V-a înduioșat sau dezgustat Udrea cu descrierea arestului?

Elena Udrea a stat în arestul Poliției Capitalei. Elena Udrea a descris, în plenul Camerei Deputaților, care sînt condițiile din arestul Poliției Capitalei (nu reiau, știți despre ce e vorba).

Prin urmare, Elena Udrea a provocat reacții (unele vehemente) cu descrierea ei seacă, de proces-verbal, a arestului Poliției Capitalei. În orice caz, pentru colegii ei deputați nu a contat, aceștia au fost de acord cu cererile DNA (urmărire penală și arest, din nou).
V-au impresionat condițiile din arestul Poliției Capitalei? În ce fel? De ce?
udrea

You May also Like...

Carmen Dan trebuie să plece pentru că a subordonat Poliția și Jandarmeria lui Dragnea
13 ianuarie 2018
Raportul complet al conflictului de interese care ar trebui să o scoată din parlament pe Cătăniciu
5 decembrie 2017
Ponta, pînă și premierul Moldovei a demisionat pentru că e anchetat
12 iunie 2015
21 Comments
  • Reply
    cornel
    24 februarie 2015 at 0:02

    M-a induiosat la fel de mult ca si mirul si lacrimile lui Vosganian, adica deloc. Doar s-au aratat imagini cu celula inainte sa intre, nu vad unde-i surpriza. Nici madam ex-Cocos nu cred ca era prea induiosata cand se plangeau de conditiile din arest adversarii dumneaei. Conditiile din arest si penitenciare sunt subumane cred ca stie toata lumea asta, dar totusi sunt alte prioritati in tara asta. Cu arestatii si condamnatii imi vine cam greu sa empatizez. Sunt destule scoli cu WC turcesc, eu zic sa le rezolve prima oara p-alea, apoi spitalele, centrele de plasament si pe urma re-evaluam. La detinuti sa se asigure conditii minime cat sa nu primim sanctiuni de la Drepturile Omului.

    • Reply
      buda
      24 februarie 2015 at 22:13

      Nu m-a induiosat nici woodrea si nici felul in care arata arestul! este normal sa fie asa ptr a evita sa ajungi acolo!

  • Reply
    n italy
    24 februarie 2015 at 1:31

    Se va raspunde in raport de opiniile politice anterioare si de gradul de confort avut de fiecare:pentru un boschetar va fi paradisul pentru un oarecare de medie conditie va fi cel putin rau iar de cineva care a trait mai mult timp intr-un oarecare ,sa zicem,lux [pt. RO]va fi o tortura insuportabila multa vreme.Si acum o avalansa de :forte bine pt ca a furat si si-a etalat bogatia .Numai ca inca nu s-a dat verdictul ba au aparut si unele dubii in privinta fortarii martorilor sa minta ca sa-si scape pielea.Sanse mari sa fie lasata in pace nu sunt nici daca e nevinovata sau aproape-pentru ca s-ar sui in preferintele votantilor de la anu` si politicienilor de la varf nu le-ar conveni deloc.Ex chiar KJ comandand cum sa se voteze pe Fb si sms cui trebuie asa ca sa nu divinizam DNA-ul ca oamenii de acolo nu sunt prea dusi la biserica si impreuna cu SRI au dat de gustul conducerii RO mai din umbra..asa ca de mirare e cat de multi au votat azi impotriva arestarii si a ordinului de la Cotroceni !

  • Reply
    miriam
    24 februarie 2015 at 5:39

    Nu m-a induiosat si nici dezgustat descrierea! Asta e realitatea de acolo!
    In schimb ma intriga jumatatile de masura cu care se umbla in parlament! Dna Andronescu , de ex implicata intrun dosar e libera , ba mai mult chiar voteaza. La fel Ghita si as putea continua cu exemple!
    De ce E Udrea a devenit pericolul public nr 1? O fi Al Capone al Romaniei?

  • Reply
    Arpi
    24 februarie 2015 at 6:41

    Eu cred ca Udrea se crede nevinovata. Atat de firesc li se pareasa ia spaga ,incat ei credeau ca este in fisa postului si li se cuveneau acesti bani.

  • Reply
    nic
    24 februarie 2015 at 7:37

    stiam de conditii asa ca am privit-o cu obiectivitate…induiosat ?mda…oarecum

  • Reply
    costea
    24 februarie 2015 at 8:06

    pe mine m-a indoiosat ca ‘nu aveai acces la feon’ … si de la o raceala dai subit intr-o pneumonie sau chiar meningita.
    si m-a mai induiosat treaba cu sutienul.
    acest melanj aiuristic – vatamator la cerebel – din care razbate credinta intima a Madamei ( de pica ? … pe mana Cocoshului ? ) ca a te pozitiona ‘fortzos’ in fata ‘vicisitudinilor’ – lasand cumva la ‘alegerea fiintelor simtitoare’ o intelegere-compatimicioasa e calea de-a razbi. de altfel acelasi rol l-a avut si referirea la Vosganian ( adica ‘vezi ! io nu fac asa da’ totusi zic . sa vada toata lumea ce verticalitate fata de-a platitudine tamaios-lingusitoare am io ‘
    in rest posibil sa trebuiasca schimbat cate ceva in sist. penitenciar .. daca se poate dupa ce-si termina deconturile cu Justitia Madama ?

  • Reply
    Despina
    24 februarie 2015 at 8:08

    Femeia asta se pregatea sa conduca Romania, nu a avut masura, nici decenta in a-si etala frustrarile de copil sarac ajuns sa manuiasca bani multi! Machiavelic, nu a ratat nimic din partitura parvenitei sexy! Numai ca zona ei de actiune nu e rating-ul tv, precum crudutza, bianca et comp, ci la cel mai inalt nivel intr-un stat NATO si UE! Corijenta din Buzau se vroia o sursa alternativa de informatii la presedinte, fata de..serviciul oficial! In paralel, impartea cu sotul(oficial) dispense exorbitante si aduna averi si mosii fabuloase! O absolventa obscura de cantemir capata vertiginos cultul personalitatii, mai ametitor ca Elena Ceausescu, a depasit-o in viteza si pe Elena Lupescu! Singura diferenta fata de ele este ca nu a sfarsit impuscata sau exilata, ci plateste pretul corect al faptelor sale. acesta e avantajul unei tari UE, iar aici e clar ca nu clasa politica a dorit UE si NATO, ci poporul care acum isi ia revansa! Dupa fapta si rasplata!

  • Reply
    costea
    24 februarie 2015 at 8:15

    sper , sper tare , sa existe destule probe. dupa capul meu exista deja avand in vedere precedentul Voiculescu – care nici el n-a prea semnat dar a fost beneficiarul evident.
    totusi, as vrea mai multa substantza de la DNA … la Voiculescu am avut emotii 😀 ; spre deosebire de Varan, strategia apararii Cucoanei nu-i de-a contraria si antagoniza Instantele

  • Reply
    Cockwork Orange
    24 februarie 2015 at 8:52

    Oare câţi pensionari şi salariaţi din ţara şi câţi căpşunari plecaţi în Spania, Italia sau aiurea trăiesc în condiţii mai puţin umane ca în BULĂUL UDREI ? -(aşa o să scrie peste 100 de ani pe placa comemorativă) -fără să fi încălcat legea în nici un fel şi fără să fi făcut rău nimănui ? Să fie judecată că slavă domnului are căi democratice prin care îşi poate dovedi nevinovăţia şi aici şi la CEDO. Nu prin retorici de şcoala generală şi cântări de puicuţă neprihănită!

  • Reply
    Elena M.
    24 februarie 2015 at 10:11

    Conditiile descrise de la tribuna parlamentului, sunt IDENTICE cu cele din unele camine studentesti, seamna izbitor de mult cu tabloul wc-urilor din multe scoli, sunt identice cu toaletele din unele spitale ale patriei, sunt poate chiar mai bune decat wc-urile din garile sau garniturile CFR – pentru care mai platesti si bilet..Conditiile astea de „lux” nu exista in multe din gospodariile „fermierilor” romani..iar unii dintre cetatenii acestei tari dorm in sobe(reportaj protv) si nicidecum in paturi supraetajate..Unde mai pui ca astia nu sunt acuzati de nimic reprobabil… Asta nu inseamna ca oameni care pana la o condamnare decisa de-o instanta nu beneficiaza de prezumtia aceea, de nevinovatie. asta nu inseamna ca OAMENII nu pot face greseli si „fortari ale legii”. Asta nu inseamna ca arestarea trebuie „practicata” abuziv si nu inseamna ca experientele traite de oamenii astia nu sunt traumatizante. Ba da..Sunt si sunt de acord ca toti sa fie tratati corect atat in libertate cat si in detentie..Uneori cred ca politicienii inainte de a intra in mandatul de „ales” ar trebui sa faca un stagiu de pregatire..in caminele studentesti..in puscarii, in casele taranilor si chiar in familiile unor muncitori sau chiar printre micii intreprinzatori..Un stagiu de pregatire pentru mandatul de politician ..nu ar strica..Poate le-ar deschide ochii si le-ar mai atenua apetitul pentru bani publici. De 25 de ani suntem captivi in propria noastra tara si degeaba strigam dupa foen..ca nu vedem decat sobolanii pe care culmea ii mai si platim! De 25 de ani „tot numaram la oua” si de tot atatia ani, ei ne arata..Cocosul..Mai multa pudoare si decenta n-ar strica din partea tuturor!

  • Reply
    JULES VERNE
    24 februarie 2015 at 10:52

    madama credea sincer ca in arestul preventiv e ca la Ritz ? s-au crezut intangibili si acum sunt socati ca in parnaie au buda turceasca , apa calda doar doua ore pe zi ( un adevarat lux daca ne gandim ca in rural baia e o adevarata minune ) si culmea , nu este feon !!!!!
    nu compatimesc deloc situatia madamei !

  • Reply
    ALMA
    24 februarie 2015 at 13:13

    Am inceput s-o admir pe Elena Udrea! Nu m-a induiosat, nu m-a scarbit, nu asta a fosta intentia ei!I-a umilit si mai atentionat pe „onorabili”colegi.Elena Udrea nu s-a proclamat „alba-ca-zapada”, a denuntat dubla masura cu care se voteaza in Parlament. Elena Udrea nu e un pericol public dar e un mare pericol pentru multi!

  • Reply
    Doina Radulescu
    24 februarie 2015 at 13:36

    De dezgustat m-a dezgustat atitudinea comentatorilor (barbati si femei,jurnalisti si jurnaliste,politicieni si politiciene)care,fara strop de onestitate,au acuzat-o,judecat-o si condamnat-o pe Elena Udrea,bucurandu-se cu tuse groase, de mahala,de conditiile in care a fost incatusata:nu s-a intrebat niciunul daca,in locul ei,ar fi rezistat o ora,in asemenea conditii,nu a pus niciunul problema daca Bombo,care declara ca se afla ca in cantonament,privind la televizorul sau smart,sau Voiculescu,s-au „bucurat” de aceleasi conditii!!!!!! Cat despre Elena Udrea,sunt in absoluta ei admiratie,din punct de vedere al tinutei verticale si al darzeniei,in aceste zile!

    • Reply
      n italy
      24 februarie 2015 at 14:38

      Bravo cel mai -daca nu exact si corect-omenesc si frumos comentariu..Acriturile pline de invidie n-or sa poata sa comenteze niciodata ca tine,pentru ca ura ii si le mananca sufletul.Daca prin absurd ar ardeo maine pe rug aceste „fiinte „ar fi de cu noaptea sa prida un loc mai in fata sa aspire fumul ca pe un drog sa-si satisfaca suferinta ca n-au facut nimic in viata .Eu merg pe mana lui Base care garanteaza ca n-a furat ,macar pana la proba contrarie!

    • Reply
      Oana
      24 februarie 2015 at 15:57

      Am rezistat doamna Doina Radulescu, mai mult de o ora, atunci cand am fost eleva si studenta, in scoala si in camine, si atunci cand am fost internata in spital! Am rezistat incomparabil mai mult in conditii mai grele. Si dupa toata astea, nu am furat nimic de la nimeni, nu am mintit, doar am muncit sa imi pot permite conditii mai bune. Am trait suficienti ani fara feon si altele. Banii furati de atatia oameni politici poate mi-ar fi facut o scoala mai frumoasa, sau poate mi-ar fi creat conditii mai bune de invatat. Asa ca, hai sa nu-i admiram pentru ipocrizia de care dau dovada in fiecare moment.

  • Reply
    Carmen Amza
    24 februarie 2015 at 19:02

    Am scris deja la mine pe blog. Observ că suntem mulți barbari în România! Mulți își doresc ghilotine sau spânzurători.
    https://dictaturajustitiei.wordpress.com/2015/02/24/de-ce-sunt-luate-sireturile-si-sutienul-va-faceti-ca-nu-stiti/

  • Reply
    Toma Marius Gadiuta
    24 februarie 2015 at 19:15

    Pot sa-i povestesc doamnei Udrea ce conditii aveam in 2003 cand am terminat stagiul militar obligatoriu, dci serveam tara, nu o furam.Nu erau 4 paturi in camera ci 20, nu era saltea de pat fara plosnite, veceul era tot de tip turcesc si trebuia sa-l curatam zilnic cu o substanta acida, dusul era un lux de care beneficiam maxim de 2 ori pe saptamana si se desfasura intr-ul stil de lagar, adica cate 40 de soldati pe serie. Comparand situatiile cred ca puscariasii au conditii mult prea bune. Apropo nici noi aveam feon, pe vremea aia ne stergeam pe cap cu prosopul adus de acasa.

  • Reply
    Carmen Amza
    24 februarie 2015 at 20:24

    Aștept clipa când ne vom lăuda cu faptul că bunicii și străbunicii, oameni cinstiți și muncitori de altfel, nu s-au șters cu hârtie igienică ci brusture. Ce ziceți, mai e mult?
    `„ Mircea Marian
    mama mea s-a nascut intr-o familie de tarani din satul dochia, judetul neamt. 5 frati, bunica statea acasa sa ii creasca, bunicul era padurar. mama a invatat ca…rte stand cu vaca pe camp. a intrat la facultate si a ajuns, cred eu, una din cele mai bune si respectate profesoare de romana din baia mare, la un liceu de elita. numai pe munca ei – o moldoveanca intr-un oras din ardeal. nu a folosit niciodata foehnul.
    Vezi mai mult

  • Reply
    Butica
    25 februarie 2015 at 5:27

    Nu sint deloc impresionata de discursul dnei udrea.se cunosc condițiile din pușcărie de toată lumea. Își face o mare defavoare dorind altele pt.dumneaei.arata ca se dorește deasupra ..altora. Legea spune si ar trebui sa o cunoască,suntem egali. Dansa nu a scos mirul in parlament si a scos ,,sutienul,,A avut o ascensiune pe Frumusețea ei si continua cu aceleași elemente. De altfel sint complet dezamagita de jurnaliștii de la B1 care încearcă sa o prezinte victima. Nu știu cine plătește acest post,singurul pe care i-l priveam si care in 2 luni întorc comentariile la 180 grade. Iohanis este leger criticat ,UDREA victimizată..am fost o simpatizantă a dânsei,dar înconjurata de atâția pungași ca soț,prietene trebui sa admit evidentă ca dacă cocos primea ciubuc de milioane(pe o vorba)le primea pe Trafic de influența. Le primea ca era soțul dnei.udrea Elena. Comportamentul ei nu este demn deloc ,singura ei carte este sa se transforme in victima.de altfel ne da mereu direcția,ieri a scos rasul pe rug.

  • Reply
    Sogard
    27 februarie 2015 at 20:38

    Imi pare rau sa recunosc ca nu m-a induiosat,dar am fost surprins,ca dupa atiti ani,arestul politiei este identic cu cel al militiei comuniste.Inclin sa cred ca in arestul politiei se aplica inca bataia,nu de politisti ci de ceilalti detinuti.Inainte de 1989 militia angaja niste batausi,eu stiu pe unul care era angajat la militia judetului Constanta,el fiind un fost jucator de rugby,pe numele lui Bacioiu,daca este cineva care-si aminteste de el ca jucator in echipa nationala a Romaniei.
    Sunt contrariat ca nu s-a luat nicio masura,dupa declaratiile lui Binu Patriciu,facute in urma arestului de acum citiva ani,care povestea atunci,ceea ce povesteste doamna Udrea acum.Ca o curiozitate pot sa va spun,ca romanii condamnati in alte tari din UE,printre care si Danemarca,refuza sa fie trimisi in tara pentru a executa pedeapsa cu inchisoare la care au fost condamnati,datorita conditiilor incomparabile de detentie,Ei nu pot fi trimisi in tara fara acordul lor,cu toate ca sunt infractori.
    Daca exista si posibilitatea arestului la domiciliu,practicata in mod consecvent in alte tari UE,de ce continua justitia din Romania sa-i trimita in arest preventiv pe unii iar pe altii in arest la domiciliu sau sub control judiciar?Este tara noastra asa bogata,incit poate suporta cheltuielile necesare pentru cei arestati preventiv?De ce se utilizeaza in mod excesiv catusele inclusiv 3-4 politisti pentru insotire,cind in alte tari UE acest lucru este folosit numai pentru criminali periculosi?Este tara noastra in evul mediu?In anii „50”,copil fiind am vazut pe strada mea un militian care insotea un om incatusat,cu miinile la spate si bineinteles amenintindu-l din spate cu un pistol,dar era in comunism,nu azi.Sunt de acord ca toti care au furat intr-un mod sau altul,sa fie pedepsiti cu inchisoare si confiscarea averii,dar nu sunt de acord cu umilirea omului,indiferent ce a facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *