe rusi.Nastase e totusi ce nu au fost toti Basistii in corpore.

    • Reply
      Agamitza
      13 mai 2015 at 13:59

      Ioane, ma tem ca matale esti cam prost. N-o lua personal dar cred ca n-ai creier.

  • Reply
    De ce îi preferă Năstase pe diplomații ruși în defavoarea celor americani - Pe Bloguri
    4 mai 2015 at 9:16

    […] Sursa: Cătălin Prisăcariu […]

  • Reply
    Micky Borinza
    6 mai 2015 at 2:40

    Pe data de 11 Apr 2012 Adrian Nastase a fost declarat persona non grata in SUA si i s-a retras viza temporara.Vezi http://www.revista22.ro/adrian-nastase-declarat-persona-non-grata-in-sua-i-sa-retras-viza-inainte-de-a-fi-condamnat-definitiv-19185.html Eu am preluat prima data stirea dintr-un articol datat 4 Noembrie 2012 de pe http://www.badin.ro ,acum website inaccesibil ptr. mine din SUA.Ultima parte a articolului era „Ce au aflat americanii si nu ne spun? Implicarea in anumite actiuni nu tocmai ortodoxe impotriva Statele Unite? Agent al unei alte puteri straine? Este un caz unic in Uniunea Europeana.” Deci poate americanii se vor supara putin pe Bombo si vor „scapa” ceva documente in presa romaneasca , dintre documentele care au determainat „non grata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *