Cînd România devine complice (involuntar) la terorismul islamic (conform SRI)

Nu, România nu este stat terorist. Nu, România nu sprijină teroriști, grupări teroriste. Nu cu intenție. Dar, după cum știm de la SRI și de la șeful comisiei parlamentare de control a SRI, teroriști islamici se folosesc de legile românești pentru a scăpa de urmărirea serviciilor de informații din toată lumea.

O spune deputatul PSD Georgian Pop, șeful comisiei parlamentare de control a SRI: „În momentul de faţă, în Orientul Apropiat, în aşa-zisul teritoriu islamic există milioane de cartele cumpărate cu sacoşa din România şi duse în acele teritorii. Deci grupările teroriste din Orientul Apropiat şi din nordul Africii utilizează cartele cumpărate din România pentru comunicaţii. Fac o trimitere la maniera de combatere a terorismului. Contează foarte mult cooperarea internaţională. Dacă pe teritoriul României tranzitează o persoană suspectă de a fi implicată în organizaţii teroriste, partenerii serviciilor secrete din Orientul Apropiat informează. Zilnic, serviciile secrete primesc următoarea solicitare de la partenerii din Orientul Apropiat: suspecţi de terorism planifică atentate şi comunică pe cartele cu număr de România. Lipsa de reglementare din România permite organizaţiilor teroriste să-şi cumpere multe cartele anonime.” (sursa)
Reiau fraza esențială: „Zilnic, serviciile secrete primesc următoarea solicitare de la partenerii din Orientul Apropiat: suspecţi de terorism planifică atentate şi comunică pe cartele cu număr de România„.
Dacă accesați sursa declarațiilor lui Georgian Pop și urmăriți fișierul video, veți constata că Pop invocă date oficiale de la SRI în sprijinul spunerilor sale. Așadar, nu am avea nici un motiv să ne îndoim de adevărul informației.
În condițiile acestea, orice zi în care România nu legiferează un control mai strict al comunicațiilor este o zi în care România e complice la terorism, nu? Aceasta ar fi singura concluzie logică. Sînteți de acord cu asta?
P.S. 17 atentate teroriste dejucate și în România, numai în 2012 (sursa). Să impunem legi care cenzurează libertatea de exprimare? Exprimați-vă, vă rog.
sriantitero

You May also Like...

Dovada că Dragnea a știut despre și, poate, chiar a chemat malacii la ÎCCJ
5 octombrie 2017
Dragnea junior are și vaci. Pe care plătim milioane anual
18 septembrie 2017
De ce nu dă Putin nici două copeici pe Ponta
14 iunie 2015
15 Comments
  • Reply
    ioana dobrescu
    8 ianuarie 2015 at 17:30

    ca sa se ia o decizie, în românia trebuie sa se petreaca o nenorocire, asa si acum dar, sper ca-si vor schimba hotarîrea dupa ce s-a întîmplat în franta .

    • Reply
      marcela ceana
      8 ianuarie 2015 at 17:56

      1.Pai as zice sa cerem buletinul doar celor care cumpara cartele cu sacosa, nu?
      2. Nu duc la nimic bun legile de cenzurare a libertatii de expresie. Si in general de cenzurare a nici unei libertati.

    • Reply
      mrd
      9 ianuarie 2015 at 13:18

      „Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.”
      Benjamin Franklin

  • Reply
    KAKA MIZE
    8 ianuarie 2015 at 17:55

    Cartele fara buletin pot fi cumparate din Austria, Olanda, UK, Elvetia, Franta, Ungaria, Norvegia, Suedia, Finlanda, etc., dar nu stiu cum teroristii cumpara numai de la romani. Cioaca asta securista cu antiterorismul a dus la sfirsitul libertatii omului. Tracking si inregistrarea convorbirilor pe telefoane, cotrobaitul prin calculatoare, interceptari fara ordin judecatoresc, retinerea fara mandat pentru mai mult de 24 de ore, daca lu’ pulete i se pare ca ai muian de terorist, toate astea sint inceputurile. Mai trebuie sa-ti puna bratara cu GPS ca sa nu se mai oboseasca ei sa faca tracking dupa carti de credit, telefoane, carduri de acces si camere de supraveghere si ne-am linistit. Mai trebuie legiferata si tortura ca sa rezolvam complet problemele cu secu’, politia si jandarii, totul fiind pentru siguranta nationala. Siguranta aia nationala care te lasa sa secretizezi contracte ca sa poti fura linistit, sa asculti ce vorbesc ziaristii, opozitia, hotii din gasca ta si din cealalta gasca, si tu sa stai cu pula-n sus si sa-ti lustruiesti unghiile pe veston. Si o lege care sa te oblige sa ai montata intre ochi o camera, sa vaza baietii cum iti futi nevasta live, ca vor si ei sa se mai relaxeze dupa atita stress.

    • Reply
      LiviuTM
      9 ianuarie 2015 at 12:00

      Ai zis-o, nene.
      Dacă-l auzea nea Benny Franklin vorbind pe dobitoc, îl dădea cu dinții de chiuvetă pînă-și lua servici. Portar de noapte la o fermă de găini sau ceva pe-acolo, să oprească toate amenințările teroriste cu pieptu-i de aramă.

    • Reply
      Mihai O.
      10 ianuarie 2015 at 0:30

      Te contrazic, in Franta nu poti ACTIVA cartele fara un act de identitate (buletin, pasaport etc).
      Le cumperi degeaba daca nu le activezi 😉
      Pentru activare trebuie sa suni la companie de telefonie respectiva, iar un operator iti preia datele sau posta (cu copie de pe actul de identitate atasata).

  • Reply
    KAKA MIZE
    8 ianuarie 2015 at 18:42

    In primavara, anul trecut, Sebi si pontanacul togma ne lamurea ca e musai sa dea legea ca sa poa’ sa lupte impotriva evaziunii si coruptiei (hi-hi-hi !) sebastian-ghita-Inregistrareaidentitatii-celor-utilizeaza-cartele-preplatite-necesara-lupta-cuevaziunea-coruptia-1_534578a00d133766a8a36b23/index.html. Acum ne trebuie legea asta ca sa le dam in gura teroristilor. Miine va fi necesara pentru a avea „crestere economica, pensii si salarii”, cum zicea dobitocul la fiecare trei vorbe. Poimiine legea va preveni cutremurele si tot asa, pina cind se voteaza intr-o seara de craciun ca sa stea si „baietii” linistiti.

  • Reply
    bullet dodger
    8 ianuarie 2015 at 19:56

    asta cu milioane de cartele prepay e ca teroristii de la revolutie. vrajeala ieftina, dar care tine la prostime.
    cum le reincarca? au teroristii conturi bancare de pe care transfera bani la operatorii de telefonie pentru a mentine in stare de functionare aceste cartele? cumpara cartele de reincarcare de la tonetele din desert? logistic e foarte dificil de a mentine active atatea milioane de cartele. si apoi, daca ‘cineva’ doreste ca teroristii sa nu le mai foloseasca, poate aplica urmatorul algoritm: orice cartela autentificata in retelele din orientul mijlociu si activa de mai mult de 3 luni poate fi ceruta a fi blocata de catre operatorul respectiv pe motive de frauda, de exemplu…

  • Reply
    Andrei
    8 ianuarie 2015 at 20:23

    Pe scurt….NU!

  • Reply
    waterfall
    8 ianuarie 2015 at 20:31

    Dvs. realizati ce gogomanii debiteaza politicienii astia profitand de lipsa de transparenta a serviciilor si naivitatea oamenilor? Stim mai multe informatii despre cum opereaza agentii mai renumite in intelligence. Alde Pop asta este un monument de incoerenta/prostie asa cum crede el ca sunt si teroristii aia care tranziteaza Romania si cumpara cartele cu sacosele. Apoi se evapora din tara precum Hayssam. N-are SRI „oameni” in companiile de telecomunicatii? Sa fim seriosi!
    Care parteneri din Orientul Apropiat? Mossadul?
    Si fiindca am pomenit de Mossad mi-am amintit de operatiunea Baioneta (Wrath of God) pusa la cale ca urmare a masacrului sportivilor israelieni care au participat la olimpiada din 1972. Si pe vremea aia nu existau celulare.

  • Reply
    titi
    8 ianuarie 2015 at 21:17

    asta e un pretext infantil pentru a le usura munca baietilor cu ochi albastri si o modalitate convenabila, simpla si sigura de urmarire si santajare a oamenilor simpli. spun asta pt ca , oricum, teroristii de oriunde nu stau in nadejdea cartelelor detelefon si vor gasi mereu noi modalitati sa-si duca la capat planurile demente.

  • Reply
    Alin
    8 ianuarie 2015 at 23:48

    ce se intelege prin reglementare?
    „Lipsa de reglementare din România permite organizaţiilor teroriste să-şi cumpere multe cartele anonime.”

  • Reply
    LiviuTM
    9 ianuarie 2015 at 11:40

    E o întrebare retorică? Bineînțeles că nu.
    Am și eu niște întrebări la domnu ăla deștept, Pop sau cum pizda mă-sii îi zice: ce tip de sacoșe preferă teroriștii cînd vin la cumpărături de cartele? De Kaufland, de Mega Image, Billa sau de care? De unica folosință sau din alea mai țapene?
    De care cartele iau, din alea de supermarket sau din alea eco bio de țară, crescute-n curte cu grăunțe?

  • Reply
    calin
    9 ianuarie 2015 at 16:05

    In UK primesti cartela gratis la iesire din aeroport… iar convorbirile cu tarile arabe sunt la nivel de 1cent/min… (in retea vorbesti gratis..) in cazul in care domnul Pop n-a aflat pana acum.

    • Reply
      religia ortodoxa
      10 ianuarie 2015 at 15:54

      daca asta mai merge in RO atunci sa vindem cartele,la cine are semnal ca la noi ,aria de acoperire si asa e nashpa)si nici macar la atentate nu ne pricepem!!!atunci sa fie profet mahomed si in alta tara ))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *