Jurnalu' lu' puiemonta. 4 mai

4 mai. 10.04. Băi, nene, tîmpit e Gigi Nichita de la Iași!!! Tîmpit, tîmpit!!! Și i-am zis de unirea mică, cînd am fost acolo: fraiere, dacă-ți face probleme gagica, vorbesc cu Găbiță Interes și te rezolv cu doi și-un sfertu’, n-ai nevoie de milițienii ăștia locali care fac filaj cu rable ruginite.

Și tîmpitu’ ce-a făcut? Nu m-a ascultat, normal, că se cred toți Cuza, au dat în boala lui Oprișan, vor să vină la București să mă unesc eu cu ei cînd nu le ajung banii de contracte, în rest o țin langa cu autonomia locală, nu mai împarte nimeni cu centrul…
Și, doi, că l-am și sunat să-i spun: păi, cu aia, bă, Gigi?! Birou lîngă birou, în Primărie?! Ce a răspuns el? A zis așa: cică dacă era toată ziua cu el la birou, mai degreva cîțiva milițieni locali de la filaj și mai puteau și ei, săracii, să patruleze prin cartiere pînă termina aia programul. Hă?! Nu-mi vine să cred că ăsta e membru PSD de 12 ani!!! Păi, băi, de aia am luat eu doi și-un sfertul la mine, de aia l-am ținut pe Hellvig în șah la SRI, de aia negociez cu Iohannis acum pe cine să pună la SIE, de aia vreau și serviciul secret al Armatei, ca să mă faci tu de căcat cu milițienii locali de la Iași?! Cum mai apar eu în NATO acum?!
ponta nichita

You May also Like...

Jurnalu' lu' puiemonta. 9 decembrie
10 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 7 decembrie
7 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 6 ianuarie
6 ianuarie 2015
13 Comments
  • Reply
    ioana
    4 mai 2015 at 12:30

    jale mare, mon cher, s_a facut de rahat primarele si nu numai , va fi mare spectacol, ies de sub pres fel de fel de „noutati”, r-ati ai dracului !

  • Reply
    Mihaela
    4 mai 2015 at 14:07

    Pana una alta in afara de dvs. nu-l mai leaga nimeni clar fara echivoc (tocmai citi un editoral al unei dne. in Ev.Zilei) pe nichita de ponta.
    Nici ca vazui titluri de-o schioapa prin jurnale ori galbenituri de „breaking-news-uri” pe Tv-uri cu declaratia iresponsabila a pontanacului cum ca de ce sa arestam bosorogi de 59 de ani, ca deh, saracii bosorogi, cum sa-i arestezi doar pentru ca iubesc si ei acolo niste persoane, altele decat cuvenitele neveste probabil bosoroage ca si ei. Ei, bosorogii trebuie cainati cand iubesc persoane mai tinere (in niciun caz arestati) ca ele, alea tinere, „nemernicele”, de regula nu iubesc bosorogii din toata sfincterele lor. Pe ele trebuie sa le arestam. Pe ele ! Ca nu-i iubesc pe bietii bosorogi, hoatele naibii.
    Ia sa fi zis Boc sau Razvan Mihai Ungureanu, ce-a zis Ponta. Sa mi te tii „breaking-news_uri” si „toc-zoaie” ore-n sir, zile-n sir, ce zic eu zile… saptamani, luni, ani, Sa vedem daca zice ceva diseara Sabin Orcan. Pariu ca va tacea. Ce mai. E groasa rau. E mai naspa decat pe vremea lui Nastase. Eu am trait-o din plin si p’aia. Atunci „Ev.Zilei” chiar era ziar de opozitie adevarata, ba chiar si „Academia Catavencu” de atunci. Da, doar pana le blocara pentru bosi alde Liviu Mihaiu, Mircea Toma conturile unde aveau ei banii de-i furara la bursa simpreuna cu Patriciu. Dupa asta isprava cu blocajul pornira jihadul. Cred ca stiti mai bine decat mine adevarul. Poate… cu mai mult amar. Azi…numai Tapalaga este tare entuziasmat de cat de libera a devenit si va mai deveni onor presa noastra cea de toate zilele. Offf, offf ! Domnule Prisacariu, iar ma ia cu sila. Ma duc dupa lamai.

  • Reply
    PETRE
    4 mai 2015 at 15:47

    Pai ce sa stie amaratii de la politia locala? Ca ei decat cu masinile parcate aiurea se stiu. Si acolo ,prima data se suna la sediu ,se raporteaza numarul si se asteapta daca se poate complecta amenda sau nu. Asa ca o lecutza de miscare nu face nimanui rau.
    PS pai nea asta la banii si functia sa si-a tras gajica de peste 30 de coti / Pfuai ce slab ! Ia`n te uita la Dragnea ..ala da,cu prospatura adevarata ,in parlament ,nu la primarie baaaaa! !

  • Reply
    Jurnalu’ lu’ puiemonta | 4 mai | Nasul.tv
    4 mai 2015 at 17:26

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    Jurnalu’ lu’ puiemonta | 4 mai - Stiri Presa Online
    4 mai 2015 at 17:28

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    moshu49
    5 mai 2015 at 6:19

    ce atîta alint cu Gigi l’Amoroso ăsta?
    zi’i Ghiţă şi trage apa!
    off topic: văz că-i jale mare, drept pt care te rog să declari public sub jurămînt de ce ai tulit-o de la B1TV de s-a ales praful de postul ăla? 😉

  • Reply
    Jurnalu’ lu’ puiemonta. 4 mai - Pe Bloguri
    5 mai 2015 at 9:36

    […] Sursa: Cătălin Prisăcariu […]

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    5 mai 2015 at 10:24

    Pt. MIHAIELA-,SAMSONICA FESE TARI’
    Draga MIHAIELA,cu riscul de a fi etichetat,misogin,imi permit sa comentez cazul NICHITA’ nu din perspectiva politica ci din perspectiva fenomenului social fantastic de periculos pe care il reprezinta invazia,FETITELOR CU FESE TARI ESTROGEN IN EXCES SI CREIERUL ASCUNS INTRE LABII……
    Pai ,DRAGA MOSHULUI’ ia spune-i tu ,MOSHULUI’ fetita asta,SAMSONICA’ nu stia ca NICHITA ESTE UN PENIBIL DE PESEDIST,CA-I INSURAT SI CA E UN BASHINOS BATRIN/??????????
    Pai stia fata taichii,da mai stia ceva-CA EA VREA REPEDE SA ARDA ETAPELE VIETII SI RAPID SA SE COCOTEZE PRECUM SCROAFA IN CALDURI IN CIRES,ca astfel sa le poata ride in nas tocilarelor, fetelor serioase cu masterate pe bune,coate tocite si roase dar………din cazua statului prin biblioteci cu fese moi,plate si flasce nu atrag privirile bosorogilor,care au acasa asa ceva,pt ca tocmai de aceea bosorogii isi gasesc vocatia de marinar si pleaca pe mare-ASTFEL NU-SI MAI VAD CONSOARTELE FLESCAITE SI UZATE-
    Daca intri in orice institutie a statului,vei da peste ZECII DE MII DE samsonici’ capre bune de prasile,proaste de put,care isi plimba fesele prin birouri luxoase.
    PSD este campion mondial la acest capitol,in doar 3 ani au promovat zeci de mii de TESEDISTE,astazi pesediste bine imbracate cu sofer si amant lider de partid……….
    DRAGNEA,VILCOV,PAMPALAUL ONANIST BANICIOIU,NEGOITA ETC…………..Cine dracu i-ar fi bagat pe astia in seama daca nu erau sefi la PSD??????????
    Mihaielo draga taichii,ai auzit de unul MITTERAND????????? Ala la 80 de ani rupea patul cu o jurnalista de vre-o treizeci si ceva de ani………..LA SOCIALISTII ASTIA E O MODA CA SEFUL DE TRIB SA FACA SAFTEAUA LA FETITE CU DOSUL MARE SI TARE………..
    Im cer scuze ca am cochetat cu trivialitatea,dar sper ca mesajul meu sa fie corect inteles,ASTAZI SUNT PROMOVATI PROGENITURILE COMUNISTILOR SI CURVELE FRUMOASE DAR PROASTE-4,5 MILIOANE DE TINERI ROMANI SI-AU LUAT LUMEA IN CAP,PT CA NU VOR SA FIE NISTE SAMSONICI SI PONTACI-vor performanta,vor cariere adevarate,cinstite si urmare a meritelor-O FI AUZIT SAMSONICA DE MERITOCRATIE?????????????
    Cum sa mearga tara asta bine cind PROSTII SI CURVELE FAC LEGEA……………

  • Reply
    ghita
    5 mai 2015 at 10:39

    De acord cuFrank!

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    5 mai 2015 at 10:47

    P.S.-Cu ceva timp in urma,am avut sansa sa citesc jurnalul unui fost PRES. DE C.A.P. comunist de la talpa tarii de undeva dintr-o comuna de linga birlad.
    Omul avea un umor taranesc fabulos,si printre nenumaratele dume scrise una mi-a retinut atentia.
    Omul vorbea de moda instalata de ,CABINETUL DOI’ primaritele din comunele tarii,duse in scoli de partid de sase luni dupa care erau aruncate in groapa cu lei-MECANIZATORII SI TRACTORISTII PATRIEI………..
    Ei omul,a avut o expresie de un comic,si realism infiorator,iata ce spunea:
    ,prin anii ’80 la tara sau instalat prin voia partidului ,PRIMARITELE’ CU ASTEA AVEAI DE FURCA,PT CA NU ERA SUFICIENT SA FII ,barbat’ toata ziua,dar de trei ori pe zi trebuia sa le aplici un tratament ca la vacile colectivului-APA PAIE SI BATAIE’………………

  • Reply
    Mihaela
    5 mai 2015 at 12:10

    Raspuns ptr.domnul FRANK ZAPA(KING)
    Adicatelea vreti sa-mi spuneti ca fetele cu fese tari (nu am copiat expresia dvs.) sunt vinovatele, bosorogii, NU.
    Va marturisesc ca am incercat ‘nspe-mii de variante ptr.a va raspunde. Nu m-a multumit niciuna. De ce ? Pentru ca fiecare varianta era insotita de durere. Acesta este motivul pentru care n-am reusit decat ce voi spune mai jos.
    Aflati ca posed un exemplar de fata cu fese tari (ptr.ca se duce la gym) dar si cu coate tocite pe fel de fel de banci pe la fel de scoli de aici si de departe. Cu ultimele puteri ale noastre si ale ei, am scos-o (s-a scos) din tara, pentru si eu am fost candva tanara si stiam cam ce se intampla in Romania chiar din timpul lui Ceasca. E drept ca nu numai asta a fost cauza pentru care fiica munceste in alta tara. Ce pret platesc si plateste pentru smulgerea din radacinile ei, nu pot sa descriu. Tot din cauza de multa durere.
    V-ati gandit vreo secunda, macar o secunda, ce i se putea intampla acelei fete, care poate era deja angajata pe „feuda” bosorogului daca ar fi incercat sa reziste avansurilor scabrosului batran, stapan de feuda ? ? ? Nu va fac vreo vina intr’u neintelegere. N-aveti cum, daca intelegeti ce vreau sa spun.
    Umila mea concluzie, umilul meu indemn dupa citirea randurilor dvs,
    imbatraniti domnilor frumos si demn, feriti-va de ispite fel de fel care vi se vor ivi la tot pasul ! Nu ispitele cu ” fese tari ” sunt vinovate. Vinovata este neputinta domniilor voastre de a imbatrani frumos si demn

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    5 mai 2015 at 19:09

    Doamna MIHAEALA-aveti toata compasiunea mea ,pt ca suferiti din cauza faptului ca fica dv.. nu este linga dv. si incerc sa va inteleg durerea de mama,avind in vedere ca multi ani am fost in state,vre-o 14 ani efectiv,astazi avind dubla cetatenie,impartindu-mi timpul intre USA SI ROMANIA.
    Apoi,referitor la acest subiect ma vad obligat sa spun ca,vremea cind copii cresteau in batatura si universul lor era marginea satului a trecut,astazi,globalizarea permite un lucru fantastic-CAUTAREA FERICIRI SI IMPLINIREA PROFESIONALA,PRIN LIBERTATEA DE MISCARE.
    Acum referitor la subiectul NICHITA SI DOMNISOARA,credeti-ma am incercat intr-o cheie usor ironica sa fiu echidistan,dar mai ales obiectiv………..
    De ce domnisoara SAMSONIUCA A RIDICAT CODITA??????????
    Si daca era in pericol si hartuita sexual,trebuia sa faca ce a oricum a facut dupa multi ani…..
    Doamna MIHAIELA-asemenea specimene,isi merita soarta,cum tot asa GHE. NICHITA TREBUIE SA PLATREASCA,PT MIRLANIA,SI IMBECILITATEA, CHIAR SALBATICIA DE CARE A DAT DOVADA……….
    Da sa imbatrinim frumos,intrebarea este cum intelegem fiecare ,ACEST FRUMOAS.’…………..

  • Reply
    A.
    7 mai 2015 at 23:00

    Foarte frumoasa poza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *