După ce le-a ucis libertatea, turnătorul Felix "le dă viață eroilor". La Antena 3

La 25 de ani de la împușcarea cizmarului dictator, postul fondat de turnătorul la Securitate Dan Voiculescu „Felix” duce o campanie de o ipocrizie vomitivă. Care se numește „Dă viață eroilor” (are și site). Și care proiect, nici mai mult, nici mai puțin, face o listă a tuturor celor care au fost uciși în decembrie 1989 cînd își căutau libertatea pe străzile din Timișoara, Cluj, București și în alte orașe din România.

Ba chiar, în preambul, proiectul televiziunii turnătorului ne explică ce e libertatea punînd față în față o definiție a termenului din DEX-ul anului 1986 cu una din DEX-ul lui 2009. Finalul preambulului este din abecedarul manipulării: „Jurnalistii Antena 3, constienti de importanta faptelor celor peste 1000 de romani morti la Revolutie, va roaga sa spuneti povestea copiilor, parintilor, colegilor sau prietenilor vostri datorita carora romanii sunt liberi! Acesti oameni nu trebuie uitati! Le suntem si le sunteti datori pentru devenirea unui popor nu demult oropsit de dictatura comunista! Spuneti-le povestea eroilor Revolutiei din Decembrie 1989 pentru ca povestea noastra, a celor contemporani cu ei, sa nu fie uitata, iar aceasta perioada sa nu fie consemnata in istoria Romaniei doar intr-o nota de subsol!„.
Cum, mă, nenorociților plătiți de Felix să invocați „devenirea unui popor nu demult oropsit de dictatura comunista” cînd tocmai patronul vostru era unul din instrumentele terorii prin care dictatura comunistă oropsea poporul de care vorbiți? Cum de nu vă bîntuie morții din lista pe care o invocați? Cum, mă, nemernicilor, să dați voi viață eroilor după ce turnătorul Felix le-a furat unor români, eroi tăcuți înainte de ’89, viețile cu totul, cînd îi turna la Securitate? Cum?!
f

You May also Like...

Cînd Ponta va permite numai două ore de program TV pe zi
19 septembrie 2014
Șpilurile zilei
26 martie 2014
Cum plătim noi delirul ceaușist al milițianului Nelu Pop pentru conducătorul iubit suprem Găbiță Oprea
31 august 2015
4 Comments
  • Reply
    Nasul TV » Cătălin Prisacariu | După ce le-a ucis libertatea, turnătorul Felix “le dă viață eroilor”. La Antena 3
    19 decembrie 2014 at 18:05

    […] sursa prisacariu.ro […]

  • Reply
    L
    19 decembrie 2014 at 22:40

    Latrina 3 nu mai surprinde pe nimeni prin manipularea, ipocrizia, tupeul, obraznicia si ticalosia afisata ca politica editoriala. Latrina 3 confisca tot ceea ce I-ar mai putea aduce vreo bruma de audienta desi, in opinia mea, totul e in zadar. Acest gunoi media va sfarsi jalnic. Asa cum va sfarsi si Gunoimonta. Oamenii sau cam lamurit demult cam ce hrama cele doua entitati. Care, sub o forma sau alta, reprezinta acelasi trecut securisto-comunist. Este absolut jalnic cum niste slugoi ai unui securist dovedit care, chiar la finalul lui 1989 si inceputul lui 1990, a praduit fara rusine sute de milioane de dolari din visteria tarii. Intr-un fel este de inteles nerusinarea slugoilor de la Latrina 3, in fond ei slugaresc cu zel securistic pentru un mizerabil fost turnator (si securist) si actual infractor condamnat care le arunca banutii lor de buzunar, stiind prea bine ca este singurul lor loc de „munca” care le-ar putea tolera minciuna si nesimtirea cu care au infestat Romania, stiind prea bine ca nicaieri altundeva nu si-ar mai putea face numerele de slugi perfecte. Latrina 3 este o rusine pentru media romaneasca. Latrina 3 este cu mult mai nociva, mai infecta si mai detestata decat a fost televiziunea ceausista pe vremuri. Nicaieri in lumea civilizata nu mai exista asa ceva.

  • Reply
    L
    19 decembrie 2014 at 22:48

    @Catalin Prisacariu
    Azi ai fost cam slabut cu „coada de topor” Pop, ca sa te citez. Te-a cam facut din vorbe… L-ai lasat sa bata campii nepermis de mult. Cred ca ar fi mai bine sa nu-l mai aduci prin emisiunea ta pe acest gunoi. Latra jumatate din timp si enerveaza chiar si un prajitor de paine. Aveam speranta ca vei fi mai dur cu politrucul sinistru si dezgustator, insa am sperat degeaba..
    P.S. Nu l-am inteles pe individul ala din studio, care s-a incolonat si el in echipa de consilieri onorifici ai lui Gunoimonta. O rusine mai mare nici ca exista… Cum poate accepta un om onest si normal sa tina trena unui individ abject asa cum este Gunoimonta, chiar ca este un mister… Chiar asa mare sa fie atractia pentru bani, incat unii ajung sa se prostitueze in utimul hal, nepasandu-le ca-si calca in picioare onoarea si demnitatea?

    • Reply
      prisacariu
      19 decembrie 2014 at 22:57

      nu m-a facut deloc din vorbe, ba dimpotriva: s-a facut singur, contrazicindu-se

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *