Trei pesediști: un general, un Maior și un căpitan

Ce vedeți mai jos este datat 31 august 2006 (sursa). Locul: Predeal. Ocazia: o întîlnire a grupurilor parlamentare (Senat și Camera Deputaților) PSD. Atunci, generalul de azi Oprea, Maior și fostul căpitan acoperit SIE Ponta (conform fostului președinte Traian Băsescu) erau toți membri PSD.

Azi, Oprea e premier interimar, Ponta e premier în incapacitate de a-și exercita funcția și Maior e (cel puțin din punctul de vedere al Parlamentului, dar fără decret prezidențial deocamdată) ambasador în SUA, după ce a condus SRI timp de opt ani.
Sau, altfel spus, gradele nu mor și nici măcar nu trec în rezervă, chiar dacă funcția le mai bate din cînd în cînd.
ponta oprea maior

You May also Like...

Turnătorul Felix votează Ponta. Nu fi Felix!
1 noiembrie 2014
Magistrații, ciocul mic: nu mai pot demasca abuzurile politicienilor
11 decembrie 2017
PSD nu are candidat pentru prezidențiale
4 ianuarie 2018
10 Comments
  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    23 iunie 2015 at 10:13

    DUPA 25 DE ANI-MINERIADA A INVINS-
    Duminica seara la Striblea TRAIAN BASESCU a dupa multi ani a reusit sa ma enerveze,ma uitam nauc la el si parca vedeam o stafie,pur si simplu era de nerecunoscut,cum sa spui ca procurorii si judecatorii spulbera statul??//////
    Subit BASESCU a uitat ca VICTOR PONTA IN NEMERNICIA LUI INEGALABILA NU A ORGANIZAT ALEGERI ANTICIPATE IN ADMINISTRATIA LOCALA SI CEA CENTRALA,PARLAMENT.
    Bon,incepind de ieri,MINERII DE MINA CU SECURISTII CEAUSISTI pot fi mindrii,garda de corp care il insotea peste tot pe MIRON COSMA IN PERIOADA LUI DE GLORIE CIND CALCA IN PICIOARE PE TOATA LUMEA IN VALEA JIULUI,GENERALUL DE ASTAZI GABRIEL OPREA ESTE PRIM MINISTRU………
    Nu-mi vine sa cred,sunt guj-bei,KLAUS IOHANNIS LA NUMIT PE OPREA PRIM MINISTRU INTERIMAR???????
    Cred ca suntem in fata unui film de cea mai proasta factura,in reclama spune ca e film pt copii,in sala de cinema cind filmul ruleaza in fata copiilor filmul este unul PT ADULTI,PORNO CU ACCENTE SADO-MASO……………
    Iohannis dane ,BANII INAPOI PE BILETE’ asta in limbaj de cartier se numeste TEAPA-ASA ARATA O ALTFEL DE POLITICA???????????
    UNDE-I DAN TAPALAGA,UNDE-I SORINA MATEI,UNDE SUNTETI VOI VITEJII MEI????????
    Am inebunit cu totii mai oameni buni………..
    In C.V. ACESTUI GENERAL DE OPERETA,8 ANI LIPSESC,avem din fericire marturii filmate cu MIRON COSMA BOLSEVICUL SI SALBATICUL MINER TALONAT DE OPREA PE POST DE GARDA DE CORP……………….
    URA MINERII AU INVINS……………………Punctul8 de la TIMISOARAAAAAAAAAAAAAA??????????
    Unde sunteti BARAVII MEI ROMANI???????????

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    23 iunie 2015 at 11:12

    ,CONFESIUNILE UNUI CHIBIT’
    Ma incearca un sentiment de deja vu,prin vocea ALINEI GORGHIU,aflam ca masini ciudate si pesedisti ticalosi o urmaresc si-i pregatesc dosare.
    S fie vorba de un ALT JURNAL DE TIP ELENA UDREA’pe care mesterul gagestean sa-l digere cu prea mare greutate?????????/
    Pai eu,care asa cum am scris ceva mai sus sunt un biet chibit insignifiant,fara mijloace si posibilitati,dar cu o memorie vie ,nu a trebuit sa fac eforeturi mari sa-mi amintesc ca:
    NEPOTUL TICALOASEI GISZELA VASS,NOMEKLATURISTA COMUNISTA,O CRIMINALA CU SINGE RECE,UTECISTUL CONVERTIT LA LIBERALISMUL LUI TARICEANU BOGDAN OLTEANU,TATA A DOI COPII,TRAGEA LA GREU CLPOTELE DIN BUDOARUL ALINUTEI,LA AUZUL CARORA,UN ALT LIBERAL TINEREL LA VREMEA ACEEA,TUTZERUL VOICU,FACE ALERGIE SI-I SIROIAU LACRIMILE PE OBRAZ CIND CLICHETUL ZLGOIU AR ARCURILOR DIN SOFA,FACEAU UN ZGOMOT ASURZITOR………..
    Ce vremurid’omle,ce vremuri,adica de la gainele moarte aruncate peste gard,cit de greu ar putea fi sa trecem la povesti vesele de alcov???????
    Ar avea pesedeii vre-o jena,le-ar fi cumva greata???
    Pt ca doar in aparenta par a fi povesti de alcov,pt ca daca sapam un piculet mai adinc si rascolim RAHATUL DIN ANII AIA CIN PNL STATEA BOT IN BOT CU PSD,SI ALINUTA ERA O FIDELA SUSTINATOARE A BESHINOSULUI TARICEANU,AM DA DE NISTE POVESTI PUTUROASE……..RAU DE TOT……….
    Adica ,chiar asa,ma si intreb,de ce GAGESTEANUL MAESTRU,ION CRISTOI ,nu intra cu sapa la plivit pe ogorul penelist??????? nu a primit inca ordin???????????? Pe astilalti nu-i mai intreb,ca de fapt n-am pe cine.Amarastenii astia de la R.V. cu noul actionariat sau predat cu totul,astia de la REALITATEA AU TREABA,CONSTRUIESC BUSTUL MEDIATIC A NOULUI STAPIN DE LA COTROCENI,ASA CA CINE A MAI RAMAS????????? Se pare ca nimeni……….

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu | Trei pesediști: un general, un Maior și un căpitan - Stiri Presa Online
    23 iunie 2015 at 11:28

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu | Trei pesediști: un general, un Maior și un căpitan | Nasul.tv
    23 iunie 2015 at 11:30

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    Mihai
    23 iunie 2015 at 12:23

    Citesc destul de des postarile tale si imi plac. Chiar si cele care emana in mare parte frustrare, pentru ca impartasesc frustrarea asta. Totusi, nu ar fi mai bine daca ai inchide tu sectiunea de comentarii? Lasa-i si tu pe postacii astia sa-si faca propriul lor blog, sa nu fiu sa-i citesc doar ca acuma toate mouse-urile au scroll.

    • Reply
      prisacariu
      23 iunie 2015 at 13:42

      să vezi atunci ce urlete că cenzurez…

      • Reply
        Mihai
        23 iunie 2015 at 14:18

        Nu e cenzura. E respect pentru cititorii tai. Nu aduc critici logice, incat poate sa ne intrebam si noi, si tu, daca ai scris bine ce-ai scris, daca puteai scrie mai bine, daca puteai sa aduci mai multe argumente. Sunt niste texte asociate postarilor tale strict degeaba, dupa tema indicata de angajatorii lor.

        • Reply
          prisacariu
          23 iunie 2015 at 14:21

          mda, și asta e drept

      • Reply
        Adi
        23 iunie 2015 at 22:30

        Ma intreb si eu…ca prostul (vorba autorului acestui blog)…cit timp comentariile pe acest site sunt postate dupa o prealabila aprobare…asta nu insemna (un fel de) cenzura?
        Adica ce sa mai cenzurezi? Cenzura cenzurii? 🙂
        Respectul pentru cititori apare atunci cind permiti si comentariile critice (nu ma refer la cele cu limbaj birjaresc), oricit de anoste si imbecile ti se par tie…poate altora li se par…diferit. Oricum cititorii au optiunea sa citeasca doar ce doresc…

        • Reply
          prisacariu
          23 iunie 2015 at 23:38

          profund!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *