Rejoignez le djihad pacifique contre la connerie!

Pe 5 noiembrie 2014, ediția electronică a Charlie Hebdo își informa cititorii că are nevoie de ajutor financiar. Criza presei (scrise și nu numai), proasta distribuție de presă, costurile mari ale acestei distribuții, publicitatea care migrase din ce în ce mai mult pe internet etc făceau ca revista să fie din ce în ce mai complicat de tipărit.

După explicațiile financiare, Charlie Hebdo a concluzionat, sub certitudinea lui „Nu există decît un Charlie Hebdo!”: „Charlie Hebdo doit rester cette splendide verrue sur le nez mou du consensus médiatique ! Que deviendrait la meute des curés de la bien-pensance, qui nous traitent alternativement de pédés, d’homophobes, de Juifs, d’Arabes, d’islamophobes, de christianophobes, de laïcards, de féministes, de misogynes, de bougnoules, de racistes, de gauchistes, de socialistes, de végétariens, de mangeurs de cadavres, d’anarchistes, de staliniens, de punks à chien, de centristes à chat (consultez les réseaux sociaux pour avoir la liste complète) ?
Aujourd’hui, vous pouvez soutenir la résistance aux deux premières religions du monde: l’Intolérance et la Bêtise. Rejoignez le djihad pacifique contre la connerie!
” (sursa)
În română, finalul sună așa: „Azi, puteți susține rezistența în fața primelor două religii ale lumii: Intoleranța și Prostia. Alăturați-vă jihadului pașnic contra tîmpeniei!”
Ăștia au fost, sînt și sper că vor rămîne Charlie Hebdo, nu niște îmbuibați meschini care iau la mișto sensibilitățile religioase ale unora și altora pentru bani (cum a zis, de exemplu, îndelung stipendiatul de către Felix, Cristoiu).
P.S. Mai multe date financiare despre Charlie Hebdo, aici.
charliehebdo

You May also Like...

Checkpoint Charlie. Charlie Hebdo
7 ianuarie 2015
Cît a luat Năstase din șpaga de 20 de milioane USD împărțită de Dan Nica și Micky Șpagă?
26 septembrie 2014
Și dacă Iohannis chiar a avut un plan?
2 noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *