Adomniței, atins de blestemul penal al lui Nichita. Prin finii primarului

Ați aflat deja, probabil, că șeful liberal al CJ Iași, Cristian Adomniței, a fost săltat de DNA din trafic pentru un contract al CJ cu Laser Co SRL din Iași. Și, tot probabil, ați aflat că Laser Co SRL Iași este deținută de cuplul Gabriel și Letiția Popa, fini ai primarului PSD de Iași, Gheorghe Nichita.

Ce nu știți, probabil, este că finul Gabriel Popa are o istorie foarte lungă de contracte din bani publici la Iași, contracte încheiate cu instituții conduse de, ați ghicit, Gheorghe Nichita. Iar instituțiile astea sînt RAJAC (regia de apă din Iași, condusă pînă în 2003 de Nichita) și Primăria Iași (condusă din 2003 încoace de același Nichita). Mai multe despre contractele pe bani publici ale Laser Co SRL Iași (dar și ale altor firme deținute de finul Gabriel Popa), aici.
adomnitei nichita

You May also Like...

ANALIZĂ Probele care arată, fără dubiu, că Ponta a sabotat votul și în Spania
14 mai 2015
Cine l-a adus pe Narîșkin la București: Tăriceanu, Comănescu, Iohannis sau Bruxelles-ul?
28 noiembrie 2015
Ministrul Energiei, 10.000 euro pe lună de la un off shore
11 aprilie 2016
1 Comment
  • Reply
    PETRE
    7 mai 2015 at 21:19

    Cum naiba acest Horodniceanu nu a suflat o vorba despre mafia politica din Iasi ?? Ori este …ori este …si atunci este bun de sef DIICOT. Vorba unui comentator de pe FB ,ca sigur vor aparea filmulete cu Horodniceanu la chefurile mafiotilor politici si a celor „neafiliati” 😀 .
    Vreau sa-ti mai semnalez si aportul famigliei Ponta la pierderea unui miliard euro !!!! ,bani europeni ,datorita celui mai cinstit guvern , bani care vor fi platiti TOT de noi.
    „Premierul Victor Ponta a afirmat joi, în cursul unei întâlniri cu jurnalişti străini, că Uniunea Europeană a suspendat fonduri de un miliard de euro destinate unor proiecte din România, pe fondul suspiciunilor de corupţie şi alte nereguli.
    Victor Ponta a declarat că există o „problemă uriaşă” privind plângerile vizând finanţările europene, explicând că acestea sunt investigate automat de Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF), informează Mediafax.
    „Dacă apar suspiciuni privind vreun caz, acesta este blocat şi nu mai putem solicita bani din partea Uniunii Europene”, a adăugat premierul.
    Premierul României a subliniat că, dacă nu se va lua o decizie privind aceste cazuri până la 31 decembrie 2015, proiectele vor fi finanţate din bugetul de stat.
    Victor Ponta a precizat că suspiciunile se referă la proiecte în domeniul resurselor umane, alimentării cu apă şi unor finanţări de 400 de milioane de euro pentru extinderea reţelei de metrou.”
    Atentie : alimentării cu apă !! ,e groasa rau ,nu? Speram ca DNA lucreaza mai cu talent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *